квестор .....мене тут переконували знайомі , що найкращою горівкою є якийсь французький "Сірий гусак", що для простої людини котра завжди цінувала "абсолют" і "фінлядію" (хоча, ніде правди діти, не гнушається деколи звичайним "неміровом преміум"")..виглядає дивним. Фрацузьки банки-це ще я розумію...а от горілка???..хтось пробував сю дивину ??...і де сей продукт можна купити??
Уважаемый Квестор! Будучи потребителем 40 и выше (оптимум 55!),в 2007г. прочитал инфу, что на ежегодном водочном "фестивале", который проходит в Лондоне (как правило, в январе), первое место занял этот самый Серый гусь (первый вопрос самому себе: при чем тут французы?). Кстати, в том же году на втором месте была Хортица, получившая в трех номинациях из пяти первое место. В этом же 2007 по пути из Мюнхена на Родину завис на 4 часа в Будапеште, где в дьютике и встретился с этим самым гусем , а через полчаса приступил к дегустации. Водка - класс! Вкус, запах, крепость... Но трехкратная цена по отношению к тем же Абсолюту и Финской клюковке - это понты! В Харькове она сейчас есть в магазинах серии SPAR (по той же тройной цене), но я сохраню вкусовую память от первой дегустации (хоть бутылки и эксклюзивные, но у нас бодяжат во все...)
Любі друзі!Дарую ідею!!в любій пошті португалії продають державні папери з низькою дохідністю-2 проц і без вимог по ллегальносьті.пошта по португальськи коррейо.всюди говорять по англійськи.так що провозьте грошенята і вкладайте.викупити можна в любий час без проблем.
jose pinto написав:Любі друзі!Дарую ідею!!в любій пошті португалії продають державні папери з низькою дохідністю-2 проц і без вимог по ллегальносьті.пошта по португальськи коррейо.всюди говорять по англійськи.так що провозьте грошенята і вкладайте.викупити можна в любий час без проблем.
Не знаю, що це за дивина...але маю нагадати, що за моїми роздумами ( та висновками багатьох аналітегів ) Португалія є НАСТУПНОЮ...країною -банкрутом ...після Греції .
Прогнозований обсяг втрат інвестрів та шпекулянтів від НЕМИНУЧОГО технічного дефолту Греції..близько 50%..хоча я не наполягаю,звісно, можуть бути більші збитки....
Саме тому нові вимоги банкіри виконують швидше "для галочки". Журналіст Контрактів, наприклад, при заповненні анкети не зміг згадати номер рахунку в іншій фінустанові і код банку, на що клерк порадив йому вписати будь-який набір цифр. Єдина умова - кількість цифр має відповідати кількості цифр в номері банківського рахунку (14) і в коді банку (6). А в іншому відділенні порадили замість порожніх граф обов'язково ставити прочерки. "Щоб ні в кого не виникло спокуси дописати туди щось зайве", - зізнався співробітник відділення. Втім, навіть якщо клієнт відмовиться або не встигне подати банку всю потрібну інформацію, ніякі санкції до нього, швидше за все, застосовуватися не будуть. За законом "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму" банк має право відмовити клієнту в проведенні подальших фінансових операцій, однак, жоден опитаний Контрактами банкір таких намірів не підтвердив. http://news.finance.ua/ua/~/2/0/all/2011/10/22/256248
раньше новые клиенты банка заполняли подобные опросники..и никто не предоава этому значение..а сечас ведуться целие дисскуссии по этой теме... я думаю что ненужно это воспринимать так близко к сердцу
Плюшкин написав:раньше новые клиенты банка заполняли подобные опросники..и никто не предоава этому значение..а сечас ведуться целие дисскуссии по этой теме... я думаю что ненужно это воспринимать так близко к сердцу
Опросники действительно заполняли, но номера счетов в других банках - это вообще маразм.