Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 341342343344345 ... 2633>
Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 17:47

tatop
Меня абсолютно не интересуют Ваши проблемы! Меня интересует мощная и богатая страна с работающей промышленностью. С людьми,работающими на производстве а не на базарах. С большим госбюджетом - а это следствие сбора налогов с промышленности и граждан. И с хорошей социальной защитой. А Вы и я ,ктати если хотитим хорошо жить - нужно больше работать. И нет другого пути! Это собственно и есть путь в Европу! :lol:

ПЫСЫ
Якщо я отримую зарплату в гривні і ціни виростуть в 2 рази я буду дуже радий?

Ну вот и Вы начнёте лучше и больше работать....а может на другую работу пойдёте...В целом Вы укладываетесь в описанную концепцию. Возрастающая стоимось жизни - прекрасный стимул для труда!
Востаннє редагувалось Phantom в Вів 25 жов, 2011 17:50, всього редагувалось 1 раз.
Phantom

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 17:50

Re: Байки про банки і не тільки....

Phantom написав:Меня интересует мощная и богатая страна с работающей промышленностью. С людьми,работающими на производстве а не на базарах.

КНР? не, нах таке дiло;)
chipmunk

Подякував: 572 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 17:51

chipmunk
А Вы что предлагаете?
Phantom

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 17:58

tatop написав:Шановний Квесторе, які там у Вас цифри збитків по Кредитпрому?
Нескромно запитувати про джерело?

Збитки понад 700млн. грн.

Джерела:

[url]
http://www.kreditprombank.com/ua/about/news/show/323[/url]

delo.ua/finance/kreditprombank-poluchil-pochti-730-mln-grn-ubytka-166151
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 18:08

Phantom СЛАВА БОГУ ТАКИХ УМНИКОВ и ГОРЕ-ЭКОНОМИСТОВ У НАС МАЛО,ОВОЩЬ С КОМАНДОЙ и ТО ДО ТАКОГО НЕ ДОДУМАЛСЯ...
osya1964

Подякував: 700 раз.
Подякували: 118 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 18:09

Phantom написав:tatop
Меня абсолютно не интересуют Ваши проблемы! Меня интересует мощная и богатая страна с работающей промышленностью. С людьми,работающими на производстве а не на базарах. С большим госбюджетом - а это следствие сбора налогов с промышленности и граждан. И с хорошей социальной защитой. А Вы и я ,ктати если хотитим хорошо жить - нужно больше работать. И нет другого пути! Это собственно и есть путь в Европу! :lol:

ПЫСЫ
Якщо я отримую зарплату в гривні і ціни виростуть в 2 рази я буду дуже радий?

Ну вот и Вы начнёте лучше и больше работать....а может на другую работу пойдёте...В целом Вы укладываетесь в описанную концепцию. Возрастающая стоимось жизни - прекрасный стимул для труда!

Мощная и богатая это хорошо, работать нужно больше - тоже хорошо. Вопрос: зачем стариканам и пр.пенсам больше работать и мощная страна? Вам для чего кстати мощная страна и почему теряете тут время на болтологию? Работать больше кто должен? Пушкин? Или пенсионеры?
NN

Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 18:40

квестор написав:
  дядя Ваня написав:квестор http://news.finance.ua/ru/~/1/2011/10/24/256415 Квесторе, ваше відношення до гривні і прогноз її курсу ще не міняється? дефіцит вже на рівні 5.1 %. ціна сталі також стрімко падає 535 дол./т. :o

Стосовно:

гривні...гривня мені подобається, особливо, купюри номіналом 200 гривень.

дефіциту.. сей розмір формує ЗНАЧНИЙ ризик девальвації ( плавної чи різкої- питаннячко теж цікаве) але НЕ критичний....наразі...мабуть..хоча...щойно телефонував мій " інсайдерсько- просунутий" приятель і радісним голосом повідомив , що мій програш у парі ( уклали на курс) ось-ось матеріалізується і порадив збиратись за майже програною пляшкою "мартелю". Я відмовився. Себто, людина я заангажована, звиняйте.. :wink:

сталі ...сей металевий сплав тяжкий, у воді тоне та іноді падає чи знижується ??.. :wink:

Ну Квесторе песимізм від Вас так і "пре" останнім часом... До-речі Вашому колезі можна довіряти?
А як Ви думаєте будуть тягнути резину аж до виборів з курсом чи можуть вже "порадувати" жителів нашої країни? Виробився у вождів міф вседозволеності, якщо враховувати що Тимошенко посадили, Євросоюз ніби вже і непроти асоціацію підписувати, за газ ще щось віддадуть і ціна стане приємною (баксів 200), а простий народ сам собі винен, хто невстиг кредити перевести в гривні той немудрий...може вже і нетреба боятися тих виборів і так усе "схвачено", можна робити що хочеш?
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 19:24

Тарас Бульба

Менша степінь оптимізму- це ще не песимізм.

Приятель у мене чудовий, але він не економіст за фахом , спирається в своїх висновках на окремі чутки та висновки аналітегів їхньої контори. Джерала "чуток" і його "контора"
мають серйозний рівень. Але мене ,особисто, це все не переконує, тому..

Підтверджую свій "Прогноз погоди".... :wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 19:30

Re: Байки про банки і не тільки....

Мій ідеал - Швейцарія;)
Але це вже офтопа...
chipmunk

Подякував: 572 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 20:26

квестор
Дякую Квесторе, Ви як завжди на висоті. Про девальвацію всі знають і всі її чекають, тільки одні вже 2 роки як недочекаються, а інші через рік-два. І те що вона буде ніхто не сумнівається, в тому числі і Ви. Візерунки на дні кавової гущі показують Вам що можемо дотягнути до виборів, а може навіть і перетягнути ще з рочок? Що каже Ваш колега, дуже вже осміліли державні мужі, підтримка електорату ще потрібна?
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

#<1 ... 341342343344345 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор