tatop Меня абсолютно не интересуют Ваши проблемы! Меня интересует мощная и богатая страна с работающей промышленностью. С людьми,работающими на производстве а не на базарах. С большим госбюджетом - а это следствие сбора налогов с промышленности и граждан. И с хорошей социальной защитой. А Вы и я ,ктати если хотитим хорошо жить - нужно больше работать. И нет другого пути! Это собственно и есть путь в Европу!
ПЫСЫ
Якщо я отримую зарплату в гривні і ціни виростуть в 2 рази я буду дуже радий?
Ну вот и Вы начнёте лучше и больше работать....а может на другую работу пойдёте...В целом Вы укладываетесь в описанную концепцию. Возрастающая стоимось жизни - прекрасный стимул для труда!
Востаннє редагувалось Phantom в Вів 25 жов, 2011 17:50, всього редагувалось 1 раз.
Phantom написав:tatop Меня абсолютно не интересуют Ваши проблемы! Меня интересует мощная и богатая страна с работающей промышленностью. С людьми,работающими на производстве а не на базарах. С большим госбюджетом - а это следствие сбора налогов с промышленности и граждан. И с хорошей социальной защитой. А Вы и я ,ктати если хотитим хорошо жить - нужно больше работать. И нет другого пути! Это собственно и есть путь в Европу!
ПЫСЫ
Якщо я отримую зарплату в гривні і ціни виростуть в 2 рази я буду дуже радий?
Ну вот и Вы начнёте лучше и больше работать....а может на другую работу пойдёте...В целом Вы укладываетесь в описанную концепцию. Возрастающая стоимось жизни - прекрасный стимул для труда!
Мощная и богатая это хорошо, работать нужно больше - тоже хорошо. Вопрос: зачем стариканам и пр.пенсам больше работать и мощная страна? Вам для чего кстати мощная страна и почему теряете тут время на болтологию? Работать больше кто должен? Пушкин? Или пенсионеры?
дядя Ваня написав:квесторhttp://news.finance.ua/ru/~/1/2011/10/24/256415 Квесторе, ваше відношення до гривні і прогноз її курсу ще не міняється? дефіцит вже на рівні 5.1 %. ціна сталі також стрімко падає 535 дол./т.
Стосовно:
гривні...гривня мені подобається, особливо, купюри номіналом 200 гривень.
дефіциту.. сей розмір формує ЗНАЧНИЙ ризик девальвації ( плавної чи різкої- питаннячко теж цікаве) але НЕ критичний....наразі...мабуть..хоча...щойно телефонував мій " інсайдерсько- просунутий" приятель і радісним голосом повідомив , що мій програш у парі ( уклали на курс) ось-ось матеріалізується і порадив збиратись за майже програною пляшкою "мартелю". Я відмовився. Себто, людина я заангажована, звиняйте..
сталі ...сей металевий сплав тяжкий, у воді тоне та іноді падає чи знижується ??..
Ну Квесторе песимізм від Вас так і "пре" останнім часом... До-речі Вашому колезі можна довіряти? А як Ви думаєте будуть тягнути резину аж до виборів з курсом чи можуть вже "порадувати" жителів нашої країни? Виробився у вождів міф вседозволеності, якщо враховувати що Тимошенко посадили, Євросоюз ніби вже і непроти асоціацію підписувати, за газ ще щось віддадуть і ціна стане приємною (баксів 200), а простий народ сам собі винен, хто невстиг кредити перевести в гривні той немудрий...може вже і нетреба боятися тих виборів і так усе "схвачено", можна робити що хочеш?
Приятель у мене чудовий, але він не економіст за фахом , спирається в своїх висновках на окремі чутки та висновки аналітегів їхньої контори. Джерала "чуток" і його "контора" мають серйозний рівень. Але мене ,особисто, це все не переконує, тому..
квестор Дякую Квесторе, Ви як завжди на висоті. Про девальвацію всі знають і всі її чекають, тільки одні вже 2 роки як недочекаються, а інші через рік-два. І те що вона буде ніхто не сумнівається, в тому числі і Ви. Візерунки на дні кавової гущі показують Вам що можемо дотягнути до виборів, а може навіть і перетягнути ще з рочок? Що каже Ваш колега, дуже вже осміліли державні мужі, підтримка електорату ще потрібна?