|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 10 лют, 2011 20:23
Банк "Форум" увеличил уставный фонд Сегодня, 10 февраля, банк "Форум" увеличил уставный фонд на 1,5 млрд грн, до 5,935 млрд грн.
"10 февраля 2011 года состоялось общее собрание акционеров ПАО "Банк "Форум", на котором акционеры утвердили результаты закрытого (частного) размещения акций банка 19-го выпуска на общую сумму 1,5 млрд грн", - говорится в сообщении банка
Решение о дополнительной эмиссии акций было принято на общем собрании акционеров 14 октября 2010 года.
По материалам ИА "Украинские новости"
-
explor
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 10 лют, 2011 20:37
V_Igor написав:в нашей стране огромная масса людей имеет фактический доход в валюте, а официально - в грн
И страна (в лице ее банковской системы) должна это поощрять? 
-
octopus
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 лют, 2011 20:55
AlexJ написав:V_Igor написав:не согласен. Почему те, кто имеет валютный доход (да и даже при наличии только гривневого дохода и головы на плечах) должны терпеть какие-то запреты и/или платить больше по гривне из-за того, что кто-то неразумный и финансово необразованный слишком увлекся.... и не просчитал рисков. На мой взгляд ЗАПРЕТ - это явное нарушения равенства возможностей и свободы выбора.
Согласен с V_Igor. Ибо, следуя логике Квестора, надо запретить: - водку и прочие алкогольные напитки, потому что ими тоже "захоплюються", а разрешить употреблять только кофе и иные безалкогольные; - запретить автомобили и поезда - ибо некоторые люди под них бросаются; - ... Считаю, что если кто-то ("безмозглый") не может пользоваться каким-то продуктом для своей выгоды, то отсюда не следует, что некто другой ("умный") должен быть лишен доступа к этому продукту и терять, вследствие запрета, свою выгоду.
...С момента создания человечества... актив-вв-вы...алкоголя..были самыми ликвидными...оперетивно управляемыми...приносящийие стабильный психологический портрет....и стабильный доход... 
-
Плюшкин
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 лют, 2011 21:21
bolex написав:квестор написав:Мабуть, треба сказатти інкаше - "Вирішення проблєми не у ЗАБОРОНІ валютних кредитів....а у здешевлені гривневих і подовжені ресурсів для них" ?
Ні, не треба. Має постійно діяти повна ЗАБОРОНА кредитування у іноземній валюті фізичних осіб , бо вони ними захоплюються; та вибіркова заборона для юридичних осіб котрі не мають валютної виручки, бо бувають такі самі нерозсудливі як і фізичні особи.... 
Тобто Великий Брат краще знає які маленька людинка має брати кредити? Де межа цьому знанню ? Що ще Він знає краще ? Які повні ЗАБОРОНИ ще мають діяти на вашу думку ? На споживання іноземної їжі ? На доступ до іноземних засобів інформації ? На покупку іноземних товарів ? Дайош Чучхе ?
Стосовно конкретної проблєматики... Я вже оприлюднив свою аргументацію стосовно необхідності ЗАБОРОНИ валютного кредитування фізичних осіб та ОБМЕЖЕННЯ для юридичних, у відповіді колєгам:AlexJ і V_Igor, дозвольте не повторюватись. Стосовно риторичних нетематичних запитань...у мене нема бажання вести з Вами дискусію на ці теми , бо маю підозри , що через Вашу емоційність буду змушений позбавити себе задоволення спілкування з Вами...і взагалі, складається у мене враження , що Ви постійно і наполегливо шукаєте чорну кішку у темній кімнаті котру ..... я не відвідую... ПС. В рамках традиційних небанківських рекомендацій , дуже рекомендую прозовий роман Ліни Костенко "записки українського самашедшего", хоча він дещо переобтяжений публіцистичним описом сучасності але, в цілому, твір достойний ЇЇ таланту, усім буде цікаво...хоча відразу попереджаю-я НЕ З УСІМ згоден навіть з нашою ВЕЛИКОЮ ПОЕТЕСОЮ...звиняйте ,така вже вдача... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 лют, 2011 21:40
explor написав:Банк "Форум" увеличил уставный фонд Сегодня, 10 февраля, банк "Форум" увеличил уставный фонд на 1,5 млрд грн, до 5,935 млрд грн.
"10 февраля 2011 года состоялось общее собрание акционеров ПАО "Банк "Форум", на котором акционеры утвердили результаты закрытого (частного) размещения акций банка 19-го выпуска на общую сумму 1,5 млрд грн", - говорится в сообщении банка
Решение о дополнительной эмиссии акций было принято на общем собрании акционеров 14 октября 2010 года.
По материалам ИА "Украинские новости"
Затвердження приємного факту котрий вже відбувся. Головною проблємою Форуму, після того як він списав всю неодноразову докапіталізацію в резерви з фіксацією таких прекрасних ( бо сміливо і чесно) ЗБИТКІВ, я вбачаю повернення цього "німця" до ефективної поточної операційної діяльності, що неминуче має засмутити власників Вільних рухів та Декад, бо тра зменшувати процентні витрати.... "... час збирати каміння".... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 лют, 2011 22:12
Философ написав:Но есть еще адекватные банки. Контрпример. Процентная ставка не меняется, хотя по нынешним временам весьма высока. Совсем свежий ответ из другого банка (не указываю, чтоб не сочли за рекламу):
Останнє повідомлення про відміну дії вкладу «ХХХХ» стосується лише нових вкладів. Всі вклади «ХХХХ», що були відкриті до 09.02.2011 року, діють на умовах підписаних договорів до закінчення строку їх дії. Тобто право поповнення у вас залишається.
Дякуємо, що залишаєтесь клієнтом Баку «ZZZZZZZZZ».
Не надо излишне скромничать. Информация о нормальных банках так же интересна, как и о кидалах типа ВТБ, ПИБ, ФиК и т.д. Так что рекламируйте порядочные банки на пользу всем. Форум и для этого тоже создан. 
-
алекс1949
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 лют, 2011 22:17
octopus написав:V_Igor написав:в нашей стране огромная масса людей имеет фактический доход в валюте, а официально - в грн
И страна (в лице ее банковской системы) должна это поощрять? 
а вам есть дело до страны?  ... тогда страна идет к вам а если серьезно, то лично мне глубоко индифферентно мнение страны по этому поводу. Гораздо важнее то, что люди имеющие такие доходы имеют возможность кормить и обеспечивать свои семьи, а не нищенское состояние экономики гривневого пространства. Если каждый будет заботиться о себе, то стране будет хорошо. Ибо благосостояние граждан страны и есть благосостояние страны 
-
V_Igor
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 10 лют, 2011 22:27
квестор написав:Стосовно конкретної проблєматики... Я вже оприлюднив свою аргументацію стосовно необхідності ЗАБОРОНИ валютного кредитування фізичних осіб та ОБМЕЖЕННЯ для юридичних, у відповіді колєгам:AlexJ і V_Igor, дозвольте не повторюватись.
при всем уважении, Квестор, в этом вопросе вряд ли возможно единственно "правильное" мнение. Мы просто по разному смотрим на ситуацию. Это уже скорее "религиозный" вопрос квестор написав:Стосовно риторичних нетематичних запитань...у мене нема бажання вести з Вами дискусію на ці теми , бо маю підозри , що через Вашу емоційність буду змушений позбавити себе задоволення спілкування з Вами...і взагалі, складається у мене враження , що Ви постійно і наполегливо шукаєте чорну кішку у темній кімнаті котру ..... я не відвідую...
 я бы сказал, что здесь не эмоциональность, а прагматизм является камнем преткновения. Высокие идеалы - это хорошо, но прибыль лучше 
-
V_Igor
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 10 лют, 2011 22:45
V_Igor написав:квестор написав:Стосовно конкретної проблєматики... Я вже оприлюднив свою аргументацію стосовно необхідності ЗАБОРОНИ валютного кредитування фізичних осіб та ОБМЕЖЕННЯ для юридичних, у відповіді колєгам:AlexJ і V_Igor, дозвольте не повторюватись.
при всем уважении, Квестор, в этом вопросе вряд ли возможно единственно "правильное" мнение. Мы просто по разному смотрим на ситуацию. Это уже скорее "религиозный" вопрос квестор написав:Стосовно риторичних нетематичних запитань...у мене нема бажання вести з Вами дискусію на ці теми , бо маю підозри , що через Вашу емоційність буду змушений позбавити себе задоволення спілкування з Вами...і взагалі, складається у мене враження , що Ви постійно і наполегливо шукаєте чорну кішку у темній кімнаті котру ..... я не відвідую...
 я бы сказал, что здесь не эмоциональность, а прагматизм является камнем преткновения. Высокие идеалы - это хорошо, но прибыль лучше 
Ну, не зовсім згоден... Ок. Але від однієї цитати не можу втриматись... "На сьогодні розмір курсових різниць, сформованих за валютною заборгованістю внаслідок девальвації гривні у 2008 році , складає за приблизними оцінками майже 180 млрд. грн . або майже 18% ВВП країни." І я не можу звично для себе прокоментувати..."ну і нехай", бо цей прямий тягар мільйонів людей важкий для УСІХ ( прямо і опосередковано). Тому, проблєма є не абстрактна а цілком конкретна і значна...і знову "наступати на граблі" вважаю поганою національною традицією..  ПС. Ніколи не вважав свої думки єдино правильними але зі школи не терплю співати (голосити) в хорах.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 лют, 2011 23:05
квестор написав:... "На сьогодні розмір курсових різниць, сформованих за валютною заборгованістю внаслідок девальвації гривні у 2008 році , складає за приблизними оцінками майже 180 млрд. грн . або майже 18% ВВП країни." І я не можу звично для себе прокоментувати..."ну і нехай", бо цей прямий тягар мільйонів людей важкий для УСІХ ( прямо і опосередковано). Тому, проблєма є не абстрактна а цілком конкретна і значна...і знову "наступати на граблі" вважаю поганою національною традицією..  ...
я бы согласился с Вашими аргументами, если бы Украина, как государство, была самостоятельна, а гривна была бы полноценной валютой и возможностью самостоятельно (для государства) определять ее стоимость и кол-во. Но в нынешних реалиях мира - это утопия. И никакими запретами валютного кредитования это не исправишь. И как по мне, то "ну і нехай"... потому что ни Вы, ни я не можем реально изменить ситуацию. А тратить время на войны с ветряными мельницами я не привык  Гораздо боле разумным считаю нахождение способов извлечения выгоды из ситуации. p.s. ... используй то, что под рукой, и не ищи себе другой  (с) мистер Фикс
-
V_Igor
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему