Не зовсім впевнений, що почнеться з занадто дорогої їжі та енергії, бо "закредитовані англосакси" можуть плавним збільшенням ставок ( не виключено, що почнуть у цьому році)пригальмовувати ... але дата мені подобається...любителям апокаліпсисів на замєтку..
Не зовсім впевнений, що почнеться з занадто дорогої їжі та енергії, бо "закредитовані англосакси" можуть плавним збільшенням ставок ( не виключено, що почнуть у цьому році)пригальмовувати ... але дата мені подобається...любителям апокаліпсисів на замєтку..
По вказаному адресу знаходиться зовсім інша новина.
Группа Barclays объявила о своем намерении свернуть розничный бизнес в России, продав ООО «Барклайс Банк».
Группа Barclays объявила о своем намерении свернуть розничный бизнес в России, продав ООО «Барклайс Банк».
Кожен бачить те, що хоче....
А стосовно згортання роздрібу знатного агліцького шпекуля..то се закономірний процес....забугорні шпекулянти втратили там шанс повністю захопити ринок у минулому десятилітті ,тепер підібгавши хвости і здувши щічки "змотують удочки"...як і у нас, деякі хочуть....шкода тільки, що у наших диких і прекрасних степах головна боротьба буде розгортатися між росіянами і модними західними "брендами і трендами" і сили у трійки найпотужніших наших рідненьких аборигенів малувато...хоча мене тішить , що вони співають гарну пісню.."- Я не сдамся без бою"...і таки НЕ здаються ...
А тим часом, по цих дрібних сварках, що імітують конкуренцію, "головну боротьбу" і "не сдамся без бою", проїдеться "дикий і прекрасний" каток ПаРтолігархії. А ви собі чекайте апокаліпсисів 2015-го.
Mirax написав:А тим часом, по цих дрібних сварках, що імітують конкуренцію, "головну боротьбу" і "не сдамся без бою", проїдеться "дикий і прекрасний" каток партолігархії. А ви собі чекайте апокаліпсисів 2015-го.
Політичні РИЗИКИ для банківського сектору оцінюю як НИЗЬКІ.
ПС. У мене смак до політичного памфлетизму сформований Анатоль Франсом ( до речі, рекомендую "Острів пінгвінів" та "Боги жадають"), тому- ПРОШУ МЕНЕ НЕ ТУРБУВАТИ власною "політологією". Стосується УСІХ хто розраховує на діалог. Дякую.
Кожен бачить те, що хоче....
Я бачу саме те, що є. Могли б й самі перевірити що ваша адреса некоректна. Згадана апокаліптична стаття знаходиться по дещо іншому адресу: http://k2kapital.com/news/488764/
Щодо її змісту (на жаль, згадати про адресу оригіналу перекладачі не потурбувалися), то вона - не більш ніж ще одна фантазія "експертів" на глобалістичну тематику. Може справдиться, може й ні. Зараз при бажанні можна знайти сотні таких пророцтв.
квестор написав:А стосовно згортання роздрібу знатного агліцького шпекуля..то се закономірний процес....забугорні шпекулянти втратили там шанс повністю захопити ринок у минулому десятилітті ,тепер підібгавши хвости і здувши щічки "змотують удочки"...як і у нас, деякі хочуть....шкода тільки, що у наших диких і прекрасних степах головна боротьба буде розгортатися між росіянами і модними західними "брендами і трендами" і сили у трійки найпотужніших наших рідненьких аборигенів малувато...хоча мене тішить , що вони співають гарну пісню.."- Я не сдамся без бою"...і таки НЕ здаються ...
Щось мені ця "головна боротьба" більш нагадує іншу боротьбу, "нанайських хлопчиків" ....
Востаннє редагувалось bolex в Чет 17 лют, 2011 18:15, всього редагувалось 1 раз.
Крупнейшим участником сделки по размещению 10%-го госпакета акций ВТБ стал не американский инвестиционный фонд TPG Capital и не итальянская финансовая группа Generali, а российский бизнесмен, член Совета Федерации от Дагестана Сулейман Керимов. Как сообщили в четверг со ссылкой на неназванные источники Financial Times и "Ведомости", в ходе SPO он вложил в акции второго по величине российского банка $500 миллионов. Исходя из цены размещения, такая сумма соответствует пакету в размере около 1,5% акций.
Касаемо россиян... Ув. гиганты и сочувствующие, что можете сказать о ПИБе? С небольшой так перспективой (около года) По рейтингу надежности депозитов на Еправде - нормально, а по ощущениям?
ami написав:Касаемо россиян... Ув. гиганты и сочувствующие, что можете сказать о ПИБе? С небольшой так перспективой (около года) По рейтингу надежности депозитов на Еправде - нормально, а по ощущениям?
ПІБ входить у категорію "зберігальних" банків.
Дана категорія включає у себе банки котрі характеризують НАЙВИЩИМ рівнем платіжоспроможності в середньостроковій перспективі( до 3-5років).
Безумовно, це лише моя, суб"єктивна думка котру обгрунтовувати всоте за останні два роки, мені просто ліньки.
ПС. Читати газєти потрібно обережно, бо можна справді повірити , що БТА надійніший за Сбєр чи "Південний" кручє ПУМБа ..та іншу НЕнаукову фантастику....
ППС. Багато форумного люду ображені на ПІБ, бо він заборонив поповнювати вклади по "кризовим" високим ставкам. Себто, низьку степінь лояльності ( та сервісу) цієї МІЦНОЇ банки маєте враховувати.