Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 561562563564565 ... 2633>
Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2012 17:01

чик написав:
  квестор написав:Щоб завершити ( чесно зізнаюсь, нудну для мене..бо розруха не в "курсах" а у відсутності ІКЕБАНИ)) дискусію нагадаю, що "Прогнозі погоди" передбачено ЗРОСТАННЯ дефіциту поточного рахунку ..в межах 10%...на мою думку ..це формує значні але не критичні курсові ризики для гривні...

в прошлом году вы говорили после 6% с гривны геть однозначна или опять шо то путаю :?

1) 10 :180 =5,5 %
10- прогнозний дефіцит
180-прогнозний ВВП
5,5%- співвідношення дефіциту і ВВП.
:wink:

2) Емісійна стриманість нбу...
ТЕЖ має значення..трішки... :wink:

3) Маю ваду -деколи буваю різкуватий
в оцінках...звиняйте..я борюсь з цим
недоліком... :wink:

ПС. ШОБ усім стало зрозуміло...."прогноз погоди" - потрібний ЛИШЕ для оптимальної структуризації ІКЕБАНИ по співвідношенням дохідність/ РИЗИК.
А НЕ для РИЗИКОВАНИХ СТАВОК В АЗАРТНИХ ІГРАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Себто, значне відхилення від "прогнозу" пошкодить , В ОСНОВНОМУ, моє уявлення про
власні прогнозні можливості..а не заощадження ( постраждає, повністю або частково,їх реальна дохідність, в основному)...БО ІКЕБАНА...звиняйте... :wink:

ППС. Прогнози від альтернативних "метеорологів...
http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2012/02/09/268885
А ІКЕБАНА має бути у кожного !! І своя !!...БО а) НІХТО НЕ ЗНАЄ МАЙБУТНЬОГО....б) накал і розмах вічної боротьби ЖАДІБНОСТІ і СТРАХУ
у кожного дуже індивідуальні...
:wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2012 19:05

про депозитных кантистодоров..))))

квестор написав:
  Плюшкин написав:пора НБУ принять грандиозное историческое решение " ОБ депозитных деликатесностях для депозитных гурманов"... :P
этот вопрос очень животрепещющий и самое главное самый актуальный....
жителям Простоквашино хотелось услышать мнения по этому приаритету от представителей НБУ и конечно от УВАЖАЕМОГО КВЕСТОРА :P
заранее спасибо :roll:

http://yoursmileys.ru/t-dogs.phphttp://yoursmileys.ru/t-dogs.phphttp://yoursmileys.ru/t-dogs.php :P :wink: :roll: :D :idea: :arrow:

Не зовсі зрозумів, що мешканці шанованого села Простоквашино від мене хочуть... :wink:

ПС. А песики класні...мені подобаються.

информационный пакет про депозитных кантистодоров..)))) :P :P :P
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2012 19:45

Первая ласточка?

Украинские банкиры предлагают ввести частичный запрет на снятие депозитов
Необходимым этапом в решении проблемы обеспечения экономики долгосрочными финансовыми ресурсами является внедрение на законодательном уровне четкой дифференциации между срочными и текущими депозитам и условиями их обслуживания, передает Кореспондент.biz. Об этом сообщили в ассоциация Украинский кредитно-банковский союз (УКБС), которая предоставила Совету предпринимателей при правительстве предложения к проекту плана мероприятий по выполнению в 2012 году Нацпрограммы содействия развитию малого предпринимательства в Украине.

В частности, УКБС отмечает, что развитие малого бизнеса невозможно без предоставления банками предпринимателям доступных долгосрочных кредитов. В настоящее время банки восстанавливают программы кредитования, в том числе небольшого бизнеса.

Так, добавляют банкиры, в течение 2011 года долгосрочные кредиты субъектам хозяйствования возросли на 10% (с 262 до 290 млрд грн). Вместе с тем, по их мнению, существует ряд причин, которые замедляют дальнейшее развитие кредитования предпринимательского сектора. В связи с этим, УКБС считает необходимым создать законодательную базу для формирования банковской системой долгосрочного финансового ресурса с целью обеспечения потребностей малого бизнеса.

На сегодня, утверждают в ассоциации, согласно действующему законодательству (в частности, ч. 2 ст. 1060 Гражданского кодекса Украины), по договору банковского вклада независимо от его вида (вклад до востребования или срочный вклад) банк обязан выдать вклад или его часть по первому требованию вкладчика.

При этом в УКБС отмечают, что при таких условиях все привлеченные банковской системой средств населения (на 1 января составили 306 млрд грн) по сути являются средствами до востребования, что лишает экономику крайне необходимого для развития долгосрочного кредитного ресурса.

Банкиры уверены в том, что выдача долгосрочных кредитов в условиях, когда все депозиты фактически являются текущими, сопровождается высокими рисками.

http://minfin.com.ua/2012/02/09/540796/

Разумеется мутят токмо заради "развития малого бизнеса".
Украинский кредитно-банковский союз (УКБС) - пацаны в финансах шарят.
Damba

Подякував: 33 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2012 20:07

Чим більше боргів тим краще?

Квесторе, чи не Вашим шляхом ідуть товарищі?
Чи не Ви переживали, що боргів в нас недостатньо?
http://www.epravda.com.ua/news/2012/02/9/315552/
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2012 21:03

Damba написав:
Украинские банкиры предлагают ввести частичный запрет на снятие депозитов
Необходимым этапом в решении проблемы обеспечения экономики долгосрочными финансовыми ресурсами является внедрение на законодательном уровне четкой дифференциации между срочными и текущими депозитам и условиями их обслуживания, передает Кореспондент.biz. Об этом сообщили в ассоциация Украинский кредитно-банковский союз (УКБС), которая предоставила Совету предпринимателей при правительстве предложения к проекту плана мероприятий по выполнению в 2012 году Нацпрограммы содействия развитию малого предпринимательства в Украине.

В частности, УКБС отмечает, что развитие малого бизнеса невозможно без предоставления банками предпринимателям доступных долгосрочных кредитов. В настоящее время банки восстанавливают программы кредитования, в том числе небольшого бизнеса.

Так, добавляют банкиры, в течение 2011 года долгосрочные кредиты субъектам хозяйствования возросли на 10% (с 262 до 290 млрд грн). Вместе с тем, по их мнению, существует ряд причин, которые замедляют дальнейшее развитие кредитования предпринимательского сектора. В связи с этим, УКБС считает необходимым создать законодательную базу для формирования банковской системой долгосрочного финансового ресурса с целью обеспечения потребностей малого бизнеса.

На сегодня, утверждают в ассоциации, согласно действующему законодательству (в частности, ч. 2 ст. 1060 Гражданского кодекса Украины), по договору банковского вклада независимо от его вида (вклад до востребования или срочный вклад) банк обязан выдать вклад или его часть по первому требованию вкладчика.

При этом в УКБС отмечают, что при таких условиях все привлеченные банковской системой средств населения (на 1 января составили 306 млрд грн) по сути являются средствами до востребования, что лишает экономику крайне необходимого для развития долгосрочного кредитного ресурса.

Банкиры уверены в том, что выдача долгосрочных кредитов в условиях, когда все депозиты фактически являются текущими, сопровождается высокими рисками.

http://minfin.com.ua/2012/02/09/540796/

Разумеется мутят токмо заради "развития малого бизнеса".
Украинский кредитно-банковский союз (УКБС) - пацаны в финансах шарят.

ДАВНО ПОРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правда, згоден, що аргументація....недолуга...

Казав давно...кажу зараз...і буду казати...ЗАБОРОНА ДОСТРОКОВОГО ВІДКЛИКАННЯЯ СТРОКОВИХ ДЕПО- це ПІДВИЩЕННЯ СТІЙКОСТІ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ ,в цілому,та окремих банок ЗОКРЕМА..і без варіянтів....

Хто працював з фінансами..мене зрозуміє...дуже важко втримувати
ліквідність коли маєш в пасивах фактично НЕСТІЙКІ ( і фактично всі-"до запитання!!!)... і мало того, дуже емоційні, ресурси....:wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2012 21:13

tatop написав:Квесторе, чи не Вашим шляхом ідуть товарищі?

Ну, рахуємо разом..98,5 млрд (залучаємо)-95,5млрд ( виплачуємо)= 3 млрд ГРН.

ЦЕ ГАНЬБА !!! курам насміх...

Я вимагаю ...ЩОРОКУ ЗБІЛЬШУВАТИ ДЕРЖАВНИЙ БОРГ НА 5 млрд. ДОЛ. США
можна більше....але НЕ менше... :wink:

Так і передайте... :wink:

ПС. правда є ще слабка надія , що в поточному році підсоблять "гарантіями" та активізуються державні компанії та банки...не фонтан..але хоч шось... :wink:

ППС. Колєги...ну скільки можна лякатись страшилками для домогосподарок???
Маємо...60 млрд. дол державного боргу при ВВП (номінальному) 163 млрд.дол( реально-всі 200, по "паритету"-понад 300)...ТАКОГО ВІДНОСНО НИЗЬКОГО БОРГОВОГО НАВАНТАЖЕННЯ не має жоден наш держава-сусід ( крім Росії, звісно)..і не тільки сусід ..і не тільки наш....ЦЕ КОЛОСАЛЬНИЙ ПОТЕНЦІАЛ РОЗВИТКУ....ну, і курсової стійкості, між іншим.....:wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2012 21:36

квестор написав:
ДАВНО ПОРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]

Казав давно...кажу зараз...і буду казати...ЗАБОРОНА ДОСТРОКОВОГО ВІДКЛИКАННЯЯ СТРОКОВИХ ДЕПО- це ПІДВИЩЕННЯ СТІЙКОСТІ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ ,в цілому,та окремих банок ЗОКРЕМА..і без варіянтів....

ліквідність коли маєш в пасивах фактично НЕСТІЙКІ ( і фактично всі-"до запитання!!!)... і мало того, дуже емоційні, ресурси....:wink:

То есть Вы предлагаете класть на текущие счета и недельки и декады,если таковые имеются?

Потому ,что в случае обвала валютного курса - это получается просто кидалово.

Тогда нужно обязать законодательно НБУ ,что он может печатать гривны и выпускать ОВГЗ не больше ,чем на рост ВВП за прошлый год.
А на текущих счетах по году выплачивать добавочные проценты по показателям инфляции за год.
Вот это точно повлияет на доверие и прочность всей системы.

ЗЫ, Вы же понимаете ,ув Квестор ,что депозиты можно легко не отдавать? При любом раскладе. И люди открывают банки в уКРАИНЕ ,ЧТОБЫ КУПИТЬ СЕБЕ И РОДСТВЕННИКАМ НОВУЮ ЖИЗНЬ В ЕВРОПЕ,АМЕРИКЕ И т.д.И поэтому депозиты - это игра без правил .Всё на доверии.
daphne

Заблокований
Подякував: 32 раз.
Подякували: 1758 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2012 21:51

daphne написав:
  квестор написав:
ДАВНО ПОРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]

То есть Вы предлагаете класть на текущие счета и недельки и декады,если таковые имеются?

Потому ,что в случае обвала валютного курса - это получается просто кидалово.

Тогда нужно обязать законодательно НБУ ,что он может печатать гривны и выпускать ОВГЗ не больше ,чем на рост ВВП за прошлый год.
А на текущих счетах по году выплачивать добавочные проценты по показателям инфляции за год.
Вот это точно повлияет на доверие и прочность всей системы.

ЗЫ, Вы же понимаете ,ув Квестор ,что депозиты можно легко не отдавать? При любом раскладе. И люди открывают банки в уКРАИНЕ ,ЧТОБЫ КУПИТЬ СЕБЕ И РОДСТВЕННИКАМ НОВУЮ ЖИЗНЬ В ЕВРОПЕ,АМЕРИКЕ И т.д.И поэтому депозиты - это игра без правил .Всё на доверии.

1) Я пропоную підвищити СТІЙКІСТЬ банок, бо там мої гроші !!!

2) Мені це НЕ потрібно. Я планую свої фінанси в ЧАСІ і РИЗИКАХ, в тому числі- курсових .Нікому не важко зробити так саме.

3)Вся наша жизнь- це ГРА ( за смаком-обман, боротьба і т.д). Ви , вочевидь, рідко до мене заходили в гості, бо БАНКИ -ЦЕ БІЗНЕС, а бізнес- на кидках і обмані не побудуєш ( їм потрібні наші гроші а нам їх послуги, простий брак по-розрахунку, вони кажуть... найстійкіші)...а для уникнення неприємних виключень з сього простого правила...ми тут і спілкуємось..в основному.. :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2012 22:01

daphne написав:
  квестор написав:
  tatop написав:Квесторе, чи не Вашим шляхом ідуть товарищі?

Ну, рахуємо разом..98,5 млрд (залучаємо)-95,5млрд ( виплачуємо)= 3 млрд ГРН.

ЦЕ ГАНЬБА !!! курам насміх...

Я вимагаю ...ЩОРОКУ ЗБІЛЬШУВАТИ ДЕРЖАВНИЙ БОРГ НА 5 млрд. ДОЛ. США
можна більше....але НЕ менше... :wink:

Так і передайте... :wink:

ПС. правда є ще слабка надія , що в поточному році підсоблять "гарантіями" та активізуються державні компанії та банки...не фонтан..але хоч шось... :wink:

ППС. Колєги...ну скільки можна лякатись страшилками для домогосподарок???
Маємо...60 млрд. дол державного боргу при ВВП (номінальному) 163 млрд.дол( реально-всі 200, по "паритету"-понад 300)...ТАКОГО ВІДНОСНО НИЗЬКОГО БОРГОВОГО НАВАНТАЖЕННЯ не має жоден наш держава-сусід ( крім Росії, звісно)..і не тільки сусід ..і не тільки наш....ЦЕ КОЛОСАЛЬНИЙ ПОТЕНЦІАЛ РОЗВИТКУ....ну, і курсової стійкості, між іншим.....:wink:

Остапа несло(с) Ильф и Петров :mrgreen:

А в 2008 м вообще почему была девальвация?
А в 1998 м в 2 раза и потом ещ1 в 200-2001 от 3.6- до 5.3грн за доллар. Тогда вообще минимальный был долг.

Может всё дело в доверии и мозгах президентов,которых не зватает чтобы идти по примеру Польши? А ВВП и прочая сразу падают при девале также в разы и долг в разы вырастает.Вам ли не знать.

Концетуально...вся справа в ментальних особливостях , цивілізаційних основах та важкій і складній історії " котру не можна читати без брому"..
...це так коротенько...шоб не втягуватись в непрофільну дискусію
"про профспілки"...

Але це НЕ привід :

- НЕ збільшувати борг , бо це потенціальний драйвер і запорука курсової стійкості
- НЕ допускати глибокої і ШКІДЛИВОЇ для економіки і люду девальвації нашої красивої ГРИВНІ....!!!

Руки геть від ГРИВНІ !!!
Дайош ЗРОСТАННЯ ДЕРЖБОРГУ !!!

ПС. Мене таки понесло...звиняйте..ОРЗ.
Пішов робити процедурки... :wink:

ППС. Розруха таки в головах...але не урядовців, вірніше, не лише в них...а в тих хто населяє ці прекрасні степи ..... в усіх НАС.
Добраніч.
Востаннє редагувалось квестор в Чет 09 лют, 2012 22:06, всього редагувалось 1 раз.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лют, 2012 22:17

daphne написав:
  квестор написав:

1) Я пропоную підвищити СТІЙКІСТЬ банок, бо там мої гроші !!!

2) Мені це НЕ потрібно. Я планую свої фінанси в ЧАСІ і РИЗИКАХ, в тому числі- курсових .Нікому не важко зробити так саме.

3)Вся наша жизнь- це ГРА ( за смаком-обман, боротьба і т.д). Ви , вочевидь, рідко до мене заходили в гості, бо БАНКИ -ЦЕ БІЗНЕС, а бізнес- на кидках і обмані не побудуєш ( їм потрібні наші гроші а нам їх послуги, простий брак по-розрахунку, вони кажуть... найстійкіші)...а для уникнення неприємних виключень з сього простого правила...ми тут і спілкуємось..в основному.. :wink:

Хорошо .Давайте пофантазируем.ладно?

Вы такой ,всё распланировали , продумали .да? А если сегодня ,например не выплатят долг и завтра обьявят дефолт. ? Что тогда? Ваши планы не поменяются?
Поменяются и Вы захотите быстро забрать сври деньги и перевести в валюту.Но Вам скажут - нельзя. А Вы ,конечно ,скажете ,мол , что дефолт и девальвация не входила в ваши планы и всё такое. и что Вы никого не уполномачивали делать дефолт и проводить девальвацию...
Вам ответят- идите лесом , придете через полгодика , а там посмотрим.

Какому бизнесу помешали Премьер,Украина Надра ,Родовидбанк и т.д.?????Какому????

Ну, не даєте вилікуватиь !! Фантатика- це був колись мій улюблений жанр.

1) Ризик ДЕФОЛТУ- мінімальний !!! І я саме таку його ймовірність враховую в своїх планах. Якщо буде " не так" - це буде моя ( і ТІЛЬКИ МОЯ) помилка і
буду нести за неї відповідальність.

2) Ніколи НЕ був апологетом ВИКЛЮЧНО гривневих депозитів. Ви неуважно читали мій основний труд..він зветься ІКЕБАНА. Якщо я помилюсь зі сруктурою ІКЕБАНИ -це не завдасть великої шкоди, бо ризики диверсифіковані.

3)"Украина Надра ,Родовидбанк и т.д."- НІКОЛИ НЕ БУЛИ БІЗНЕСОМ..це були інструменти котрі використовувались кимось ..тому ..звиняйте... :wink:

ПС. Все. пішов.
квестор

Профіль

#<1 ... 561562563564565 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей