МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ НАКАЗ 25.01.2012 № 52
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 9 лютого 2012 р. за № 200/20513
Про затвердження Національного положення (стандарту) бухгалтерського обліку в державному секторі 105 «Фінансова звітність в умовах гіперінфляції»
Пока Квестор отдыхает после обеда, я за него отвечу
Увага! Остання подія [Набрання чинності] відбудеться 01.01.2013 )
Т.е. после выборов с 1 января будет вам и девал, и гиперинфляция... А пока можно более менее спокойно дремать... в цілому, звісно... хоча хто зна...
1) . Ще не обідав..тільки збираюсь...тому- " голодний,вєсьолий і злой"...
2) Не переконаний в неминучості "девалу і гіперінфляції" ...і не тільки з 1січня...
3) Метологічна рада котра і займається розробкою стандартів бух. обліку гарно пожартувала..хоча зараз не 1 квітня... Взагалі , на мою, думку Методологічна рада має цілу купу іншої і нагальгішої роботи....
ПС. Якщо хтось думає, що члени Методологічної ради та профільного департаменту мінфіну визначають чи хоча б уявляють собі всі аспекти которі призводять до девальвації чи гіперінфляції, він помиляється !...мабуть...хоча...
Думаю на протязі 3 місяців все буде нормально. Але до Терра-Банка потрібно приглядатись особливо прискіпливо. Здається вчора проскочила інфа, що ТБ збільшує капітал, якщо це може Вас дещо заспокоїти. Але репутація. Всі, що соять поряд з Юрою Єнакієвським, скажем так, дещо смущають. Тут минулого року пролетела інфа про причетність Юри до банку Південний. Зразу уточню, нічого негативного про Південний сказати не можу.
tatop Спасибо, немного успокоился, но спать буду уже не так крепко. )) Сколько раз зарекался не иметь дело с депо в Украине...эх... В прошлом году деньги лежали в Примате - снял без приключений, надеюсь пронесет и в этом. А если по теме, теплиться надежда, что правительство до выборов постарается избежать громких "деподел"...