Не буде ніякого девалу. Ні до виборів, ні після. Коли притисне до стіни, після виборів просто піднімуть комунтарифи і МВФ дасть транш, і вся пісня. Ви як хочете, а я скидую трохи валюти і відкриваю грндепо на рік.
Mirax написав:Не буде ніякого девалу. Ні до виборів, ні після. Коли притисне до стіни, після виборів просто піднімуть комунтарифи і МВФ дасть транш, і вся пісня. Я скидую трохи валюти і відкриваю депо на рік.
поделитесь, пожалуйста информацией, где сейчас отличные ставки по грн депо с правом пополнения. тоже думаю еще гривню оформить, чтобы хоть проценты перекрывали оплату коммунальных услуг и проезда... спасибо
Mirax написав:Не буде ніякого девалу. Ні до виборів, ні після. Коли притисне до стіни, після виборів просто піднімуть комунтарифи і МВФ дасть транш, і вся пісня. Я скидую трохи валюти і відкриваю депо на рік.
поделитесь, пожалуйста информацией, где сейчас отличные ставки по грн депо с правом пополнения. тоже думаю еще гривню оформить, чтобы хоть проценты перекрывали оплату коммунальных услуг и проезда... спасибо
В Дельті і Єврогазі умови по депо, що мене влаштовують. Поповнення не цікавить, заряджаю всю обойму відразу. З поповненням я іншим способом вирулюю, прилаштовую свіжу валюту/гривню. В Дельті, мабуть, надійніше, і проценти можна по ІБ перекидати, а не їздити штовхатися в чергах у відділенні.
Mirax написав:Не буде ніякого девалу. Ні до виборів, ні після. Коли притисне до стіни, після виборів просто піднімуть комунтарифи і МВФ дасть транш, і вся пісня. Ви як хочете, а я скидую трохи валюти і відкриваю грндепо на рік.
Чомусь і мені паралельно така думка прийшла на гілці банку ЄВРОГАЗбанк.
РОзглядаєте лише зі списку топок-50 Квестора?
все предложения смотрю, анализирую ставки, подсчитываю доходность, а потом размещаю; то банк не вызывает доверия, то отделений у него нет поблизости; вот так выбрать куда разместить гривню на депо - оказывается тоже тяжелой работой
П.С. просто кредиты все равно выдают под огромные проценты населению, а ставки по депо очень низкие...
Mirax написав:Не буде ніякого девалу. Ні до виборів, ні після. Коли притисне до стіни, після виборів просто піднімуть комунтарифи і МВФ дасть транш, і вся пісня. Ви як хочете, а я скидую трохи валюти і відкриваю грндепо на рік.
Mirax, Вы это серьезно ? Сам планирую после ноября и далее оставаться в гривне. Главное, не сам девал, а его величина. Максимально возможный курс 10 UAH / USD для меня погоды не делает.
Mirax, Вы это серьезно ? Сам планирую после ноября и далее оставаться в гривне. Главное, не сам девал, а его величина. Максимально возможный курс 10 UAH / USD для меня погоды не делает.
это почему же так?
100000грн/8.050$=12422$ 100000грн/10$=10000$ --------------- 12422-10000=2422$*8.050$=19497грн что эти деньги на улице так просто раздают
Для меня доходность от вклада играет куда более значительную роль, чем сам капитал (вклад).
Для примера. 100 000 грн. (12 500$) под 16% годовых = 16 000 грн. (2 000$) дохода. Чтобы иметь такой же доход в валюте: 25 000$ (200 000 грн.) под 8% годовых = 2 000$ (16 000 грн.) дохода нужно дополнительно "заморозить" на счету еще 100 000 грн. (12 500$). А ведь эти деньги можно еще где-то прокрутить / вложить (инвестировать) или на что-то потратить.