Не читал прогнозы Дафны....но думаю в декабре посмеемся все...

|
|
![]() gontar
Ви, здається , тут "новенький"...тому ..коротенько повторюся... Ну, що може знати мер Нью-Йорка про ймовірність дефолту в Україні ???... ![]() 1) Деяке НЕзначне АБСОЛЮТНЕ зростання держборгу ( і СКОРОЧЕННЯ оного відносно ВВП) Не становить загрози з точки зору можливостей його обслуговування.Мене, як економіста за фахом, навпаки ..турбує і бентежить НИЗЬКИЙ рівень використання такого потужного драйверу ..як РІСТ держборгу , бо менше 40% ВВП - це завелика розкіш для рідної неньки. 2) По основним кредиторам..проблєма існує і ТУТ головний ризик. Бо в Україні НЕМА ПРОБЛЄМИ ВЕЛИКОГО ДЕРЖБОРГУ..є проблєма його (держборгу) строковості і вартості, він короткий і дорогий. Тому , потрібні кредитори..для його РЕФІНАНСУВАННЯ. Очікую повернення забугорних шпекулянтів на наш орговий ринок через кілька місяців ..та досягнення "газового компромісу". Маю переконання, що наявні резерви дозволяють і час на сі процеси-Є. 3) Основні макроекономічні( додам. і соціальні) дисбаланси , звісно , негативно впливають на НЕдооцінену ( по "паритету") гривню, однак на це ради в найближче десятиліття- нема, будемо жити з НЕдооціненою... ![]() Стосовно ймовірності девальвації- вона, наразі, МІНІМАЛЬНА...бо два ключові дефіцити- бюджетний і поточного рахунку платіжного балансу перебуватимуть в безпечній(3%) і відносно безпечній(6%) зоні... Стосовно необхідності девальвації ..то я категоричний ПРОТИВНИК і самої девальвації і "гнучкого курсу", бо в "бівалютній" країні- це розруха.. ![]() Звиняйте, що коротенько...трішки детальніше ..десь на сторінках гілки раніше... і в "Прогнозі погоди" опублікованому "на Василя"... ![]() Бувайте здорові ! ![]()
Мне с Вами давно всё ясно , поэтому и хотела не отвечать , но... ![]() А что Вам непонятного. что привлеченные депозиты спасли банки от дефолтов?Вам перевести это слово или Вас в гугле забанили? судя по Ваши "перлам" и вопросам элементарного характера в 2008 - 2010 годах . можно констатировать ,что Вам не пошло на пользу ни два диплома, ни 17 лет работы . Есть люди по 40 лет проработавшие клерками в банках ,а без калькулятора два двузначных числа не могут перемножить в уме. Такшта не пыжтесь. ![]() Востаннє редагувалось daphne в Сер 18 кві, 2012 22:28, всього редагувалось 1 раз.
![]()
А чому країна "бівалютна" як ви висловилися? ![]() ![]() Думка експерта Володимира Ланового.... "Об`єктивних обставин, які б дозволили збалансувати валютний та платіжний бюджет держави, немає. Показники зовнішньої торгівлі у цьому році показуватимуть ще більший дефіцит. Ціна газу значно зросла. Інвестицій в країну не буде. Тому ніякого типу валютних надходжень очікувати не можна. Уряд розказує, що він розмістить облігації на зовнішніх ринках. На жаль, на західних ринках є інформація, і не лише з рейтингових агентств, про переддефолтний стан. Міжнародні банки та інвестори для себе визначили Україну, як зону, куди сьогодні ризиковано інвестувати. Тобто облігації купувати не будуть. Внутрішня ситуація дуже погана. Ми об`єктивно не маємо підстав, щоб говорити про покращення та збільшення надходжень валюти чи зменшення її витрат. Фінанси - така майже віртуальна система. Можна щось придумати. Але чи вдасться цій владі придумати це логічно, правильно, закономірно - у мене величезні сумніви. Можливо, хтось зробить подарунок. Наприклад, був період, коли Західна Німеччина робила подарунок Східній Німеччині, коли щороку давала їй триста мільярдів марок просто так дотацій в бюджетні витрати на Сході. Може, і нам хтось зробить такі подарунки? Може, у Хорошковського є такі друзі. Я не хотів би ані дефолтів, ані карколомних провалів курсу. Але якщо влада буде весь час нам локшину на вуха вішати, то зрив курсу буде дуже тяжкий. Можна було би запобігти таким втратам, таким провалам, якби діяти культурніше та краще." Востаннє редагувалось gontar в Сер 18 кві, 2012 23:59, всього редагувалось 2 разів.
![]() чик
Чтобы пирамида завалилась погромче , я обязана поддерживать её , пока она растет. Я как засланный казачёк, который в трудную минуту ножичек в спину всавит системе , участвуя в волне забирающих депозиты, ведь гарантируют ,что по первому требованию отдадут. Ради этого обязанв рисковать неболшой для себя суммой. Вот смеху то будет ,если ещё и апрель покажет прирост депозитов. ![]() Re: Байки про банки і не тільки....знов фінансові війни... ітерація N...
![]() ![]() Квестор VS ФунтикКвестор
У Фунтика "несколько" иное вИдение перспектив (причем, краткосрочных) курса гривны к инвалюте Как Вы могли бы оценить или прокомментировать данное хо Фунтика, вступающее, на мой взгляд, в противоречие с Вашим вИдением перспектив курса гривны (как я понял, относительно постоянного вплоть до 2015 года)?
![]() По мнению автора цитаты, все банкиры - идиоты, которые принимают депозиты не для прибылей, а для убытков. ![]() Именно депозиты и приносят банкам прибыли - может быть, нужно, просто учебник почитать по банковской деятельности перед тем, как писать в этот форум околесицу? Тогда только, возможно, сместится со своего места упомянутая в цитате "грань понимания" ... ![]() Re: Байки про банки і не тільки....Не поймет она. Напишу еще пара абзацев.
1. Чтобы плотник получил прибыль, ему нужно работать. 2. Чтобы работать плотнику нужен инструмент - топор. 3. Топор нужен - для получения прибыли. 4. Плотник идет в магазин и покупает топор. 5. Плотник покупает топор для получения прибыли. 1. Чтобы банк получил прибыль, ему нужно работать. 2. Чтобы работать банку нужен инструмент - деньги. 3. Деньги нужны банку для получения прибыли. 4. Банк выходит на рынок и покупает деньги. 5. Банк покупает деньги для получения прибыли. 6. Покупку денег банк оплачивает процентами по привлеченным депозитам. 7. Чтобы получить прибыль банк привлекает депозиты. В первой части про плотника - 5 пунктов, а во второй части про банки пунктов больше - аж 7. Это потому, что банковская деятельность на 2 пункта сложнее плотницкой )).
|
|