Ukrainian написав:Хто з банком Юнекс працював ? Які моменти і враження відзначите ? Банк з топу 50 пана Квестора . До речі на форумі є така функція як відновляння видалених постів ? Я так подумав як Модератори відновили пости Квестора і в ПП його перепросили добре ... то може б він повернувсь . Не вистачає його цікавого читання .
А я думаю, що так всі його шукають. То він образився на Модерів? А причина яка? Поки вихідні, може хтось повідає?
athena1 квестор розповідав , фільми варті перегляду на цій гілці , потім наступного дня побачив що його постів немає і написав приблизно так , як скільки різного сміття є на гілці то ви його не бачите , а як я написав то справно почистили . Тобто там було кільки постів в яких він ділився з нами фільмами вартими перегляду ми йому щось підкидидали . Коротко почистили його пости і він сказав все не хочу мати більше справи . Той його пост теж доречі видали . Ота демократія йо-ма-йо . І цей пост теж видалять , завтра мабуть .
Ukrainian написав:AlexJ Якщо не помиляюсь цеї банки(КР)немає в списку Квестора .
Верно.
А Ваша думка про цей бАнок ? Варто не варто , на скільки , скільки ...
На данный момент - я не готов доверить ему свои деньги. Возможно, эту "отверженность" банк и не заслуживает, но подпорченная "депозитная история" шелестит мне об обратном. На такую же мысль наводит и "игра в кубики"...
На валютной ветке форменная паника. Даже Аляк появился и активно стращает. По расчетам Фунтика у нас вообще отрицательный ЗВР. Что будем делать, панове? Лично я надел кеды , протер рога и начал выходить из грндепо до востребования.