Крепкого здоровья и відержки на марш бросках

Есть ли потенциальные покупатели, кроме госросбанков, на другие банки с иностранными акционерами? Или у них нет желания, возможно скрытого, выходить?
|
|
![]()
-Держи меня! -Как? -Нежно! ![]() ![]() ![]()
![]() про всякие огнеопасности в том числе и банковские))))![]() Приблизно як в аргентинського песо в кращому випадку (-20% за 3 роки): Словом, якщо сіпатися з грндепо на доларові депо і назад, тільки загубите на конвертації. А якщо сидіти в чомусь одному постійно, то вийде на одно. Мені в доларах спокійніше. В гривні весною трошки посидів, після росту курсу гривні до 8,12 проблювався, і знову зменшив долю гривні до мізеру. Але якщо вчасно переходити з доларового депо в євровий і назад, тоді... 20%+ річних у твердій валюті. ![]() Головне - не запхати гроші в гімнобанку, і тоді які вона там платить відсотки не так вже важливо. ![]() Ну, у порівняннях Аргентини та України є рація...принаймні зі слів одного мого знайомого котрий вивчав деякі технології виробництва в Південній Америці...
На моє запитання стосовно Бразилії і Аргентини відповідь була такою... ![]() Бразилія -це Росія...себто , країна величезного природнього потенціалу з незначним відсотком його ( потенціалу) використання..та населенням-гульвісами.. Аргентина - це Україна...країна значних потенційних можливостей і ..лінивим та нездатним до ефективної самоорганізації населенням... ![]() Інший знайомий котрий пробував організовувати бізнес з Аргентиною називав її країною "завтра" ..бо саме це відповідали йому на будь-які ділові пропозиції.. ![]() Але попри деякі схожості..не думаю,що ТЕМПИ руху песо і гривні такі вже будуть однакові....бо урядовці в Аргентині ще ті видумасники , достатньо ознайомитись з їх методами регулювання валютного ринку в країні.. і не тільки валютного... ![]() Ваш покірний слуга мав можливість чкурнути в Парагвай..надовго.. але не склалося...зараз розповідав би байки про те як з мачете на ягуара ходив... про пахощі і буйство фарб сельви.... ![]() а так...просто.. Добраніч !!! Усім ! ![]() в ожидании списка....как оцените греко-киприотов. будет ли им место в списке?
|
|