|
Участвуем в развитии проекта m2bomber.com |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 07 кві, 2015 22:10
baraka написав:по объединению - дальнейшее усовершенствование алгоритмов съест много времени. Не один месяц (а возможно и не один квартал). Поэтому пока определённый нужный порог достигнут, займусь плюшками.
1 По обєднанню - ясно Тим більше що рієлтори легко вводять в оману , наприклад по моєму обєкту запощеному на олх і втягнутому бомбером, викладаючи одне і те саме фото ( до речі зроблене як мінімум 3 роки тому - може є резон дивитись внутрішню інформацію фото ? час/місце зьомки якщо це мобілка то деколи вкидає джіпеес координати і рівняти з датою/місцем описаним в обяві) просто вказавши іншу вулицю - отримали два різних не обєднаних повідомлення ( пробували запустити програмку яка б порівнювала фото - як мінімум 5 обєктів які я у Вас бачив- обєднались би автоматично по фото) 2 Так само знайшов два повідомлення з явно заниженою ціною Так як це мій сегмент і мій район -в примітках зробив запит хто каже не правду ті хто заявляють по 400/м2 чи ті хто 560/м2 І тут навіть не знаю Перше Хто зробив повідомлення - висвічується ( я ж захожу через фейсбук) , а так як це прямі конкуренти - то не факт що для мене це добре - тому чи можна зробити щоб в повідомленні по бажанню питаючого висвічувалось або його істине прізвище або наприклад користувач Друге Самі повідомлення можна розділити на інформаційнірейтингові вірю/не вірю чи ще там щось ( цей пунктик слабо потрібен ) пропозиція ціни ( те що Ви пропонували як смс - а тут без смс , зайшов власник обєкту і бачить що хтось щось запропонував) - думаю що власники швидше накрутять відвідуваність перевіряючи чи хтось щось запропонував ніж ті хто будуть шукати 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 08 кві, 2015 12:06
budivelnik написав:1 По обєднанню - ясно Тим більше що рієлтори легко вводять в оману , наприклад по моєму обєкту запощеному на олх і втягнутому бомбером, викладаючи одне і те саме фото ( до речі зроблене як мінімум 3 роки тому - може є резон дивитись внутрішню інформацію фото ? час/місце зьомки якщо це мобілка то деколи вкидає джіпеес координати і рівняти з датою/місцем описаним в обяві) просто вказавши іншу вулицю - отримали два різних не обєднаних повідомлення ( пробували запустити програмку яка б порівнювала фото - як мінімум 5 обєктів які я у Вас бачив- обєднались би автоматично по фото)
а скиньте будь-ласка ссилки на ці 5 об'єктів? фото я обробляю і порівнюю що зображено на фото (на даний цас порівняння це достатньо просте але вже непогано їсть ресурси процесора). умовно кажучи, при кожному порівнянні нараховуються бали. І мені достатньо зменшити ліміт балів (одне чиселко), щоб стало об'єднуватись більше дублікатів. Але! У об'єднання є зворотна сторона - почнуть об'єднуватись схожі, але різні об'єкти. А слід враховувати, що рили додають "рекламні" фото з інших об'єктів замість реальних, тупо дублюють тексти по оголошень по різним об'єктам і т.д. Тобто, порівнюючи зі скорінговою системою банків при видачі кредитів - я вибрав на даний момент таку лінію: краще не видати кредит (не об'єднати дублікати) чим видати і потом отримати несплату (в об'єднаній картці буде каша). Вихід - далі вдосконалювати алгоритми. Але це потребує створення достаньо великої вибірки (сотні а може й тисячі правильних і неправильних об'єднань), а вже на цій вибірці я маю проводити експерименти і перевіряти дію тих чи інших факторів. Якби це була суто наукова робота - то не гаячи часу з задоволенням цим би й зайнявся. Але, треба думати про приплив юзерів (нові плюшки, такі як карта) та монетизацію. Ну і дійсно - ну не критично ж юзерам коли інколи зустрічаються дублікати. А для нормального стартапа прибуток в перший-другий рік - критичний. Якщо його не буде, або буде замалим - стартап не виживе. budivelnik написав:2 Так само знайшов два повідомлення з явно заниженою ціною Так як це мій сегмент і мій район -в примітках зробив запит хто каже не правду ті хто заявляють по 400/м2 чи ті хто 560/м2 І тут навіть не знаю Перше Хто зробив повідомлення - висвічується ( я ж захожу через фейсбук) , а так як це прямі конкуренти - то не факт що для мене це добре - тому чи можна зробити щоб в повідомленні по бажанню питаючого висвічувалось або його істине прізвище або наприклад користувач
думаю краще буде і логічніше якщо юзер зробить цей коментарій з іншого перелогіну. budivelnik написав:Друге Самі повідомлення можна розділити на інформаційнірейтингові вірю/не вірю чи ще там щось ( цей пунктик слабо потрібен ) пропозиція ціни ( те що Ви пропонували як смс - а тут без смс , зайшов власник обєкту і бачить що хтось щось запропонував) - думаю що власники швидше накрутять відвідуваність перевіряючи чи хтось щось запропонував ніж ті хто будуть шукати 
так, дякую це все в проекті. Буде більше юзерів - займусь і цим.
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 кві, 2015 12:48
baraka написав:думаю краще буде і логічніше якщо юзер зробить цей коментарій з іншого перелогіну.
Воно то може і логічніше , але 1 Як це стикується з тим що повний функціонал - платний 2 Що легше юзеру ? Натиснути батон не показувати імя чи перелогінюватись ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 08 кві, 2015 13:01
даже не знаю куда бежать - искать крышу или покупать anti-DDOS  Я отправил запросы компетентным заинтересованным товарищам, решение будет через два дня. Это же каким отморозком нужно быть - разместить без согласия автора устаревшее недействительное объявление, да еще и не реагировать на требования удалить!
>> Я вам направлял требование удалить объявление (объект #21701783).
>Объявление помечено как "закрытое". Сразу мы его удалять не можем, >чтобы у пользователей было время ознакомиться с изменением его >статуса.
>> Мало того, что я не давал вам право на размещение, оно давно не >> актуально! Если через два дня я опять увижу в поиске свое номер >> телефона, ждите ответных мер в сетях
>Просто интересно - какие вы меры собираетесь предприянть ?
Востаннє редагувалось baraka в Сер 08 кві, 2015 13:04, всього редагувалось 1 раз.
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 кві, 2015 13:03
budivelnik написав: baraka написав:думаю краще буде і логічніше якщо юзер зробить цей коментарій з іншого перелогіну.
Воно то може і логічніше , але 1 Як це стикується з тим що повний функціонал - платний 2 Що легше юзеру ? Натиснути батон не показувати імя чи перелогінюватись ?
хммм... ну якщо платно...  а що скажуть інші читачі даноі гілки ? Ніби прикольна плюшка ?
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 кві, 2015 13:10
baraka написав: budivelnik написав: baraka написав:думаю краще буде і логічніше якщо юзер зробить цей коментарій з іншого перелогіну.
хммм... ну якщо платно...  а що скажуть інші читачі даноі гілки ? Ніби прикольна плюшка ?  а где тогда свобода выбора, если будет платно? 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 кві, 2015 13:23
не понял вас. как я это вижу - если вы на бесплатном тарифе - ну ок, будете добавлять комментарии как киевлянка. А если на платном - то при добавлении комментария у вас будет выбор: оставить комментарий как киевлянка или как аноним.
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 кві, 2015 17:13
baraka написав:даже не знаю куда бежать - искать крышу или покупать anti-DDOS  Я отправил запросы компетентным заинтересованным товарищам, решение будет через два дня. Это же каким отморозком нужно быть - разместить без согласия автора устаревшее недействительное объявление, да еще и не реагировать на требования удалить!
>> Я вам направлял требование удалить объявление (объект #21701783).
>Объявление помечено как "закрытое". Сразу мы его удалять не можем, >чтобы у пользователей было время ознакомиться с изменением его >статуса.
>> Мало того, что я не давал вам право на размещение, оно давно не >> актуально! Если через два дня я опять увижу в поиске свое номер >> телефона, ждите ответных мер в сетях
>Просто интересно - какие вы меры собираетесь предприянть ?
Язык не поворачивается обратиться к Вам со слов "уважаемый". Вы: - нарушили мое авторское право на мою публикацию с моими фотографиями и личными данными, разместив у себя на сайте. - моя публикация на момент вашего воровства была не актуальна. - два месяца я не могу добиться от вас удаления моей публикации с личными данными с ua.m2bomber.com. - мне каждый день звонят обманутые вами покупатели и агенты по объявлению, которое уже два месяца не активно! Уважаемые модераторы! В подтверждение моих слов есть скрины личной переписки (уже выставленной на всеобщее обозрение) и украденной пользователем baraka моей публикации с размещением у себя на сайте с моими личными данными. Уважаемые участники этой темы! Если я не прав, скажите пожалуйста, в чем. Тем более пользователь baraka первый выставил эту нечистоплотную ситуацию на всеобщее обозрение, без соблюдения этических норм с подлым подзаголовком "Помогите тонко потролить".
-
Максим755
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 кві, 2015 18:55
Максим755 а что там компетентные заинтересованные товарищи? не слишком заинтересованы?
поскольку вы живете в Digital Age предлагаю ознакомиться с понятием digital footprint и смириться
1. "Гугл знает о тебе все" 2. "Чего не знает Гугл - не существует"
-
Ztsur
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 кві, 2015 19:14
Ztsur написав:Максим755 а что там компетентные заинтересованные товарищи? не слишком заинтересованы? поскольку вы живете в Digital Age предлагаю ознакомиться с понятием digital footprint и смириться 1. "Гугл знает о тебе все" 2. "Чего не знает Гугл - не существует"
Как бы Вы себя чувствовали, если бы Вам звонили по давно не актуальному объявлению изо дня в день, по нескольку раз? По поводу товарищей, как я упоминал в переписке, сети (социальные), EUCD, RIPE Network Coordination Centre, ДСЗПД.
-
Максим755
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|