|
Участвуем в развитии проекта m2bomber.com |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 30 гру, 2015 18:42
йцукен написав: kievlyanka написав:смотрю по своим объектам, одни агенства, ни одного телефона от продавца, скорее всего элитные квартиры хозяева сами не продают
не продают. но там другие правила игры. там люди с мозгами и платит комиссию тот, в чьих интересах работает агент т.е. продавец. и комисс далеко не 3%, а значительно ниже.
пока продажи стоят, движения нет, цены держат, ибо нечего дешево продавать элитный сегмент
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2015 18:45
kievlyanka написав:пока продажи стоят, движения нет, цены держат, ибо нечего дешево продавать элитный сегмент
идите и торгуйтесь. на моей памяти, агент на элитке/новострое в центре прямо перед просмотром сказал что отдадут за -30% в середине 2012.
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 січ, 2016 12:03
Всех с наступившим!:)
Может уже было в комментариях, не помню, но только сейчас обратил внимание. Иногда ставится неправильная метка на дом, когда после улицы указан не номер дома, а этаж. Например: "ул. Ленина, 4/5 кирп." - т.е. номер дома не указан, но карте метка стоит на 4-ом номере. Вроде и не большая проблема, но иногда вводит в заблуждение.
з.ы. Друзья, ну давайте хоть здесь не оффтопить. Для пустой болтовни обо всем и ни о чем у нас вроде ж есть спец.ветка-помойка про "обвал нереальных цен"
-
torba
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 січ, 2016 13:02
torba написав:Друзья, ну давайте хоть здесь не оффтопить. Для пустой болтовни обо всем и ни о чем у нас вроде ж есть спец.ветка-помойка про "обвал нереальных цен"
Давайте А ще можете порадити топік-стартеру щоб від здурі сам флуд не починав. Я на цій гілці не присутній досить давно і чому це мій нік тут виплив? З іншого боку , моя думка про цей проект залишилась сталою 1 Дохід від цього сайту в рази ( а може й на порядок) нижчий від доходу з мого так званого ларька 2 Причина низьких доходів в тому , що: а - розробник проекту порпаючись в чужих смітниках - тягне в свій все що треба і не треба без розбору і аналізу б - його збірка. від інших збірко відрізняється хіба що розміром. в - з авторським правом ( як на мене) також не все в порядку) ПС Не буди лихо- поки воно тихо....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 01 січ, 2016 15:50
torba написав:Всех с наступившим!:) Может уже было в комментариях, не помню, но только сейчас обратил внимание. Иногда ставится неправильная метка на дом, когда после улицы указан не номер дома, а этаж. Например: "ул. Ленина, 4/5 кирп." - т.е. номер дома не указан, но карте метка стоит на 4-ом номере. Вроде и не большая проблема, но иногда вводит в заблуждение.
спасибо, есть такая проблема. хотелось выгрести максимум инфы из текста объявы, но наверно номер дома придётся брать только из адреса (а не адреса + текста). думаю, что пофикшу в течении недели, но в базе оно будет оставаться по мере удаления/обновления объектов. кстати, torba, как вы оцениваете работу карты ? То есть - насколько часто "промахивается" бомбер при указании географических координат объекта ? Например, указан в тексте один адрес, а на карте отображён совершенно левый адрес
Востаннє редагувалось baraka в П'ят 01 січ, 2016 15:53, всього редагувалось 1 раз.
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 січ, 2016 15:53
budivelnik написав:1 Дохід від цієї смітярки в рази ( а може й на порядок) нижчий від доходу з мого так званого ларька
а шо - може пан будивельник скаже нам який в нього дохід від його ларька ? Щоб ми всі знали на які недосяжні висоти нам треба мітити 
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 січ, 2016 21:56
baraka написав: budivelnik написав:1 Дохід від цієї смітярки в рази ( а може й на порядок) нижчий від доходу з мого так званого ларька
а шо - може пан будивельник скаже нам який в нього дохід від його ларька ? Щоб ми всі знали на які недосяжні висоти нам треба мітити 
В офіційній декларації за 2015- буде в межах 300 000 грн- туди й мітьте.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 01 січ, 2016 22:11
budivelnik написав: baraka написав: budivelnik написав:1 Дохід від цієї смітярки в рази ( а може й на порядок) нижчий від доходу з мого так званого ларька
В офіційній декларації за 2015- буде в межах 300 000 грн- туди й мітьте.
слабенько, будя 300к - это З/П нормального явиста за квартал. но если у вас 300к - доход за год, то у явиста 300к - это прибыль. кидайте нафиг эту малую архитектурную форму и идите учить яву 
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 січ, 2016 22:20
baraka написав: budivelnik написав: baraka написав:В офіційній декларації за 2015- буде в межах 300 000 грн- туди й мітьте.
слабенько, будя 300к - это З/П нормального явиста за квартал. но если у вас 300к - доход за год, то у явиста 300к - это прибыль. кидайте нафиг эту малую архитектурную форму и идите учить яву 
1 ти мене про що питав ? Про оборот чи про дохід ? Я мав на увазі дохід 2 Ми дохід мого ларька з чим порівнювали ? З доходом Біла Гейтца чи з доходом від сміттярки яку ти створив вкравши данні на інших сміттярках ? Тому Ява програміст - і дохід від бяки з проблемами як в авторському праві так і в новизні - давай не будемо змішувати 3 Хтось крім тебе і твоєї бабці вважає тебе нормальним програмістом ? ПС Зверни увагу Я ні на тебе ні на твій бізнес - місяцями увагу не звертаю , а ти все пробуєш мене чимось підковирнути. Якісь проблеми в дитинстві ? Дядько будівельник тобі трубу прочистив ? Звідси висновок Забуть про моє існування і зможеш хвіст розпускати про віртуальні досягнення розповідаючи.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 01 січ, 2016 22:28
baraka а где сейчас на бомбере можно график падения на КРЖН по Вашей статистике за 2015 посмотреть? На сколько упала недвижимость в Киеве по данным статистики бомбер?
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
|