Участвуем в развитии проекта m2bomber.com

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 8788899091 ... 192>
Повідомлення Додано: Пон 04 січ, 2016 22:25

baraka написав:
  budivelnik написав:На жаль ні Цукерберга, ні Гріна з цього склочника не вийде..., вийде мілкий розпальцовщик на пиві в дешевому кабачку....
делаешь мне джоб оффер ? :mrgreen:
А навіщо мені амбітний але хамовитий ( та й швидше за все безмозглий) пивний розпальцовщик ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 05 січ, 2016 13:50

budivelnik написав:
  baraka написав:
  budivelnik написав:На жаль ні Цукерберга, ні Гріна з цього склочника не вийде..., вийде мілкий розпальцовщик на пиві в дешевому кабачку....
делаешь мне джоб оффер ? :mrgreen:
А навіщо мені амбітний але хамовитий ( та й швидше за все безмозглий) пивний розпальцовщик ?

кстати, так ты ж ничего взамен предложить не можешь
чему у тебя поучиться можно ? домики с мега архитектурой, с которых все смеются и которые ты продать не можешь ? Или как кабаки-разливайки ставить ? Тоже мне достижение :)
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 січ, 2016 21:38

baraka написав:
  budivelnik написав:
  baraka написав:делаешь мне джоб оффер ? :mrgreen:
кстати, так ты ж ничего взамен предложить не можешь
чему у тебя поучиться можно ? домики с мега архитектурой, с которых все смеются и которые ты продать не можешь ? Или как кабаки-разливайки ставить ? Тоже мне достижение :)
1 Можу навчити тебе реально відноситись до своїх досягненнь , а не мантрувати на папірчики над пісуаром які ніби підтверджують твою геніальність.
Критерієм реальності і потрібності твоєї роботи - є твої доходи
Якщо мій магазин дає разів в 10 більше ніж твої мегазнання явіста - значить ти або поганий програміст , або нікчемний економіст.
2 Ти ж маєш бомбер.
От з його допомогою і подивись скільки я не продав.
3 Якщо побачив - то сам виведеш відсоток не проданого ( всього 17 квартир , загальною площею в 1300 м2 і не продано 3 по 37 м2 )
Як бачиш за мою архітектуру проголосувало в 3-5 разів більше ніж за мій магазин.
І в скільки це більше від твого бомбера з долями в інших проектах ( так на хвильку, відсоток від нуля - завжди нуль)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 06 січ, 2016 00:22

pavlo_public написав:baraka, не в курсі, зараз повинно працювати розміщення об'яв (написав на info@m2bomber_точка_com лист про #114935169)?

І ще, якщо на бомбер затягнуло мою об'яву з OLX і помітило її як об'яву від ріелтора, яким чином можна виправити її на "власник"? Бо на OLX вона завжди була як від власника.

pavlo_public, завтра гляну i вiдпишусь вам
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 січ, 2016 00:49

baraka написав:
кстати, torba, как вы оцениваете работу карты ? То есть - насколько часто "промахивается" бомбер при указании географических координат объекта ? Например, указан в тексте один адрес, а на карте отображён совершенно левый адрес

если инфа в объяве корректная - не часто. пару раз попадалось, но деталей не помню, помнится только один казус, писал о нем - вместо ул. Ленина маркер указал на Ленинградскую) а недавно узнал, что ту "Ленина", оказывается, переименовали пару месяцев назад, поэтому возможно объяснение не в том, что глюкнул бомбер, а у яндекса крышу сносит от декомунизации?))
и кстати, нет ли смысла в таблице адреса зарезервировать поле (или даже пару)) на случай перименований?

в копилку:
http://stopmakler.com/pages/o_proekte_436/

ps
юзер, чей ник лучше забыть и барака, вот интересно вам не надоело это позерство? уйти в личку и там меряться - не тот кайф, нужна публика?
может и так, но, на самом деле вы ж ниче ни друг другу, ни нам не докажете.
"публике" только смешно с вас. выглядите как бабы базарные - которая в публичном сраче последняя замолчала та и будет считаться "дурнишою" :?
torba

Подякував: 102 раз.
Подякували: 47 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 січ, 2016 12:34

torba написав:
  baraka написав:кстати, torba, как вы оцениваете работу карты ? То есть - насколько часто "промахивается" бомбер при указании географических координат объекта ? Например, указан в тексте один адрес, а на карте отображён совершенно левый адрес

если инфа в объяве корректная - не часто. пару раз попадалось, но деталей не помню, помнится только один казус, писал о нем - вместо ул. Ленина маркер указал на Ленинградскую) а недавно узнал, что ту "Ленина", оказывается, переименовали пару месяцев назад, поэтому возможно объяснение не в том, что глюкнул бомбер, а у яндекса крышу сносит от декомунизации?))
и кстати, нет ли смысла в таблице адреса зарезервировать поле (или даже пару)) на случай перименований?

с Рождеством!
за оценку спасибо. Честно говоря, думал что будет похуже.
да, я учёл, что у улицы может быть несколько названий (плюс, названия на разных языках).

torba написав:в копилку:
http://stopmakler.com/pages/o_proekte_436/

спасибо. А сами что вы о них думаете ?
бегло просмотрел. Думаю, что для 4-х лет (судя по whois - домен зарегистрирован в ноябре 2011г) маловато сделано. Плюс последняя новость написана год назад. Попробовал поискать по Киеву, всего десяток объектов за последний месяц. За рекламу им не платят судя по тому, что висит баннер "тут могла бы быть ваша реклама".

baraka написав:ps
юзер, чей ник лучше забыть и барака, вот интересно вам не надоело это позерство? уйти в личку и там меряться - не тот кайф, нужна публика?
может и так, но, на самом деле вы ж ниче ни друг другу, ни нам не докажете.
"публике" только смешно с вас. выглядите как бабы базарные - которая в публичном сраче последняя замолчала та и будет считаться "дурнишою" :?

Когда я был сравнительно мелким - у деда в селе была пасека, помогал я там ему. Так вот, основной инструмент пасечника - "дымарь", над тебе очистить какое-то место от пчёл - попшикал на него и пчёл там стало меньше. Но был и побочный эффект - пчёлы начинали сильно "злиться" и сильно жужжать (на самом деле они так дым разгоняют).
Так и с юзером, чей ник я не могу вспомнить - попинал ножкой, он злится и жужжит (пишет). И я как-то прусь с этого. Его я воспринимаю как повод отвлечься от работы (а на других ветках его сильно не попинаешь - забанить могут :mrgreen: )
Вы ж замечали, что я ему много фактов о себе не выдаю, ничего ему не доказываю (ибо бесполезно), мои ответы в целом короче ?

Извините, понимаю, что это несёт каким-то деством, может настроение такое :)
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 січ, 2016 12:58

специально для торбы (так можно говорить?), вы тут самый активный :)

Понемногу натягиваю вёрстку на движок, прикрутил автоввод.
Решил отказаться от выбора области/города/улицы в виде форм.
Просто вводишь составные части адреса (через запятую), оно выдаёт варианты.

Да, сложность в том, что нужно за 50-100 мсек сопоставить ввод пользователя с примено 100.000 наименований по Украине (плюс язык может быть и ураинским и русским), но эта задача вполне решаема.

Скриншот ниже.

Зображення
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 січ, 2016 23:35

Не по темі , але для юзера чий нік мені по барабану
Позавчора був в лікарні на профілактичних процедурах.
Перетнувся там з хлопчиною 27 років ( бувшим бійцем АТО), поспілкувавшись з ним мені стало страшно... Причини цього страху - банальні
1 Хлопчина по інтелекту дай бог щоб 3 бали по 5-бальній системі, але для солдата більше й не потрібно ( без стьоба і без жодної зневаги , по тій простій причині що заповнювати окопи Енштейнами - як мінімум -дурість , як максимум - диверсія(злочин)... Про те він дуже сильно нагадав мені бараку в зеркальному відображенні.
Барака вважає якщо він отримав якийсь сертифікат - то всі без такого сертифікату як мінімум чайники ( і по барабану бараці що йому за цей сертифікат в кращому разі дають по морді, а не гроші за виконану роботу).
Той хлопчина всі свої аргументи зводив до одного був чи ні в окопах АТО.....
Страшно мені стало від того , що я уявив, як ці два впертих і твердолобих зустрінуться у не воєнний час на вулицях Києва... і коло них не буде такого як я , який чітко розуміє як одного так і другого.
2 Так само страшно мені від того , що цивилізації сотні років ( якщо не тисячі), а навіть ті хто вважає себе високоосвіченим - вірять у фетиші.
Ці фетиші з плином років змінюються( від грози чи дощу до сертифікату про прослухані курси), але від цього шкодити не перестають.
Тому ще раз для бараки ( і для тих хто читає цю переписку)
Спробуйте зрозуміти і запамятати
а - освіченим може бути й повний дурень
б - гроші за будь які папірці які підтверджують освіченість - споживачі не платять , споживачі платять за товари послуги
в - потрібність товарів/послуг визначаються не модністю(наявністю сертифікату/назву професії/володіння професійним сленгом) - а суммами грошей які виплачують споживачі.

Тому
Якщо двірник отримує більше від прибарання громадських туалетів ніж барака від бомбера - значить потрібність двірника для суспільства вища ніж потрібність бараки з бомбером рівно настільки наскільки вищі доходи двірника.

Ніби все

ПС
Оповідання що за дискусію зі мною на інших сторінках можуть забанити - брехня яка не коштує виєденого яйця. Станом на сьогодні я на сторінках цього форуму практично взагалі не потрібен ( і практично не присутній) потій банальній причині , що те що я писав в 2009 будучи в одиночному екземплярі , сьогодні пишуть десятки форумчан ( і до речі один з них свіжоспечений модератор)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 січ, 2016 11:23

безымянный, ну разве ты адекват ?
я прямо пишу, что тебя серьёзно не воспринимаю и прикалываюсь над тобой, а ты мне всё равно что-то пытаешься доказать.
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 січ, 2016 15:33

baraka написав:безымянный, ну разве ты адекват ?
я прямо пишу, что тебя серьёзно не воспринимаю и прикалываюсь над тобой, а ты мне всё равно что-то пытаешься доказать.
Прикалуйся - хто заважає...
Але при цьому кожного разу підходячи до пісуара - дивись і думай
Спочатку
Нафіга мені той сертифікат супер-пупера , якщо простий лавочник і слабий архітектор в десятки разів багатший...
І потім
Може варто до його думок прислухатись і опуститись на грішну землю - дивишся і розбагатію...
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 8788899091 ... 192>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему