|
|
![]() Я думаю, что лучше всего поехать в страну, где валюта вклада -валюта страны пребывания, и снять там.
![]() Пішов другий місяць як забираю свої гроші з цього банку. Спочатку це було по 1 000 грн в день, потім ліміт підняли до 1 200 грн в день. Вже десь другий тиждень забираю в день по 2 400 грн: 1 200 через постермінал, 1200 грн - через банкомат.
Пробуйте!!!!! Для тих ,хто в Києві знімає на Червоноармійській: поруч під 10 номером є СЕБ Банк-це банк -партнер УГБ, зняття коштів там-без комісії (гривня). І гроші там є завжди.
![]() Ніхто не в курсі? Чому в мене (валюта депозиту була-$, закінчився 25 березня), ліміт у касі як був так і залишився-1000грн (125 $)? А декому
![]()
![]() Ніхто не в курсі? Чому в мене (валюта депозиту була-$, закінчився 25 березня), ліміт у касі як був так і залишився-1000грн (125 $)? А декому попіднімали ліміти?
На скільки мені відомо ліміт до 1200 грн в день підняли для того, щоб люди в яких вклади в євро могли в день знімати "круглу" суму - по 100 євро. (це було ще тоді,коли євро було більше 11 грн). Ви просіть, кажіть,що знаєте про такі ліміти. Самі вони Вам цього не запропонують.
![]() Додзвонилась на гарячу лінію
![]() НІЯКИХ РОЗШИРЕНЬ ЛІМІТІВ... ![]() ВНУТРІШНЄ РОЗПОРЯДЖЕННЯ БАНКУ від 17 березня... ![]()
![]() В сутки Вы можете снять 7000грн...! 125$ в кассе+1000грн в банкомате+5000через пос-терминал...
![]()
|
|