Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
точняк, не знаю как сейчас , но месяцев так 3-4 назад там и через их КУЛ центр невозможно было узнать доступный остаток по пластику, им методичка запрещала говорить клиенту
Хтось звертався до Укргазбанку з клієнтів Надрабанку, з числа тих хто раніше повинен був отримувати в Михайлівському, а зараз в Укргазбанку? Знайшли себе в списках?
Поясність про Про Запас (3 міс.) - там вказана комісія 0.5% при знятті через касу/банкомат. А якщо я пишу заяву на закриття рахунку, то видача всієї суми відбувається з комісією чи без?
V2 написав:ПроЗапас настільки дивний продукт, що в мене складається враження, що задоволення від нього отримує тільки mike41.
Ну вот есть в этом Прозапасе некая притягательная сила - изюминка шоли -- требуются знания математики/арифметики. Дельта ж пыталась шото подобное замутить, но им их колхозного подхода не хватило до ума довести подобный продукт -- думаю, тогда саппорт совсем задергали клиенты за разъяснениями Но сейчас требуются четкие и однозначные продукты...под 35%
V2 написав:ПроЗапас настільки дивний продукт, що в мене складається враження, що задоволення від нього отримує тільки mike41.
Воно годиться, якщо вам потрібно, щоб велика сума була постійно під рукою, плануючи розрахуватись карткою за місяць-два-три, знову ж - одразу великою сумою. Для дрібних поточних розрахунків або швидкого заробітку відсотків цей продукт, звичайно, не дуже підходить, простіше тримати ці кошти в надійному банку на короткострокових депозитах, там можна знайти варіанти з ставками вище 20% і без всяких комісій.
Bobb написав:Для дрібних поточних розрахунків або швидкого заробітку відсотків цей продукт, звичайно, не дуже підходить, простіше тримати ці кошти в надійному банку на короткострокових депозитах, там можна знайти варіанти з ставками вище 20% і без всяких комісій.
А я й розглядаю його як довгостроковий депо. Комісія 0.5% при знятті дає зменшення ставки на 1.25% річних якщо тримати 6 місяців, 2.5% за 3 місяці, тобто 22.5% і вище, що ІМХО, непогано. Якщо ще й знайти можливість як її обійти при закритті рахунку, то взагалі буде непогано.