Укргазбанк (2009 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 5152535455 ... 1075>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укргазбанк (2009 - 2021) 3 5 703
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
186
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
104
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
105
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
18%
130
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
25%
178
Всього голосів : 703
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 22:21

сьогодні знову був в банку... хотіли підняти ліміт до 5 тисяч, але позвонили в Київ і там категорично відмовили... я позвонив на гарячу лінію (звонити довелось довго поки дозвонився) і навів пункт 3.3.4 карткового договору про закриття картрахунку після двох днів на вимогу клієнта... на що мені повідомили що ситуація змінилась і повний розрахунок будуть здійснювати за 60 днів... на моє зауваження що одностороння зміна умов договору є незаконною мені нічо не відповіли... я сказав що буду звертатись до суду і в прокуратуру... на що мені відповіли:"маєте на це право"... причому всі мої намагання піти банку назустріч і домовитись щоб збільшити ліміт хоча б раз на тиждень щоб я не бігав по відділеннях і банкоматах кожен день за 1 тис. грн. були марні... ось таке відношення до клієнтів і таке виконання умов договору...
ну що ж... я уже підготував позов в суд... буду вимагати компенсацію за моральний збиток... буду звертатися в пресу, щоб в ній написали про беспредел який твориться в цьому банку.... буду писати скарги в нбу... якщо потрібно буду звертатись в прокуратуру... іншого виходу повернути свої законні гроші не бачу... банкомати цього банку не працюють, опреаційний день тільки до 13:00... банкомати в інших банків можуть "випадково" вилучити карточку як було вже зі мною недавно... робиться все можливе щоб не виконувати умови договору... за таке треба відповідати по закону...
Deangelis

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 22:57

Лимиты.

УВ вкладчик- скажите спасибо, что дают хоть по 1000., не нагнетайте панику возьмите себя в руки. Подумайте о других вкладчиках, которые читают Ваши сообщения и тоже переживают за свои деньги. Или Вы по-принципу- после меня хоть потоп, не надо нагнетать- имеете все права обращаться в суд.
SvetaAction

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 23:08

Re: Лимиты.

SvetaAction написав:УВ вкладчик- скажите спасибо, что дают хоть по 1000., не нагнетайте панику возьмите себя в руки. Подумайте о других вкладчиках, которые читают Ваши сообщения и тоже переживают за свои деньги. Или Вы по-принципу- после меня хоть потоп, не надо нагнетать- имеете все права обращаться в суд.

сказати "спасибо" ???? ви знущаєтесь????????? Я ГРОШІ СВОЇ ПРИНІС В БАНК В ПОВНОМУ РОЗМІРІ ГОТІВКОЮ ВНІС В КАСУ!!! ВСІ ЗОБОВЯЗАННЯ ВИКОНАВ!!! ХАЙ БАНК ВИКОНУЄ СВОЇ І ХАЙ ВАШ БАНК САМ ВІЗЬМЕТЬСЯ В РУКИ І НАВЧИТЬСЯ ВИКОНУВАТИ УМОВИ ДОГОВОРУ І ВІДПОВІДАТИ ЗА СВОЇ НЕЗАКОННІ ДІЇ!!!! А ІНШІ ВКЛАДНИКИ ХАЙ ДУМАЮТЬ САМІ ЩО ЇМ РОБИТИ!! тут є форум і і відповідна тема про обслуговування ввашому банку! І Я ЯК КЛІЄНТ БАНКУ МАЮ ПРАВО СКАЗАТИ ВСЕ ЩО Я ДУМАЮ З ПРИВОДУ ТОГО ЯК ЗІ МНОЮ ПОСТУПАЄ БАНК!!!
Deangelis

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 23:27

Не бывает джентельменского выхода из не джентельменских ситуаций
SvetaAction

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 23:46

закончился депозит 20 марта
на тот день валюты в кассе не было
а вот сегодня 26 марта, вернули 20 %, а 80 % продлил по просьбе сотрудников УГБ.
Держу несколько депозитов в УГБ и верю, что банк переживёт трудные времена достойно. По крайней мере те сотрудники , с которыми приходилось иметь дело, люди вполне нормальные, и адекватные и в том что разразился финансовый кризис они виноваты не больше, чем вкладчики которые подняли панику...
odesskiy parohod

Подякував: 4 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 00:13

odesskiy parohod написав:закончился депозит 20 марта
на тот день валюты в кассе не было
а вот сегодня 26 марта, вернули 20 %, а 80 % продлил по просьбе сотрудников УГБ.
Держу несколько депозитов в УГБ и верю, что банк переживёт трудные времена достойно. По крайней мере те сотрудники , с которыми приходилось иметь дело, люди вполне нормальные, и адекватные и в том что разразился финансовый кризис они виноваты не больше, чем вкладчики которые подняли панику...

Будет УГБ с государственной частью в капитале... все будет ок:)
РАТАН

Подякував: 150 раз.
Подякували: 215 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 00:29

Ого, как розрослась ветка. По своей ситуации,советую искать знакомых,друзей и родствеников ,которые планируют покупать бытовую технику. Надеюсь скоро с удовольствием выброшу карточку козлиного банка.
vadp

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 00:39

vadp
Вадим, если Вам снимать больше 2-х мес.-есть смысл разорвать договор карточного счёта( 60 дней оформляется )
И, для валютных депозитчиков: можно валюту снимать в кассе и + 1000 грн. в банкомате ежедневно... :(
МеждуСтрок

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 09:53

а якщо в мене депозит закінчується на днях + сума більша за 30 т.грн. то можна зразу зняти 30 т.грн, а далі в день по 1000 грн. з картки і 1000 грн. з каси?
psi-factor!

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 09:59

satana написав:Вчора закінчився депозит 29 тис. грв.у відділенні на Паладіна (Київ).
Сьогодні вранці під"їхав у відділення зняти деп.Без ніяких коментарів і умовлянь самі передзвонили за розширення ліміту ічерез касу отримав всю суму.Потім хвилин за 10 передзонив молодий чоловік на мобільний , перепитав як мені якість обслуговування?. Попутно нагадав,що якщо я матиму бажання на протязі двох тижнів покласти щось на деп. то додаються ще 2 відсотки.З точки зору професійності відпрацювали бездоганно.І донесли інформацію, і уникли напрягу.
Мабуть так не скрізь і не завжди так,але такими діями УГБ показує,що він бореться з труднощами і хоче прорватись.
Такі дії викликають повагу. Хай щастить !
" Дорогу осилит идущий "

На лицо прием, разбивающий массы. У кого малый депозит - довольны, у кого большой нет.
Вторых меньше, с ними легче бороться. Да, именно бороться, так как банк не выполняет свои обязательства в рамках выдать (перевести) клиенту в полном объеме и по первому требованию. На лицо манипуляции с договорами и людьми. Хотяб ы извинитесь перед людьми.
limonchik

#<1 ... 5152535455 ... 1075>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє