Укргазбанк (2009 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 5253545556 ... 1075>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укргазбанк (2009 - 2021) 3 5 703
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
186
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
104
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
105
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
18%
130
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
25%
178
Всього голосів : 703
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 10:00

Intro написав:Если бы у вас был депозит 31 тысяча гривен выбы увидели совершенно другую картину. Потерянные взгляды менеджеров, бормотание, что все решает главный офис а они тут вообще левые и ничего не знают и т. д.

А вообще интуиция у вас имеется. . Это же надо-положить на депозит именно 29 тыс. гривен.

Ситуация один в один как Вы пишите.
limonchik

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 10:09

Deangelis написав:сьогодні знову був в банку... хотіли підняти ліміт до 5 тисяч, але позвонили в Київ і там категорично відмовили... я позвонив на гарячу лінію (звонити довелось довго поки дозвонився) і навів пункт 3.3.4 карткового договору про закриття картрахунку після двох днів на вимогу клієнта... на що мені повідомили що ситуація змінилась і повний розрахунок будуть здійснювати за 60 днів... на моє зауваження що одностороння зміна умов договору є незаконною мені нічо не відповіли... я сказав що буду звертатись до суду і в прокуратуру... на що мені відповіли:"маєте на це право"... причому всі мої намагання піти банку назустріч і домовитись щоб збільшити ліміт хоча б раз на тиждень щоб я не бігав по відділеннях і банкоматах кожен день за 1 тис. грн. були марні... ось таке відношення до клієнтів і таке виконання умов договору...
ну що ж... я уже підготував позов в суд... буду вимагати компенсацію за моральний збиток... буду звертатися в пресу, щоб в ній написали про беспредел який твориться в цьому банку.... буду писати скарги в нбу... якщо потрібно буду звертатись в прокуратуру... іншого виходу повернути свої законні гроші не бачу... банкомати цього банку не працюють, опреаційний день тільки до 13:00... банкомати в інших банків можуть "випадково" вилучити карточку як було вже зі мною недавно... робиться все можливе щоб не виконувати умови договору... за таке треба відповідати по закону...

Т.к. банк не выполняют взятые на себя обязательства, в отношении группы лиц, назовем их «после 30-ти», наводит на мысль: - "А король то голый". УГБ опровергните?
limonchik

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 10:13

РАТАН написав:
odesskiy parohod написав:закончился депозит 20 марта
на тот день валюты в кассе не было
а вот сегодня 26 марта, вернули 20 %, а 80 % продлил по просьбе сотрудников УГБ.
Держу несколько депозитов в УГБ и верю, что банк переживёт трудные времена достойно. По крайней мере те сотрудники , с которыми приходилось иметь дело, люди вполне нормальные, и адекватные и в том что разразился финансовый кризис они виноваты не больше, чем вкладчики которые подняли панику...

Будет УГБ с государственной частью в капитале... все будет ок:)

Согласен, но это маловероятно. Даже если такое случится, банк будит проходить аудит от двух до 6 месяцев. Все будит, заморожено или максимально лимитировано.
limonchik

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 10:25

Звернення

Шановні працівники оперзалу УГБ. Ви обличчі установи. Вираз очей деяких Ваших співробітників говорить про байдужість, все це супроводжується недоречною посмішкою, що у комплексі межує з глузуванням. Зараз скрутні часи. Зробить з цього висновок, та будьте коректніші, відвертіші та відкриті.
Здається вчора мені вдалося найти з банком часткове порозуміння, тому я залишаю цей форум. Прошу форумчан не коментувати це повідомлення, так як не зможу відповісти.
Всім гарного настрою та удачі у справах.
DimaK

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 10:38

Отдельные личности нагнетают на форуме панику. Если проследите это одни и теже люди, которые советуют всеми силами то разрывать, то расширять, то жаловаться в прокуратуру и подавать в суд. Советую сохранять спокойствие, у банка все шансы выжить, а паника ни к чему хорошему не приведет, введением лимитов банк заботиться о всех следующих вкладчиках. Не рубите сук на котором сидите и другим не вредите. Наш оптимизм прибавит шансов на победу.
evg

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 10:47

sola написав:Почему в банкоматах установлено ограничение в сумму 1000 грн.? С какой стати, почему это сделано без предупреждения? Когда будет снято?

А просто так, для увеличения паники среди вкладчиков...

ЗЫ. И в сравнении с этим, просто фантастика в Укрсибе... реальный суточный лимит на снятие 20 000 у.е. (50 операций/сут)... выводы делаем сами...
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 10:48

Уважаемый (ая) EVG!

Исходя из Ваших слов как сотрудника УГБ понятно, что за счет одних вкладчиков хотят помочь другим вкладчикам. Одним словом пирамида. Не в том направлении работаете. А насчет одних и тех же отвечу: - расширите людям лимиты и они успокоятся. Но, Вы этого не сделаете т.к. эти вкладчики для Вас потеряны.
limonchik

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 10:55

Re: Лимиты.

Deangelis написав:сказати "спасибо" ???? ви знущаєтесь????????? Я ГРОШІ СВОЇ ПРИНІС В БАНК В ПОВНОМУ РОЗМІРІ ГОТІВКОЮ ВНІС В КАСУ!!! ВСІ ЗОБОВЯЗАННЯ ВИКОНАВ!!! ХАЙ БАНК ВИКОНУЄ СВОЇ І ХАЙ ВАШ БАНК САМ ВІЗЬМЕТЬСЯ В РУКИ І НАВЧИТЬСЯ ВИКОНУВАТИ УМОВИ ДОГОВОРУ І ВІДПОВІДАТИ ЗА СВОЇ НЕЗАКОННІ ДІЇ!!!! А ІНШІ ВКЛАДНИКИ ХАЙ ДУМАЮТЬ САМІ ЩО ЇМ РОБИТИ!! тут є форум і і відповідна тема про обслуговування ввашому банку! І Я ЯК КЛІЄНТ БАНКУ МАЮ ПРАВО СКАЗАТИ ВСЕ ЩО Я ДУМАЮ З ПРИВОДУ ТОГО ЯК ЗІ МНОЮ ПОСТУПАЄ БАНК!!!
Ну і куди після того банк подів ваші гроші? Невже закопав, угноїв та поливає щодня?
Зрозумійте що їх у банку наразі немає. Вони працюють, аби заробити відсотки вам та іншим.і по мірі того як вони виходять з оберту, депозити повертаються.
Про якесь невиконання зобов'язань можна було балакати у 2007-2008 роках. А зараз - паніка, МАСОВАНЕ зняття вкладів - форс-мажор для банку. І ви самі ж цей форс-мажор створили і продовжуєте створювати.
Ви ж бачили на прикладі ПІБу -як швидко панікери заблокували його роботу.
Активуйте хоча б на тиждень інстинкт самозбереження та припиніть користуватися капслоком - це у ваших інтересах.
Senai

Подякував: 2 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 11:01

Таке питання: чи можу я після подачі заяви в суд знімати по мірі своєї можливості по тій тисячці? Чи це може бути використано в суді проти мене, тобто подав заяву на одну суму а на дату розгляду вона вже може бути менша якщо я зніму певну суму?
Deangelis

Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2009 11:09

Deangelis написав:Таке питання: чи можу я після подачі заяви в суд знімати по мірі своєї можливості по тій тисячці? Чи це може бути використано в суді проти мене, тобто подав заяву на одну суму а на дату розгляду вона вже може бути менша якщо я зніму певну суму?
А що ви вимагаєте в позовній заяві?
Senai

Подякував: 2 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

#<1 ... 5253545556 ... 1075>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість