Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Я им тоже так сказал, когда они позвонили спустя три месяца после заявки, оставленной на сайте. Что характерно, дама на том конце провода даже не удивилась, а понимающе вздохнула. Видимо, такой ответ не в первый раз слышать доводится.
Шановні колеги! Цікавить, чи можна в газі виплату відсотків по депо підв'язати на ПроЗапас? У відділенні переконували, що ні. Хоча, як на мене, в цьому ж нічого складного немає.
V2 написав:Шановні колеги! Цікавить, чи можна в газі виплату відсотків по депо підв'язати на ПроЗапас? У відділенні переконували, що ні. Хоча, як на мене, в цьому ж нічого складного немає.
Дивна позицiя з боку банка, чому ж вiдмовляють - "не положено"? Можете спробувати тiльки в iншому вiддiленнi.. (Колл-центр цього не зробить, а ИБ можна сказати що нема, тому тiльки якщо у вiддiленнi).
от бачу у Ощаді мобільні 5%,але сайт незручний, мало конкретики по цьому вкладу - які умови, тарифи? Хто що знає детальніше? мабуть треба на темі про Ощад запитати.
Тихон написав:В БМ,Ощаде и Марфине - доступ к своей валюте в любой день и без комиссов.
В Ощаде - это что за вклад, мобильный, какие там условия?
anmasc написав:от бачу у Ощаді мобільні 5%,але сайт незручний, мало конкретики по цьому вкладу - які умови, тарифи? Хто що знає детальніше? мабуть треба на темі про Ощад запитати.
Тихон написав:В БМ,Ощаде и Марфине - доступ к своей валюте в любой день и без комиссов.
В Ощаде - это что за вклад, мобильный, какие там условия?
Є гілка Ощада, запитай там, і можливо Вас проконсультує навіть офпред Ощада
oksana--61 написав:Коллеги, а выписки по Прозапасу кому-нибудь пришли?
поддержу вопрос - мне не пришли ... правда я заменил карту по сроку - но выписка ж шла по картсчету ... непонятно ... но в октябре за сентябрь выписка не приходила