Відповідно до частини другої статті 198 ГК України грошові зобов'язання учасників господарських відносин повинні бути виражені і підлягають оплаті у гривнях. Грошові зобов'язання можуть бути виражені в іноземній валюті лише у випадках, якщо суб'єкти господарювання мають право проводити розрахунки між собою в іноземній валюті відповідно до законодавства. Виконання зобов'язань, виражених в іноземній валюті, здійснюється відповідно до закону.
budivelnik написав:2 Якщо собівартість 525 а ціна продажу 1050 , то треба сплатити як мінімум прибутковий податок в 25% (1050-525)х25%=131 3 Я особисто щось не пригадую що Фейслесс погоджувався на ваші фантазії по 525
Это Вы так считаете.
Щарамыги же на первичке КРЖН через раздувание сметы через прокладки и "рисованые"объёмы работ относительно реальных. И платят в осномном шаромыги "прибутковий податок" не реальной разницы между реальной себестоимостью и продажной ценой, а с разницы "дутой" себестоимости и "мнимых" продаж через подрядчиков.
В своём примере ,отвечая франту, я вёл подсчёт так, если бы застройщики работали не через мутные схемы,а прозрачно. И платили бы "прибуткоий податок" в полном объёме - без надувательства государства.
Захар, кілька днів тому будівельник писав, що у собівартість можна закладати витрати на коханок і що заманеться, на що я відповів ППЦ, потім пост потерли. Сперечатися з ним щодо собівартості нема змісту, бо там може бутуть мерседеси і недоотримані депозити і що завгодно.
Дык это известно, что budivelnik это ещё тот статЫст -любитель передёрнув факты и "скрестить ежа и ужа" потом приписать свои "підрахунки" оппоненту.
Собственно budivelnik особо ничего и надо доказывать, памятуя что у него кредо "А баба яга против".
А использывание budivelnik в качестве оппонента , даёт возможность покузать за счёт чего шаромыги застройщики получают сверхбарыши.
zahar_ написав:А использывание budivelnik в качестве оппонента , даёт возможность покузать за счёт чего шаромыги застройщики получают сверхбарыши.
Спілкування зі мною , дало можливість в 2009-2011 роках не допустити засилля обвалішок з дурними викриками про па300-чи па500 В 2009 будівельник писав: Нормальною ціною для того що будує КГС є 1000 доларів/ м2 , що на той час становило 8200 грн В той самий час будівельник писав: Я не знаю як КГС умудряється втримати ціну в 1000 доларів , бо в мене вийшло б 1200
Сьогодні , той самий захар вважає обєктивною ціною 865 доларів/м2 , що далеко не па500 і що саме по собі в 2 рази ближче до 1050 ніж до 500.
«На протяжении всего срока действия данного договора аренды арендатор оплачивает арендодателю ежемесячную арендную плату в гривнах в размере 4000 гривен 00 копеек, без НДС, в год, что эквивалентно 500 долл. США по курсу Национального банка Украины на дату заключения данного договора аренды, без НДС. Платежи по договору аренды осуществляться в гривнах в сумме, которая эквивалентна соответствующей сумме в долларах США. Сумма любого такого платежа по договору рассчитывается с использованием официального курса гривны к доллару США, установленного Национальным банком Украины на дату выставления счета либо на день фактического осуществления платежа». вот и бабки по курсу НБУ поняли как можно зафиксировать доллар в договоре и жить
Востаннє редагувалось kievlyanka в Суб 17 тра, 2014 19:36, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Аксіома Флаймана: 1м2 має коштувати 1й середньоринковій з/пл. Для Києва останні 10 років це в межех від ПА300 до ПА500, залежно від економічної ситуації.
а ничего что с 2000 по 2014 год средняя ЗП в Киеве выросла в долларовом эквиваленте в 7-8 раз?
середня з/пл в 2002 було порядка 150уе., а в 2000, думаю що менше, можливо 100. так у мене у 1999 з 200 внаслдок девалав впала до 75 Тобто зараз мала би бути по вашим даним 700..800 у.е. не сміши мої тапочки.
средняя рыночная (с учетом всяких ЧПшников) в Киеве сейчас и есть гдето 700-800 баксов а что тут смешного ?
или будете байки рассказывать что на в пределах 300-500?
kievlyanka написав:йцукен на примере договора аренды
«На протяжении всего срока действия данного договора аренды арендатор оплачивает арендодателю ежемесячную арендную плату в гривнах в размере 40000 гривен 00 копеек, без НДС, в год, что эквивалентно 5000 долл. США по курсу Национального банка Украины на дату заключения данного договора аренды, без НДС. Платежи по договору аренды осуществляться в гривнах в сумме, которая эквивалентна соответствующей сумме в долларах США. Сумма любого такого платежа по договору рассчитывается с использованием официального курса гривны к доллару США, установленного Национальным банком Украины на дату выставления счета либо на день фактического осуществления платежа». вот и бабки по курсу НБУ
йцукен написав:aclan мне вот стало интересно, что застройщик имеет ввиду под курсом межбанка? аск, бид? Середньозважений курс на міжбанківському ринку ? открытия? закрытия? на час встановлення офіційного курсу гривні(нововведение) ? если курс НБУ, то почему так и не написали? вот вам и квалификация их юристов.
мав одну розмову, - Курс "банка-партнера" щодо гривні, він буде за ваші зараховані грн. купивати $ на день зарахування. - WTF !!!!111
Востаннє редагувалось flyman в Суб 17 тра, 2014 20:11, всього редагувалось 1 раз.