Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11401141114211431144 ... 2916>
Повідомлення Додано: П'ят 23 тра, 2014 21:16

budivelnik написав:
  zahar_ написав:Это "эксперт" budivelnik в 2012 и на часть 2013 сначала давал прогноз в долларовых ценах , а потом их в гривну "причесал".
1 Я можу давати прогнози хоч в тугриках
2 Коли в 2013 я змінив долар на гривню - мій прогноз все одно був вірним , що для гривні , що для долара
3 Таким чином , жоден дулетикач не може мене звинуватити , що мій прогноз був не вірний . в будь-який момент часу існування цього прогнозу і кожен наступний прогноз випливав з попереднього.

Таким чином , мені можна присвоїти два звання
Перше - найстійкіший борець з переважаючими силами обвалішок в 2009-2011 роках
Другий - гуру прогнозів , який не помиляється вже 2,5 роки.

И все эти годы, пока "эксперт" будивельник тратит свою жизнь на мифическую борьбу, рынок недвижимости неуклонно идет вниз. это явная победа "гуру прогнозов"! :lol: :lol: :lol: ох, и насмешил же на ночь глядя!
Sallivan

Повідомлення Додано: П'ят 23 тра, 2014 21:22

budivelnik написав:Другий - гуру прогнозів , який не помиляється вже 2,5 роки.

и еще по теме нашего "гуру", так, к сведению:

Приостановлено строительство ЖК «Respublika»
23.05.2014
Строительство первой очереди ЖК «Respublika» приостановлено. Об этом заявил основатель группы компаний «К.А.Н. Девелопмент» Игорь Никонов. Инвесторами МФК являются Дмитрий Фирташ и Вагиф Алиев.
Первая очередь ЖК «Respublika» должна была открыться еще осенью 2014 года вместе с ТРЦ «Respublika».
Решение остановить стройку было принято в связи с девальвацией гривны. «На рынке сейчас такое творится с курсом доллара, что я не вижу смысла сейчас строить, никто не будет покупать жилье по такому курсу», - рассказал Игорь Никонов.

А когда "никто не покупает" сами знаете, что с рынком происходит, - он катится вниз.
Sallivan

Повідомлення Додано: П'ят 23 тра, 2014 21:22

zahar_ написав:
  budivelnik написав:
  zahar_ написав:Это "эксперт" budivelnik в 2012 и на часть 2013 сначала давал прогноз в долларовых ценах , а потом их в гривну "причесал".
1 Я можу давати прогнози хоч в тугриках
2 Коли в 2013 я змінив долар на гривню - мій прогноз все одно був вірним , що для гривні , що для долара
3 Таким чином , жоден дулетикач не може мене звинуватити , що мій прогноз був не вірний . в будь-який момент часу існування цього прогнозу і кожен наступний прогноз випливав з попереднього.
То есть "эксперт" budivelnik ожидает по домику в 2014 на вторичку +10% в долларах к уровню 2013?
Для тугодумів - пояснюю
В 2013 ще задовго до стрибків долара було анонсована ціна в гривнях і було заявлено про ріст на 10% в 2014 в порівнянні до цін 2013
Станом на 23-05-2014 - цих +10 % виконано , тому можете показати собі дулю або язик в зеркало , все одно у відображенні побачите дулю замість голови.

Так що зубоскальте скільки хочете , але в голові тримайте
Будівельник чомусь змінив долар на гривню за 9 місяців до того , як бандюкович змотав манатки...., напевно знав щось....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 23 тра, 2014 21:25

Sallivan написав:
  budivelnik написав:Другий - гуру прогнозів , який не помиляється вже 2,5 роки.

и еще по теме нашего "гуру", так, к сведению:

Приостановлено строительство ЖК «Respublika»
23.05.2014
Строительство первой очереди ЖК «Respublika» приостановлено. Об этом заявил основатель группы компаний «К.А.Н. Девелопмент» Игорь Никонов. Инвесторами МФК являются Дмитрий Фирташ и Вагиф Алиев.
Первая очередь ЖК «Respublika» должна была открыться еще осенью 2014 года вместе с ТРЦ «Respublika».
Решение остановить стройку было принято в связи с девальвацией гривны. «На рынке сейчас такое творится с курсом доллара, что я не вижу смысла сейчас строить, никто не будет покупать жилье по такому курсу», - рассказал Игорь Никонов.

А когда "никто не покупает" сами знаете, что с рынком происходит, - он катится вниз.
Собака гавкає - караван йде.
Один зупинився , десять почало , а в сухому залишку як було 8 млн м2 в рік до здачі в 2001-2008 , так і залишилось 8 млн м2 до здачі в 2009-2014.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 23 тра, 2014 21:25

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:Будівельник чомусь змінив долар на гривню за 9 місяців до того , як бандюкович змотав манатки...., напевно знав щось....

Это действительно гениальный ход. Поменять бакс на гривну по курсу 8,1. В чем сила - в знании чего-то...за 9 месяцев... Интересно, кто из вас папа, а кто мама.
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 тра, 2014 21:29

zahar_ написав:"эксперт" budivelnik вроде заявлял о том что работник получает 30% от производимого продукта?
Така маленька маніпуляція
ось першоджерело
Робітник отримує 30% від створюваного ним продукту.

Таким чином . якщо продукт від захара це три дулі в день , то одну він показує собі ( тобто отримує назад)

Багато суперекономістів( основні з присутніх тут як правило продавці чогось) на цих гілках чомусь вважають що
Якщо він протер штани на 100 грн в день і продав товару на 1000 грн в день з брудним прибутком по цій продажі в 100 грн - то це все заробив він.
А от куди подіти транспорті,складські,амортизаційні,роботу прибиральника в офісі і секретарки шефа.....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 23 тра, 2014 21:31

budivelnik написав:
  zahar_ написав:
  budivelnik написав: Я можу давати прогнози хоч в тугриках
То есть "эксперт" budivelnik ожидает по домику в 2014 на вторичку +10% в долларах к уровню 2013?
Для тугодумів - пояснюю
В 2013 ще задовго до стрибків долара було анонсована ціна в гривнях і було заявлено про ріст на 10% в 2014 в порівнянні до цін 2013
Станом на 23-05-2014 - цих +10 % виконано , тому можете показати собі дулю або язик в зеркало , все одно у відображенні побачите дулю замість голови.

Так що зубоскальте скільки хочете , але в голові тримайте
Будівельник чомусь змінив долар на гривню за 9 місяців до того , як бандюкович змотав манатки...., напевно знав щось....

"эксперт" budivelnik сменил валюту чтобы в случае девала у него на "заборе" нужный уровень в гривне был "нарисован".

Только валюта КРЖН на гривна, а доллар. И если на КРЖН в 2014 не будет на вториче +10% в долларах, то можно заявить что "эксперт" budivelnik со своим прогнозом по сути сидит в "луже". :roll:
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 тра, 2014 21:32

Investor_K написав:
  budivelnik написав:Будівельник чомусь змінив долар на гривню за 9 місяців до того , як бандюкович змотав манатки...., напевно знав щось....
Это действительно гениальный ход. Поменять бакс на гривну по курсу 8,1. В чем сила - в знании чего-то...за 9 месяцев... Интересно, кто из вас папа, а кто мама.
Заднім розумом навіть Ви розумні.
Але спочатку
а - скажіть в цифрах що буде через 9 місяців з доларом чи нерухомістю
б - зафіксуйте це в підписі
в - почекайте 9 місяців і подивіться що стало в реальності.
Якщо Ваш прогноз через 9 місяців буде таким самим точним як і мій ( або й точнішим) то я признаю вашу геніальність
, а поки що брись на 9 місяців під лавку і не тявкай.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 23 тра, 2014 21:38

Снова пошла флудовая перепалка двух упрямых бойцов... :cry:
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 тра, 2014 21:51

Investor_K написав:
  Frant написав:Снова пошла флудовая перепалка двух упрямых бойцов.

То ли перепалка, то ли переписька..
Нет, чтобы встретиться, побухать, перетереть все вопросы.
гоняют ваньку взад - вперед - и так несколько лет...

Я не понимаю смысла ихних "разборок".
Оба упрямы.
В стране война, экономика катится вниз.
Чего тут обсуждать-то?
Есть деньги - покупай квартиру. Сегодня или через полгода.
Нет денег - чего дули тыкать налево и направо?
Таких самозванных экспертов на каждом углу предостаточно....
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 11401141114211431144 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор