Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 15581559156015611562 ... 2916>
Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2014 17:03

spitfirekdv
Не, ну если каркасник 80 кв.м. в селе.... то канечно лучше квартиры в Киеве. Там и молочко.... хотя нет, молочка уже нет....

ЛЮДИ давайте сравнивать сравнимое...

Че лучше жить в доме или в квартире - наверное в доме.
Но ДОМ в Киеве, в сопоставимом с квартирой месте и в норм состоянии в НЕСКОЛЬКО РАЗ если не на порядок ДОРОЖЕ КВАРТИРЫ.

Зы. Почему трудно понять, шо трехкомнатная ЧЕШКА на ДВРЗ такая же как и на бульваре Л.Украинки, но ЦЕНА То разная!!! Догадываеть почему?
Востаннє редагувалось Первый в Вів 08 лип, 2014 17:05, всього редагувалось 1 раз.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2014 17:03

Тема будинку в Києві мені також цікава, дозвольте вставити свої 5 копійок.
Щодо того, що витрати набагато більші на утримання будинку ніж квартири я не зовсім згодний. В батьків будинок в селі трішки більше 100 квадратів так за опалення вони платять менше ніж я за 2к квартиру і це при тому, що теплоізоляція там зовсім слабенька (2-2,5 кирпіча). Так в місті ще потрібно підключити каналізацію - додаткові витрати, але їх не можна назвати шаленими.
І от проживши значну частину життя в будинку, а потім проживши спочатку на орендованих квартирах в різних районах, потім і на своїй, але душа все ж прагне власний будинок в місті. Перш за все приваблює те, що малих дітей можна не боячись випускати гратись у двір, відсутність шумних сусідів (перш за все зверху), можливість побудувати будинок там чином, що й у дітей вже буде житло, коли підростуть, залежність тільки від самого себе, а не від забудовника, який може заморозити будівництво. Так, знайти норм участок в хорошому місці в Києві задача не проста, але все ж досяжна - я підшукував десь 3-4 роки. Кому цікаво відпишусь скільки буде коштувати побудуватись в Києві ($/m2) з урахуванням вартості землі. На даний момент подано документи на отриманні свідоцтва на моє ім"я. Дивно, але поки жодного натяку на хабар в процесі переоформлення не було - це радує
tiglio

Подякував: 68 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2014 17:07

tiglio написав:Тема будинку в Києві мені також цікава, дозвольте вставити свої 5 копійок.
Щодо того, що витрати набагато більші на утримання будинку ніж квартири я не зовсім згодний. В батьків будинок в селі трішки більше 100 квадратів так за опалення вони платять менше ніж я за 2к квартиру і це при тому, що теплоізоляція там зовсім слабенька (2-2,5 кирпіча). Так в місті ще потрібно підключити каналізацію - додаткові витрати, але їх не можна назвати шаленими.
І от проживши значну частину життя в будинку, а потім проживши спочатку на орендованих квартирах в різних районах, потім і на своїй, але душа все ж прагне власний будинок в місті. Перш за все приваблює те, що малих дітей можна не боячись випускати гратись у двір, відсутність шумних сусідів (перш за все зверху), можливість побудувати будинок там чином, що й у дітей вже буде житло, коли підростуть, залежність тільки від самого себе, а не від забудовника, який може заморозити будівництво. Так, знайти норм участок в хорошому місці в Києві задача не проста, але все ж досяжна - я підшукував десь 3-4 роки. Кому цікаво відпишусь скільки буде коштувати побудуватись в Києві ($/m2) з урахуванням вартості землі. На даний момент подано документи на отриманні свідоцтва на моє ім"я. Дивно, але поки жодного натяку на хабар в процесі переоформлення не було - це радує

побудуватись буде коштувати як і під Києвом або у Львові. Питання ЗЕМЛЯ і похідні.

Зи. Осокорки - па 35 т уе. за 6 соток з сарайчиком під знесення. Всі туди :D
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2014 17:13

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

yura_ написав:ну так типа по себестоимости, а кто не могет строить? ну там музыкант? врач? учитель?

Это не по себестоимости, т.к. использовался наемный труд. Просто рабочих надо контролировать.
spitfirekdv

Подякував: 53 раз.
Подякували: 43 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2014 17:15

spitfirekdv написав:
  yura_ написав:ну так типа по себестоимости, а кто не могет строить? ну там музыкант? врач? учитель?

Это не по себестоимости, т.к. использовался наемный труд. Просто рабочих надо контролировать.

Как минимум время то свое вы потратили, и думаю немало. А теперь представьте себе обычного киевского работника на полный день. Когда он там будет контролировать? Я уже не говорю, что для этого надо еще знать как и что.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2014 17:16

yura_ написав:почем продадите?

А почем купите? ;)
spitfirekdv

Подякував: 53 раз.
Подякували: 43 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2014 17:17

Первый написав:Но ДОМ в Киеве, в сопоставимом с квартирой месте и в норм состоянии в НЕСКОЛЬКО РАЗ если не на порядок ДОРОЖЕ КВАРТИРЫ.

это до многих не доходит...

в таких сравнениях обычно квартира в спальнике, а дом в 15...20км от белой таблички кыйов

я вот когда в ирпень-бучу ездил смотреть дома, то на обратном пути засекал растояние и ехал через офис на краснозвездном, короче 36...38км получалось в одну сторону. А в объявах пишут 15...20км от киева
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2014 17:20

Первый написав:
  tiglio написав:Тема будинку в Києві мені також цікава, дозвольте вставити свої 5 копійок.

побудуватись буде коштувати як і під Києвом або у Львові. Питання ЗЕМЛЯ і похідні.

Зи. Осокорки - па 35 т уе. за 6 соток з сарайчиком під знесення. Всі туди :D

Ні, спасибі, я не любитель лівого берегу, тим більше "під садівництво". Для себе вподобав місце на Сирці (парк, 10 мин метро пішки)
tiglio

Подякував: 68 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2014 17:22

Faceless написав:Как минимум время то свое вы потратили, и думаю немало. А теперь представьте себе обычного киевского работника на полный день. Когда он там будет контролировать?

ну типа выехал из офиса в 18:00 и за город, посмотреть что сделали, попинать да посчитать, ну а потом едем домой спать
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2014 17:24

Первый написав: Квартира в Ипене - нонсенс.

не нонсенс, а альтернатива хрущу
unrokan_pff

#<1 ... 15581559156015611562 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми