дешевше державі зменшити час перебування громадян у транспорті, на пересадках 100-300тис. жителів столиці це 200-400 чоловікогодин на день... множте на 200 робочих днів на рік час, який звільниться громадяни витратять на рекреацію (відновлення робочої сили) роботу (податки, зростання ВВП) розваги (профіт)
Я можу назвати 100500 не менш ефективних напрямів використання з точкидержави коштів. "Где деньги Зин"
Зы. Насуільки Я памятаю києвметробудом володіє пітерський олігарх...
Faceless написав:Я також вважаю, що у найближчі кілька років буде загальна тенденція розповзання офісних площ з тими працівниками, що не працюють з клієнтами безпосередньо, з центру до більш дешевих районів, у тому числі й на лівому березі.
навіть більше скажу, буде тенденція розповзання офісних працівників по маленьким містам, селам з рівнем комфорту на рівні столичного. Що давав мегаполіс останні 100-200 років? Водопровід, каналізацію, електроенергію, розваги. Завдяки електрофікації та розвитку технологій можна побудувати дім в будь-якому населеному пункті з усіма "благами цивілізації". Можливість дистанційної роботи та навчання дозволить "у селі" отримати знання співставні з знаннями, освітою середнього рівня випускника вишу. Більше нема необхідності їхати в мегаполіс... це глобальна тенденція...
Frant написав:Поїздка в метро коштує 2.50 грн. В маршрутці - ті ж самі 2.50 грн.
на учётке Франт-полный разлад и палево. Если раньше писал ярый растишка, адепт секты " киевский недвиж не может быть дешёвым", и "все будете работать за миску похлёбки", то сообщения последний дней более адекватны, больше похоже на мысли обвалишки. И спалился на незнании цены проезда в метро. Кто спалился? Владелец хруща у метро!!! Господа устроители форума, так не интересно.
tobias написав:Що давав мегаполіс останні 100-200 років? Водопровід, каналізацію, електроенергію, розваги. Завдяки електрофікації та розвитку технологій можна побудувати дім в будь-якому населеному пункті з усіма "благами цивілізації". Можливість дистанційної роботи та навчання дозволить "у селі" отримати знання співставні з знаннями, освітою середнього рівня випускника вишу. Більше нема необхідності їхати в мегаполіс... це глобальна тенденція...
Материальное производство требует концентрации рабочей силы. И ничто не заменит живого общения не только топ-менеджменту на важной встрече , но и офисному планктону. Так что концентрация в городах будет, посмотрите на урбанизацию других стран, укрупнение мегаполисов.