|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 15 вер, 2014 16:12
flyman написав:бро, якщо ти читав увавжно, в Ірпені я буду купувати коли виконаються такі умови всі разом: - буду впевнений, що матиму посітійну роботу на 2 роки - робота буде в годині їзди і менеше від ірпеня - овнобанк віддаватиме спокійно гроші- ціна 1к квартири, придатної для життя - заїзджай і живи буде менше 25куе або менше (мій чистого річного доходу - оренда)
коли овнобанк(и) будут віддавати гроші (якщо виживуть) - купувати вже буде занадто пізно, бо ринок підігріють інші
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 вер, 2014 16:15
baraka написав: flyman написав: baraka написав:я продумую варіант, так як набридло працювати на дядь
ну тоді правдою буде сказати: "я буду доларовим мільйонером з вірогідністю не більше 1%". 1% стартапів переживають 3 роки. І це за бугром. Враховуючи наші реалії та від'ємну маштабність твого мислення (всі дружно закивали  ) - я б зменшив цю цифру на 1-2 порядки
а чому стартап, чому не знайти клієнта/проекта і набрати розробників під нього? чому не зробити app для iOS/Android і не мати по трохи з продаж.. чому не одружитись на вдові мільйонерші, і ще багато чому..., чому не інші варіанти, а тільки старап?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 15 вер, 2014 16:17
baraka написав: flyman написав:бро, якщо ти читав увавжно, в Ірпені я буду купувати коли виконаються такі умови всі разом: - буду впевнений, що матиму посітійну роботу на 2 роки - робота буде в годині їзди і менеше від ірпеня - овнобанк віддаватиме спокійно гроші- ціна 1к квартири, придатної для життя - заїзджай і живи буде менше 25куе або менше (мій чистого річного доходу - оренда)
коли овнобанк(и) будут віддавати гроші (якщо виживуть) - купувати вже буде занадто пізно, бо ринок підігріють інші
хто інші, чим і як? в тебе що буде миттєвий гіпер-скачок цін з дна до рівнів 2008 року?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 15 вер, 2014 16:19
flyman написав: baraka написав:ну тоді правдою буде сказати: "я буду доларовим мільйонером з вірогідністю не більше 1%". 1% стартапів переживають 3 роки. І це за бугром. Враховуючи наші реалії та від'ємну маштабність твого мислення (всі дружно закивали  ) - я б зменшив цю цифру на 1-2 порядки
а чому стартап, чому не знайти клієнта/проекта і набрати розробників під нього? чому не зробити app для iOS/Android і не мати по трохи з продаж.. чому не одружитись на вдові мільйонерші,
а чим "починати своє діло" не стартап ? це ще раз вказує на маштабність твого мислення  чесно кажучи - вибач, але не думаю, що ти будеш цікавий вдові-мільйонерші
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 вер, 2014 16:20
flyman написав: baraka написав:коли овнобанк(и) будут віддавати гроші (якщо виживуть) - купувати вже буде занадто пізно, бо ринок підігріють інші
хто інші, чим і як? в тебе що буде миттєвий гіпер-скачок цін з дна до рівнів 2008 року?
інші люди, які зрозуміють, що дно проходить/пройдено. вони раніше витягнуть свої гроші з заначок, з інших банків (і ці банки будуть віддавати гроші раніше чим твої овнобанки)
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 вер, 2014 16:22
baraka написав:а чим "починати своє діло" не стартап ? це ще раз вказує на маштабність твого мислення  чесно кажучи - вибач, але не думаю, що ти будеш цікавий вдові-мільйонерші
Тому що починати своє діло - це не старап. Ти вдова -мільйонерша?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 15 вер, 2014 16:23
flyman написав:а чому стартап, чому не знайти клієнта/проекта і набрати розробників під нього? чому не зробити app для iOS/Android і не мати по трохи з продаж.. чому не одружитись на вдові мільйонерші, і ще багато чому..., чому не інші варіанти, а тільки старап?
Наверное самый реальный вариант - это "чому не одружитись на вдові мільйонерші" Подброшу еще один реальный вариант: "чому не виграти в лото "Забава""
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 15 вер, 2014 16:24
baraka написав: flyman написав: baraka написав:коли овнобанк(и) будут віддавати гроші (якщо виживуть) - купувати вже буде занадто пізно, бо ринок підігріють інші
інші люди, які зрозуміють, що дно проходить/пройдено. вони раніше витягнуть свої гроші з заначок, з інших банків (і ці банки будуть віддавати гроші раніше чим твої овнобанки)
я буду за них радий, хай скуповують все що набудовано в Києві, і в радіусі 20 км навколо Києва, я тільки побажаю удачі їм.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 15 вер, 2014 16:26
airmax78 написав: flyman написав:а чому стартап, чому не знайти клієнта/проекта і набрати розробників під нього? чому не зробити app для iOS/Android і не мати по трохи з продаж.. чому не одружитись на вдові мільйонерші, і ще багато чому..., чому не інші варіанти, а тільки старап?
Наверное самый реальный вариант - это "чому не одружитись на вдові мільйонерші" Подброшу еще один реальный вариант: "чому не виграти в лото "Забава""
+1 там ещё у бени были призы за автоматы/гранотомёты/терров
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 вер, 2014 16:28
baraka написав: airmax78 написав: flyman написав:а чому стартап, чому не знайти клієнта/проекта і набрати розробників під нього? чому не зробити app для iOS/Android і не мати по трохи з продаж.. чому не одружитись на вдові мільйонерші, і ще багато чому..., чому не інші варіанти, а тільки старап?
+1 там ещё у бени были призы за автоматы/гранотомёты/терров
Не, Беня - это представитель хунты, а флайман кровавые деньги хунты не возьмет. А вот билетик "лото Забава", купленный на остановке в ожидании маршрутки по пути на свидание с вдовой-миллионершей - это самое то.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1