|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 22 вер, 2014 19:45
Прохожий написав: tobias написав:їх закордонні колеги витрачають 25-35% доходу київські ІТ-шники могли б легко знімати квартири сегменту $800-1500
Так і знімають, а ніщеброди знімають "кімнату з холодильником" за 1400грн+80грн коммуналь 
Ввиду обилия у меня знакомств среди ИТшников... ИТшники, если речь о молодых парах, предпочитают снимать 1к ( редко 2к ) квартиры, с нормальным ( не пафосным, но и не совковым ), близким к "евро" ремонтом, полной начинкой бытовой техникой ( без телевизора, но с кондиционером ), в не старых домах ( обычно после 90-го года постройки ). К "бизнес классу" домов не тяготеют, но и клоповники с алкашом-соседом снимать станут лишь в крайнем случае. Очень многие снимают в районе позняков-осокорков. Покупать квартиры, невзирая на уровень доходов, решаются очень немногие.. На мой взгляд - очень приятная во всех отношениях категория арендаторов.
-
smirnowand
-
-
- Подякував: 3209 раз.
- Подякували: 1793 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 вер, 2014 20:24
smirnowand написав: Прохожий написав:Так і знімають, а ніщеброди знімають "кімнату з холодильником" за 1400грн+80грн коммуналь 
Ввиду обилия у меня знакомств среди ИТшников... ИТшники, если речь о молодых парах, предпочитают снимать 1к ( редко 2к ) квартиры, с нормальным ( не пафосным, но и не совковым ), близким к "евро" ремонтом, полной начинкой бытовой техникой ( без телевизора, но с кондиционером ), в не старых домах ( обычно после 90-го года постройки ). К "бизнес классу" домов не тяготеют, но и клоповники с алкашом-соседом снимать станут лишь в крайнем случае. Очень многие снимают в районе позняков-осокорков. Покупать квартиры, невзирая на уровень доходов, решаются очень немногие.. На мой взгляд - очень приятная во всех отношениях категория арендаторов.
чисто поржать, натыкаюсь на всякие перлы, вот один из них 2-х комнатная смежная, м Левобережная, Дарница, Русановская Набережная 8, 4500 грн + комнунальные. Без фото 45/29/6, 5, 3/9 эт, лифт, домофон Косметический ремонт 2013 год, на полу паркет лакированный, обои светлые, стекло-пакеты, лоджия застеклена, жалюзи, москитная сетка, окна на набережную. Санузел совмещён, современная плитка, ванна, сантехника новая. Мебель современная: диван, 2-х спальная кровать,, тумбочка стенка, шкаф. Кухня угловая, гарнитур- новая, стол, вытяжка.. Холодильник, стиральная машина, телевизор. магазины: "Сельпо", "Фуршет". Рядом канал, чистый воздух. удобная транспортная развязка, парковка во дворе. Без животных, без маленьких детей, не курящих, не фрилансеров
-
baraka
-
-
- Подякував: 919 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 вер, 2014 10:24
smirnowand написав: Прохожий написав: tobias написав:їх закордонні колеги витрачають 25-35% доходу київські ІТ-шники могли б легко знімати квартири сегменту $800-1500
Так і знімають, а ніщеброди знімають "кімнату з холодильником" за 1400грн+80грн коммуналь 
так, серед моїх знайомих (в основному холостяки) знімають близько 4000 грн і менше, або самі або з компаньонами, але ніяк не сегмент $800-1500
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 23 вер, 2014 10:32
baraka написав: smirnowand написав: Прохожий написав:Так і знімають, а ніщеброди знімають "кімнату з холодильником" за 1400грн+80грн коммуналь 
чисто поржать, натыкаюсь на всякие перлы, вот один из них 2-х комнатная смежная, м Левобережная, Дарница, Русановская Набережная 8, 4500 грн + комнунальные. Без фото 45/29/6, 5, 3/9 эт, лифт, домофон Косметический ремонт 2013 год, на полу паркет лакированный, обои светлые, стекло-пакеты, лоджия застеклена, жалюзи, москитная сетка, окна на набережную. Санузел совмещён, современная плитка, ванна, сантехника новая. Мебель современная: диван, 2-х спальная кровать,, тумбочка стенка, шкаф. Кухня угловая, гарнитур- новая, стол, вытяжка.. Холодильник, стиральная машина, телевизор. магазины: "Сельпо", "Фуршет". Рядом канал, чистый воздух. удобная транспортная развязка, парковка во дворе. Без животных, без маленьких детей, не курящих, не фрилансеров
заселение идет только с трудовой? 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 вер, 2014 11:14
baraka написав: flyman написав: baraka написав:типа того. Вырисовался ассоциативный ряд - флайман, он же киса, он же фрилансер 
я фрілансю між проектами
"проект" - это я так понимаю "обработка" отчередной знойной женщины, которая потенциально может быть миллионершей ? если серьёзно - насколько я понял ты неплохо шаришь в электротехнике. Это твой заработок ?
я шарю в embedded systems, electonics, electrical engineering & MEMS м2бомбер, це твій фріланс, в мене подібний фріланс, тільки поближче до заліза от зараз дописую нові фічі для апп під Андроід. секурна записна книжча, в яку заходиш по паролю, і зберігаються всі записи в зашифрованому виді, щоб ніхто не міг вичитати, наприклад ПІн коди до карточок, або номера тел. коханок.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 23 вер, 2014 11:45, всього редагувалось 4 разів.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 23 вер, 2014 11:27
baraka написав: flyman написав:так, серед моїх знайомих ( в основному холостяки) знімають близько 4000 грн і менше, або самі або з компаньонами.
тоже ищут вдову-миллионершу ? киса, походу надо подсуетиться, конкуренция растёт 
"А что, отец, - спросил молодой человек, затянувшись, - невесты у вас в городе есть? Старик дворник ничуть не удивился. - Кому и кобыла невеста, - ответил он, охотно ввязываясь в разговор."(с) 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 23 вер, 2014 11:42
smirnowand написав:ИТшники, если речь о молодых парах, предпочитают снимать 1к ( редко 2к ) квартиры, с нормальным ( не пафосным, но и не совковым ), близким к "евро" ремонтом, полной начинкой бытовой техникой ( без телевизора, но с кондиционером ), в не старых домах ( обычно после 90-го года постройки ).
Запрограммированные ИТшники... 
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 вер, 2014 11:55
Faceless написав:Тепер подивимося на нижню межу. Тут важче. За якого рівня доходів недоцільно загалом сидіти в оренді, а простіше й комфортніше просто купити? Звісно, у наших умовах тут більш важливий фактор заощаджень, а не доходів. Але можна оцінити досить емпірично: навряд чи людина/сім"я з доходами, що дозволяють накопичити нехай 50 куо (щось типу входу на РН з мінімальними вимогами до комфорту) за 3 роки, заощаджуючи 50% доходу, не буде мати власного житла. Бо накопичувати вона почне, звісно, задовго до того, як її доходи виростуть до такого рівня, і вирогідність того, що до цього часу вона не назбирала на житло чи не взяла іпотеку, дуже низька. Тобто 37500 грн на місяць. Або 9%. Вочевидь, шукана величина десь посередині між 9% і 37%. Тобто десь 23%. Відповідно, думаю, можна оцінити що для середньої сім"ї, що працює і живе в оренді, витрати на оренду складають близько чверті її загальних доходів.
Я правильно понимаю: нижний предел семейного месячного дохода для покупки жилья Вы оцениваете в 37500 грн?
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 вер, 2014 12:38
Serg-ik написав: Faceless написав:Тепер подивимося на нижню межу. Тут важче. За якого рівня доходів недоцільно загалом сидіти в оренді, а простіше й комфортніше просто купити? Звісно, у наших умовах тут більш важливий фактор заощаджень, а не доходів. Але можна оцінити досить емпірично: навряд чи людина/сім"я з доходами, що дозволяють накопичити нехай 50 куо (щось типу входу на РН з мінімальними вимогами до комфорту) за 3 роки, заощаджуючи 50% доходу, не буде мати власного житла. Бо накопичувати вона почне, звісно, задовго до того, як її доходи виростуть до такого рівня, і вирогідність того, що до цього часу вона не назбирала на житло чи не взяла іпотеку, дуже низька. Тобто 37500 грн на місяць. Або 9%. Вочевидь, шукана величина десь посередині між 9% і 37%. Тобто десь 23%. Відповідно, думаю, можна оцінити що для середньої сім"ї, що працює і живе в оренді, витрати на оренду складають близько чверті її загальних доходів.
Я правильно понимаю: нижний предел семейного месячного дохода для покупки жилья Вы оцениваете в 37500 грн?
я б тоже хотів уточнити, який сегмент виходить у вас по доходам він і вона ПА10000 грн/міс?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 23 вер, 2014 13:08
Добрый день. Я знаю, что таких хитро%опых не очень любят, но всё-таки спрошу: подскажите самые недорогие варианты киевских новостроев, чтобы было: 1) Не больше 10 мин. пешком от станции метро 2) Уже введен в эксплуатацию или буквально вот-вот введется.
Заранее спасибо ответившим.
-
padawan_biz
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-