йцукен написав:Он же нее будет писать чт овсех вокруг разводит и его стройка стоит копейки.
1 Я жодного разу не казав що те що я роблю коштує копійки 2 Я вже четвертий рік описую свої продажі в діапазоні 550(2009 рік)- 700(2014)-11 квартир 3 Я починаючи з 2009 і по сьогодні настоюю що собівартість того що я будую =500 , при цьому на моє тверде переконання нікого не повинна цікавити моя собівартість , головний критеріїв два Перший - співвідношення ціна/якість Другий - порівняння з цінами конкурентних пропозицій.
Поки дешевших не має , жоден починаючий слюнявий антисеміт не зможе когось переконати що будівельник щось робить не правильно
olgerd написав:Выскажу свое мнение по Ворзелю . Сам рассматривал пригород данный проект http://www.grand-villas.com.ua/kvartiryi.html Учитывая то что не являюсь автомобилистом было проверена дорога общественным транспортом и даже не в час пик . Туда электричка со Святошино , на удивление что середина рабочего дня людей было очень много , заняли все сидячие места и было много стоячих основная масса вышла в Ирпене . Обратно маршрутка ПАЗ зашел на Ж/Д вокзале еще пока доехали до Бучи была полная , повторюсь это время после обеда . Ехала медленно , возникали пробки , т.ч. дорога до ближайшего метро несильно впечатлила . И это еще не час пик , страшно подумать что творится в час пик ?.Что можно сказать Ворзель как место для отдыха супер , воздух класс . Но каждый день добираться на работу и с работы в Киев это что то сродни подвига. Идеальный вариант были бы деньги взять 1-к для отдыха и релакса на природе в выходные дни вместо дачи.
olgerd, а если бы вы были автомобистом - насколько изменилась бы привлекательность Гранд Виллас для вас ? Какое впечатление оставил в целом для вас городок: насколько обжит, как обустроена/облагорожена внутреняя территория, инфраструктура, что по тарифам получается ?
flyman написав:budivelnik якраз хотів згадати будівельника, ось і він. Так то ж будівництво біля "негумової", так що ще можна сміливо скинути ціну до $200/m2. А скромний ремонт теж вийде десь так $200/m2. Але і в коробці від зубудовників аналогічно, ремонт (довести до людського жилого стану + мебель та електроніка) коштує десь стільки само, як сира квартира.
budivelnik договорился до того что "сделает" спартанский ремонт и обстановку до состояния входи и живи за $50/m2. в квартире "после строителей"
вы не видите, у вас мираж или желание ви деть то, чего нет. интересно, как простой сараестроитель за 10 секунд может по пережатому фото, неизвесной позиции одного к другому вычислить масштаб на фото.
Спеціально для фахівців па200 Навіть на цьому фото видно кількість блоків як у висоту , так і в ширину Розмір блоків мені відомий 400(довжина)х300(глибина)х200(висота), а тому побачивши в житловій частині 16 блоків х 400 мм = 6,4 м - 2 х 0,3 м ( товщина стіни)= 5,8 м в ширину 20 блоків х 400 мм = 8,00 м - 2 х 0,3 м = 7,4 м в глибину Площа поверху 5,8 м х 7,4 м = 43 м2 перший поверх і мансардний 2 поверх ( тобто максимум 43 м2) Я можу точно стверджувати що ніякими 345 м2 на данному фото не пахне. http://fotohost.org/images/a118e561-262kB.jpg
zahar_ написав:budivelnik договорился до того что "сделает" спартанский ремонт и обстановку до состояния входи и живи за $50/m2. в квартире "после строителей" http://fotohost.org/images/a191df28-31kB.jpg
Я готовий скласти кошторис Отже на око приведене приміщення - 12 м2 ( щоб легше було рахувати) (3 х 4 м ) Таким чином Двері - 600 грн+100 установка/12 м2____________ = 5 доларів/м2 Стеля - шпаклівка+фарбування___________________ = 6 доларів/м2 Підлога - підкладка+ламінат+робота_____________ = 13 доларів/м2 Стіни , периметр 2 х (3 + 4 ) х 2,8 =40 м2х3/12___ = 10 долара /м2(перерахунок) Всього_________________________________________ = 34 доларів/м2 Таким чином 16 долари (50-34) х 12 м2 =192 долари з цієї кімнати перекидаються на ремонт кухні і санвузлів, які по своїй суті дорожчі.
budivelnik куб бетона+заливка 1000грн кирпич, пару дестяков тысяч штук по 80-100коп + работа 300грн/куб крыша 100грн/м или как-то так вот и я составил кошторис падвести падвести