йцукен написав:budivelnik вы видите только 1 строну из 4-х.
1 В мене 3 фото , тому я бачу три сторони 2 Будинки у 99,9% випадків є паралелограмами , а тому знаючи дві перпендикулярні одна до одної сторони я легко визначаю розміри тих що не видно , тим більше що мені цього й не потрібно , адже в паралелограмі( прямокутнику) площа визначається добутком довжин довжини на ширину.
йцукен написав:budivelnik куб бетона+заливка 1000грн кирпич, пару дестяков тысяч штук по 80-100коп + работа 300грн/куб крыша 100грн/м или как-то так вот и я составил кошторис падвести падвести
А що це за кошторис? А цеглу на повітря покладете ? А вартість викладки цегли ? А скільки цеголок потрібно покласти на м2 А скільки бетону на м2 А як впливає вартість землі на вартість споруди А де податки ( хоч мізерні) .... і так далі і тому подібне Якщо йти Вашим алгоритмом то автомобіль коштує 1 тонна металу х 7000 грн = 7000 грн
zahar_ написав:budivelnik "языком" отремонтирует и обставит квартиру в новостройке Киева за 2 тыс. долл. А в квартире почти 40кв.м. Итого на ремонт и обстановку у budivelnik 50 долл. за кв.м.
1 Від 2000 доларів до стану санітарний ремонт - є все необхідне , нічого на голову не капає і пилюка ні звідки не сиплеться, ходите по ламінату 2 Може бути й до 1 млн за 40 м2....
Тому спробуйте витягнути дулю з того місця яким думаєте і відносьтесь до опонентів коректніше.
zahar_ написав:budivelnik договорился до того что "сделает" спартанский ремонт и обстановку до состояния входи и живи за $50/m2. в квартире "после строителей"
може він: - поставить унітаз - бойлер і тазік для прийняття душу з краніка - дві табуретки, старі двері і матрас - електрочайник, холодильник, мікрохвильовку через подовжувач напряму до щитової і вуаля, жити можна
газобетон потрескается через 10 лет стабильно+ он очень хрупкий т.е. 20кг телек на него не повесиш, выламает всю стену. коттеджи к покупке вообще противопоказаны, только своими руками. при чем разница между кирпичем глиняным и газобетоном минимальная. через 50 лет, даже через 40 лет этот дом под снос и только
Востаннє редагувалось йцукен в Суб 19 кві, 2014 21:11, всього редагувалось 2 разів.
1 Самі по собі будинки різні , тому порівнювати їх це питання смаку 2 На рахунок матеріалу стін Що газобетон , що цегла - ролі не грає при умові правильного проектування Якщо цегла в 1,5 (38 см) а газо(піно)бетон 30 см - і жодного утеплення - то газобетон краще Якщо є утеплення на цеглі ( і товщина 8 см і більше) - то краще цегла.