|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 28 кві, 2014 18:41
flyman написав:мені цікаво, країна в боргах як у вошах, в переддефолтному стані, нац. валюта ледве тримається на ногах без нових позичок, колишні кредитчеги ніяк не скинуть ярмо як іпотечне так і споживче, доходи населення падають, заощадження згорають і тут ще лунають голоси про " нерухомість буіть даражать", питається, за рахунок якого ресурсу?
Ответите себе на вопрос зачем Вам квартира в этой ж...е мира и ответите на вопрос почему не за квартплату или не па 300
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2014 18:46
Первый написав: flyman написав:мені цікаво, країна в боргах як у вошах, в переддефолтному стані, нац. валюта ледве тримається на ногах без нових позичок, колишні кредитчеги ніяк не скинуть ярмо як іпотечне так і споживче, доходи населення падають, заощадження згорають і тут ще лунають голоси про " нерухомість буіть даражать", питається, за рахунок якого ресурсу?
Ответите себе на вопрос зачем Вам квартира в этой ж...е мира и ответите на вопрос почему не за квартплату или не па 300
питання поставлене не правильно. Треба так: "Який мені буде профіт купити нерухомість?"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 28 кві, 2014 18:47
zahar_ написав:А на этой ветке финансового форума большинство "дописувачів" скрытые рЫлы.
Нет, просто у одного флудера началась паранойя - на почве борьбы с шаромыгами и строителями. Xenon написав:хотя бывший риелтор Благовеста захар тут всем доказывал с пеной и соплями
Не думаю, что приличная риэлторская контора стала бы держать такого бездельника.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2014 18:50
Frant написав: zahar_ написав:А на этой ветке финансового форума большинство "дописувачів" скрытые рЫлы.
Нет, просто у одного флудера началась паранойя - на почве борьбы с шаромыгами и строителями. Xenon написав:хотя бывший риелтор Благовеста захар тут всем доказывал с пеной и соплями
Не думаю, что приличная риэлторская контора стала бы держать такого бездельника.
Який ваш інтерес? В мене купити жиле приміщення ПА500 в Ірпіні.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 28 кві, 2014 18:52
flyman написав: Первый написав: flyman написав:мені цікаво, країна в боргах як у вошах, в переддефолтному стані, нац. валюта ледве тримається на ногах без нових позичок, колишні кредитчеги ніяк не скинуть ярмо як іпотечне так і споживче, доходи населення падають, заощадження згорають і тут ще лунають голоси про " нерухомість буіть даражать", питається, за рахунок якого ресурсу?
питання поставлене не правильно. Треба так: "Який мені буде профіт купити нерухомість?"
Тю. Так Ви ж ставили питання... Я взагалі не розумію мантр "оч нуно купить квартиру. Все вокруг казлы. Уборщица не может на з/п купить пентхауз..." Житло повинне бути доступним для найму проживання. Хто сказав, що повинно бути доступне для придбання? Німці, американці і т.д. знімають. долой рабство стройбановское. Снимайте и не тужите. Покупка - чистейший совок и пережиток прошлого.
-
Первый
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2014 19:07
Первый написав: flyman написав: Первый написав:Ответите себе на вопрос зачем Вам квартира в этой ж...е мира и ответите на вопрос почему не за квартплату или не па 300
Тю. Так Ви ж ставили питання... Я взагалі не розумію мантр "оч нуно купить квартиру. Все вокруг казлы. Уборщица не может на з/п купить пентхауз..." Житло повинне бути доступним для найму проживання. Хто сказав, що повинно бути доступне для придбання? Німці, американці і т.д. знімають. долой рабство стройбановское. Снимайте и не тужите. Покупка - чистейший совок и пережиток прошлого.
100%. Я вот снимаю и не жужжу - 800 бачей каждый месяц + коммуналка еще на 150. Чистое здоровье. Бодрит лучше любой проруби. А так, в своей квартире, расслабишь булки - тут же тебя молодые и наглые оставят далеко позади. Флайман - движение - это жизнь! Переезды держат в тонусе - можно даже спортом не заниматься: хотя бы раз в полгода переезжать со всем имуществом (и желательно в дом без лифта на 4-5-й этаж - там квартиры в аренде подешевле).
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 кві, 2014 19:27
airmax78 а центре Вселенной, случайно размещенному в Ирпене, снять квартиру, наверное, вообще на "шару".
-
Первый
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2014 19:28
flyman написав: Frant написав: zahar_ написав:А на этой ветке финансового форума большинство "дописувачів" скрытые рЫлы.
Який ваш інтерес? В мене купити жиле приміщення ПА500 в Ірпіні.
І дарма не потрібен неліквід. Тільки Київ, тільки біля метро, тільки цегляний будинок, тільки середні поверхи, тільки не торцеві квартири. 
Востаннє редагувалось Frant в Пон 28 кві, 2014 20:51, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2014 20:18
flyman написав:Маю інфу по кімнатам починаючи 2010 року. Ціни майже не мінялися, яка зара реальна ситуація, тяжко сказати, але аренда жостко прив"язана до доходів, і я можу сказати, що останніх 3 роки вони не росли. в Ірпені я знімав кімнату в 2010 в приватному секторі 750 грн в 2011 кімнату в багатоповерхівці 1000 грн + комуналка до 150 грн в 2013 в тій самій квартирі, але більшу кімнату знову за 1100 грн + ком. до 150 грн (менша здавалася за ті самі 1000) в листопаді 2013 - січень 2014, кімната в приватному секторі, центр.,800 грн. Навряд чи зара виросла, так я в основній масі дохід не прив"язаний до курсу грн до валют. 1к квартири були від 1500 грн. В основному 1800-2000 грн. І ціни за період з 2010 не змінювалася.
Картина цікава. "Є пропозиції по $2500", але знімаємо кімнату у передмісті, катаємося електричками/маршрутками і хом'ячимо бакси на депо. Або брехня або форменний мазохізм. Знімати кімнату замість окремої квартири - це дуже істотний дискофорт. Треба бути хіба якимось фанатом гуртожитків і т.п. Електрички, якими я в свій час наїздився по саме нехочу, особисто в мене викликають неабияку огиду, що не компенсується ніякою економією. Та й вокзали взагалі. Я собі уявити не можу людину в Україні, що зароблала б від 1000 баксів, і жила б життям бідного студента, тулячись по кімнатах і по пару годин на день пропарюючись у маршрутках за місто чи у смердячих електричках. Тут навіть Юрко меркне зі своїм "впадлу повкалувати на родовий капітал".
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 28 кві, 2014 20:24
Frant написав: Xenon написав:хотя бывший риелтор Благовеста захар тут всем доказывал с пеной и соплями
А хто казав що його ще й далі тримають ? Вигнали , як такого хто не зміг опустити ціну на 15% в рік, хоча й обіцяв.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1