все равно семь - железобетон.
угу. по крайней мере пока у государства контрольный пакет - можно спать спокойно тем, кто купил ниже 7,5 и кому плевать на курс доллара одновременно )
|
|
![]() жесть. как такое можно держать в армии? так еще и учить молодняк. автоматом на увольнение!
угу. по крайней мере пока у государства контрольный пакет - можно спать спокойно тем, кто купил ниже 7,5 и кому плевать на курс доллара одновременно ) ![]()
не подібно на:
![]() ![]() Удалили по моей жалобе, если потрудитесь вспомнить, кроме фигни по содержанию, вы их подали с иным названием и контекстом чем укрновости. Намеренно искаженно-оскорбительным. Если нечего написать по фонде, может сделаете над собой гигантское усилие и потерпите от писания пока не появятся профильные соображения? ![]() такі люди зможуть навести порядок в країні?«Я ніколи і нікому не дозволю ображати світлі ідеї Майдану. Бо це є основа нашої боротьби і тільки та сила, яку ціною власного життя дали нам наші герої, змушує нашу націю рухатись вперед. Володимир Гройсман або буде нормальним головою ВР, або піде геть. Бо вимога кожного українця – це прозорість і чесніть у прийняті будь-яких рішень. Хочете керувати державою – керуйте, хочете брати відповідальність на себе – беріть, але ви будете робити це правильно, а не так, як собі хочете.
Я усі ці дні сидів дуже тихо і спокійно в залі засідань і спостерігав за усім, що там відбуваєтся. Я намагався списати все на брак досвіду спікера, на колосальні амбіції фракцій, на те, що систему не зламаєш за два дні, але сьогодні була остання крапля. Я не буду більше спокійно спостерігати за дерибаном і порушенням усіх можливих норм при прийнятті рішень. Тим більше, я не буду терпіти, коли мені будуть кидати фрази: «Сядь на місце. Тут тобі не Майдан». Шановні депутати від БПП та інших фракцій, якби не Майдан, Ви б не сиділи у цьому залі і ніколи б не мали стільки влади, скільки Ви маєте її зараз. Я прийшов сюди ламати систему і я це робитиму усіми можливими і доступними мені як депутату способами», – заявив Парасюк у Facebook. цікавий коментар: Хоча тій мерзоті, яка під час лютневих подій, ситно спала, жерла та ховалася в хаті дивлячись у телевізор на МАЙДАН, а тепер пітушина кричить «Сядь на місце. Тут тобі не Майдан» треба було врізати по зубам від душі...!!!!!! Але це все ще попереду, тим злодіям-[***]юкам, МАЙДАН , ще нагадає, що вони обіцяли і божилися народу УКРАЇНИ, коли їх будуть розстрілювати біля верховної зради..!!! Видно вони і далі мають намір займатися деребаном в тіхаря та беззаконням, але це не довго...!!!! ![]() Еще инф на тему угля
![]() У меня эти акции уже как микрофлора, как без них. Всего понемногу, не считая неликвидов с времен "грандиозных перспектив фондового рынка". АТОшный ассортимент сбросил в основном, что то в биды ливанули опять, но принцип уже два года очевиден - никакой стратегии - только тактика, высиживать как Юрий ДНЕН - это рулетка, лучше синичек нащелкать...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор
|
|