|
|
![]() ВЕРНИТЕ ДЕПОЗИТ!Ув.ДО обращаюсь к вам с момента окончания договора 05.08 по сей день к сожалению результата нет. На этой недели я получила аж 55$. Когда закончится это издевательство? Кто в здравом уме после этого захочет стать клиентом такого банка?
![]() Уважаемая Oks, мы приносим извинения за неудобства. Со своей стороны мы приложим максимум усилий для урегулирования Вашего вопроса в сжатые сроки. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Долларовый депозитЗакончился долларовый депозит в центр.отделении в Киеве. Операционисты в банке сообщили, сегодня, 28-го августа будет инкассация с 14-00 до 17-00 и привезут доллары. Кроме меня в очереди за долларами сидели и приходили человек 10 (вероятно тоже депозитчики). затем в 17-30 сообщили - инкассации не будет, звоните завтра. По словам людей с очереди на этой неделе долларов ещё не привозили.
Вопрос к службе поддержке Дельта банка: почему не выдаёте мне и остальным вашим клиентам их деньги? (В соседнем банке запросто купил пару сотен долларов -- так что доллары в Киеве и тем более на межбанке есть, надо только быть честными с клиентами)
![]() Уважаемый Romanlion80,
Банк предпринимает необходимые меры для обеспечения наличной валютой всех отделений. В ближайшее время ситуация будет окончательно стабилизирована. Приносим извинения за доставленные неудобства. Для урегулирования непосредственно Вашего вопроса просим направить Ваши данные со ссылкой на это сообщение на электронный адрес consultant@deltabank.com.ua или info@deltabank.com.ua. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Благання про допомогуНаприкінці лютого 2014 року наша сімя дуже серйозно постраждала від подій в країні (було практично втрачено бізнес та засоби для існування). Крім того, мій чоловік як один із найактивніших учасників подій на Майдані відповідно одним із перших відправився добровольцем в зону АТО.
Ми вже довгий час намагаємося отримати підтвердження від державних органів (Міноборони, генштаб і т.д.), що мій чоловік дійсно знаходився більше 4 місяців в зоні АТО, але нажаль все марно. Протягом останніх тижнів декілька разів зверталися у відділення Дельтабанку із проханням провести реструктуризацію наявних у нас кредитів, на що окрім образ нічого не отримували. Враховуючи що на сьогодні наша родина не володіє жодним майном (щоб продати і розрахуватися з Банком), а також не має можливості погасити нараховану за останні місяці заборгованість по кредитах, крім цього неможливо документально підтвердити участь чоловіка в бойових діях, але при цьому ми готові взяти на себе зобов’язання відновити систематичні та своєчасні проплати по наявних кредитах. Зважаючи на все вищевикладене , а також сподіваючись на активну громадянську позицію власників та керівництва Банку, просимо провести реструктуризацію по наявних у мене- Герман Ірини Федорівни (ІПН__3091209107__________) та у мого чоловіка- Герман Ігора Леоновича (ІПН_3122826374______) кредитів та надати тим самим можливість увійти у стабільний графік погашення заборгованостей.
![]() войнаНу да тот случай. У меня друг раненый лежит, ногу могут отрезать так нифига не дают документов, вообще не признают что он воевал...
![]() Re: Дельтада я ж не против. просто трубку брать в роуминге не всегда дешево, а не возьмешь и потом бегай карту открывай. есть тут и сообщения как и при уведомлении банка, карту постоянно блочат, причем карту дебетную, а тут кредитка.
ну смысл все поняли, что я хотел донести. конешно я не про тот мониторинг, что от государства шпионит. у меня корпоративный контракт и быстро включить или выключить услугу нельзя. а поездка была чисто семейной - собрались утречком, сгоняли к родственникам и назавтра вернулись. ну и попутно вискарика в дьютике взял себе ![]() ![]() Шановна 0508051117,
звертаємо Вашу увагу, що Банк використовує індивідуальний підхід при розгляді кожного звернення. В описаній ситуації для вирішення питання просимо подати до Банку письмову заяву із зазначенням обставин, через які склалася дана ситуація. До заяви по можливості просимо додати копії будь-яких документів, що підтверджують викладену інформацію. Відправити звернення у Вас є можливість будь-яким з перелічених нижче каналів зв'язку: — по факсу: 0-44-496-36-87; — на e-mail: consultant@deltabank.com.ua або info@deltabank.com.ua; — на поштову адресу: 01133, м. Київ, вул. Щорса, 36-Б; — або звернувшись у найближче до Вас відділення Дельта Банку. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
|
|