Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Уважаемый Look, информация проверяется. по факту Вы будете проинформированы.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Шановний AntiKolobok, для перевірки інформації прохання надати Ваші дані, а також адресу відділення Банку, про яке йде мова у Вашому зверненні, в особистих повідомленнях Delta official.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Обойдя 3! отделения в центре г. Киев удалось снять 700! грн. Банкоматы либо не работают либо денег в них нет. В одной из касс денег тоже нет, в двух других выдали 200 и 500 грн. соответственно...
Итого, можно констатировать, что банке песец конкретный...
у них по пятницам вседа так в последнее время. щас жена сходит в наше отделение - отпишусь
Delta official написав:Шановний AntiKolobok, для перевірки інформації прохання надати Ваші дані, а також адресу відділення Банку, про яке йде мова у Вашому зверненні, в особистих повідомленнях Delta official.
А при чому тут мої особисті дані? Якщо система не працює, то вона не працює по всьому вашому "банку", а не лише в окремих відділеннях. Якщо ви мені зараз скажете, що у будь-якому відділенні м.Києва я протягом 30 хвилин зможу здійснити SWIFT переказ, буду вам щиро вдячний.
Delta official написав:Шановний AntiKolobok, для перевірки інформації прохання надати Ваші дані, а також адресу відділення Банку, про яке йде мова у Вашому зверненні, в особистих повідомленнях Delta official.
А при чому тут мої особисті дані? Якщо система не працює, то вона не працює по всьому вашому "банку", а не лише в окремих відділеннях. Якщо ви мені зараз скажете, що у будь-якому відділенні м.Києва я протягом 30 хвилин зможу здійснити SWIFT переказ, буду вам щиро вдячний.
Swift не відрубають, а от доляри на коррахунку в Дойче банк траст кампані Америка закінчитись можуть