Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
sta1178 написав:Обращался снова к ДО - эффекта ноль. Достало
Ну у меня ситуация примитивная... Я пару раз подошел в отделение. Там типа ничего нет. Мне чуток отдали. А потом зам начальника отделения сказа: "Если в кассе деньги будут я Вам выдам, приходите постоянно всегда рады Вас видеть." Попросил позвонить если будет валюта реакции никакой. В отделение не дозваниваюсь. Каждый день оставляю по 3-4 заявки что бы мне перезвонили из отделения.
sta1178 написав:Обращался снова к ДО - эффекта ноль. Достало
Ну у меня ситуация примитивная... Я пару раз подошел в отделение. Там типа ничего нет. Мне чуток отдали. А потом зам начальника отделения сказа: "Если в кассе деньги будут я Вам выдам, приходите постоянно всегда рады Вас видеть." Попросил позвонить если будет валюта реакции никакой. В отделение не дозваниваюсь. Каждый день оставляю по 3-4 заявки что бы мне перезвонили из отделения.
по моему опыту - они никогда не перезванивают. никогда. не ведитесь. просто начинайте ругаться
Шановна Martlet, дозвольте Вас запевнити, що вирішенням Вашого питання займаються співробітники профільного підрозділу. Як тільки ми отримаємо результати - Ви будете повідомлені.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Sergo написав:Delta official А що у вас коїться з валютою? Вже кілька разів за останній місяць замовляв нещасні 200 євро у відділення №2, щоб зняти з "ощадної картки" і до тепер глухо! Повпливайте, будь ласка!
Шановний Sergo, Ваше звернення передано до відповідного підрозділу Банку.
Не видно ефективності цієї передачі. Сьогодні знову чую від касира: "Євро нема. Нас по євро не підкріпляють вже давно". Що це за якість роботи відділення? Дельта "підвищує" стандарти vip-обслуговування? Чи мені влаштовувати у відділенні сканадал і писати вимогу про видачу нещасних 200 євро?
п.с. Чекаю на вирішення питання. Приймайте міри! Бо в іншому випадку приймати міри буду я.
sta1178 написав:по моему опыту - они никогда не перезванивают. никогда. не ведитесь. просто начинайте ругаться
Меня реально напрягает ситуация поведения зам директора так она представилась. Она открыто хамит в ответ. И такая: "Я Вам ничего не должна". Самое прикольное что заявки я на это в коллцентре оставлял. Похоже Дельту устраивает такое наплевательское отношение к клиентам.
Востаннє редагувалось smalldaewoo в Чет 11 вер, 2014 16:13, всього редагувалось 1 раз.
nanisim написав:Delta official Почему в мудельте не приходят смс с одноразовым паролем?
Проверяем изложенную Вами информацию.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Завтра (в п'ятницю) забиратиму суму в гривні з поточного рахунку, замовлені ще в понеділок. Дзвонила в банк 3 рази, замовлення у відділенні підтвердили. Закінчився депозит. Надіюсь, що проблем не буде.
Delta official написав:Шановна Martlet, отримали дані, надіслані Вами на електронну адресу. Постараємось посприяти, щоб Ваше замовлення було виповнене в повному обсязі
Подзвонила в банк вчетверте. Нагадала про те, що хочу забрати гроші з поточного рахунку. Сказали, що можуть дати тільки 5 тис. в касі. Плюс 5 я можу сама зняти в банкоматі (я так зрозуміла).
Запитала, чи можна оформити карточку для чоловіка. Сказали, що можна - за 2 тижні. Чекаю порад форумчан.
Здається Delta official вже нічого не вирішує в цій темі. Хіба що технічні питання.
....если карта не пенсионная, то дадут макс. 1000 или 500....