Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Delta official написав:Шановний mlynok, Ви повідомляли свої дані та описували суть ситуації раніше. Цього було достатньо.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від суми кожної операції незалежно від типу коштів! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/09/1917/
1) Це було питання щодо комісійних і воно вже було роз"яснено. Над яким моїм питанням ви зараз працюєте, незрозуміло. Мабуть, над риторичним.
2) Щодо вашої реклами внизу про повернення 2% з кожної операції. Це теж брехня. Я зробив операцію з поповнення поточного рахунку, а ви не повенули навіть 2%
mlynok написав:2) Щодо вашої реклами внизу про повернення 2% з кожної операції. Це теж брехня. Я зробив операцію з поповнення поточного рахунку, а ви не повенули навіть 2%
там сразу определяют IQ клиента если ниже 65 не отдают, он все равно сделать ничего не может )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ З 1 жовтня в Дельта Банку стартує нова програма «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком» Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/09/1917/
Востаннє редагувалось Delta official в Нед 28 вер, 2014 21:28, всього редагувалось 1 раз.
mlynok написав: 2) Щодо вашої реклами внизу про повернення 2% з кожної операції. Це теж брехня. Я зробив операцію з поповнення поточного рахунку, а ви не повенули навіть 2%
Кешбек платится за покупки, а не за снятие/пополнение И 2% будет с 1 октября, пока еще действует старый кешбек.
будет не обнал , а будет безналичная покупка и то , в эквиваленте не более 5000 грн в сутки , то есть за неделю максимум 35 000 грн , или в месяц 150 000 - 155 000 грн . На этих тратах по карте клиент максимум заработает около 3000 грн . Второй вариант , можно заработать , так как делают сейчас большинство украинцев на курсовой разнице и вкладывают в валюто-матрац . Я бы спорил , но при тенденции к увеличению курса , непонятной ситуации после выборов и пока только неопредеденность , следует отметить что нелимитированный наличный бакс или нацвалюта предпочтительней перед лимитированной гривней в чужом банкомате и попрошайничестве своей же валюты абсурдными лимитами . За акцию Дельте спс , сам выше фонда и активный пользователь Портмоне .
Думаю з Дельтою буде все ОК, Лагун через Дельту зловживає безнаказаністю і контактами, до того ж Дельта доріс до розміру банку "too big to fail" в Украні, тепер падіння банку проблеми цілої банківської системи, до того ж не раз сказано шо ТОП 10 не лишаться без держ підтримки + МВФ. Таке яквище називають моральний ризик (moral hazard), Лагун цим успішно скористався. А от коли видадуть кошти хз, я б долари не переводив в грн і так не витягнути великі суми, хіба в межах сумарного місячного ліміту, після виборів гайки від НБУ лопнуть і потреби тримати курс не буде, будемо шукати ринковий курс IMHO/ІМХО