Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
osivol написав:Чисто теоретично. Якби в мене був депозит 163 тис грн, скільки мені треба часу щоб забрати гроші з Дельта банку. Досрочно розірвати договір.
ну если к ПК1 открыть 5 допкарт, то за неделю заберете.
Допкарты идут к одному счету. Разве что открыть 5 счетов.
Еще раз повторю: 5 допкарт к Платёжной карте №1. Лимит на карту.
ДО, подскажите как Вы видите сотрудничество с клиентами если средства не завести: банкоматы не работают. Вчера отправил через Приват на ОК1 до сих пор нету. Вы думаете терпение безгранично?
[quote=" Так судитесь, зачем форум затрачивать?[/quote] Траты, это когда на финансовом форуме обсуждают качество обуви Интертоп. Или о намерении метать понос. Троллями. А суды пор поводу невыдачи депозитов- это как раз по теме.
Delta Official, ваші методи (маю на увазі "дельтобанківські методи") боротьби із своїми клієнтами вражають своєю винахідливістю. Ось був у мене золотий гаманець в євро. Ну був та й був, перекидались там кілька десятків тисяч євро кілька років... а потім я майже все зняв та й залишив там щось біля 50 євро. Банк вирішив знімати щомісячно по 2 євро за обслуговування неактивного рахунку, на що в принципі має право згідно договору. Паралельно, правда, знімали і комісію за СМС, які не приходили, тому що рахунок неактивний. Ну і Бог з ним, це не ті гроші, за які треба переживати. Після того, як впродовж останніх кількох тижнів Дельта банк з трусів вискакує, щоб продемонструвати мені, що я банку не потрібен, було прийнято ряд рішень. В тому числі про закриття того нещасного гаманця, який колись був золотим. Через інтернет-банк сія процедура мені не вдалась, тому що "залишок позитивний". Ну обнулив я цей залишок шляхом оплати першого гривневого рахунку, який мені під руку потрапив. Баланс: 0.00 євро. Пробую закрити картку знову. Помилка: баланс відмінний від нуля. Хм, ну може треба день, щоб обновились ваші бази абощо. Наступного дня - те ж саме. Ще через день - баланс -0.11 євро. WTF? негативний баланс на дебітній карті? Пішов у відділення на Голосіївському просп., 60 М'яли-м'яли, "ну так ето, ну оце ж бо, дик ось так от і негативний баланс... ну там комісія-емісія, от так і вийшло". - Ладно, як картку закрити? - Ну, поверніть 0.11 євро, виведемо в нуль, от і закриємо. - Хм, ось вам ваші 11 євроцентів, закривайте - А ми з центами не працюємо, ми тіко з купюрами - WTF? - відкрийте поточний рахунок в євро, купіть у нас 5 євро, зачисліть на рахунок, з рахунку ми переведемо на картку, картку обнулимо, закриємо, залишок назад виведемо на поточний рахунок, пару місяців почекаєте, вам ці 11 євроцентів наростуть процентами, і знімете свої 5 євро з поточного, якщо буде купюра в касі.
Ну так як це був єдиний запропонований метод, вибору власне небагато. Хорошо. Так і запишемо.
2XL написав:ДО, подскажите как Вы видите сотрудничество с клиентами если средства не завести: банкоматы не работают. Вчера отправил через Приват на ОК1 до сих пор нету. Вы думаете терпение безгранично?
Информация, полученная в телефонном режиме, передана в профильное подразделение Банка.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ З 1 жовтня в Дельта Банку стартує нова програма «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком» Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/09/1917/
virtuoso, все описали так, как оно есть на самом деле. Не учли комиссию за конвертацию. Да и с центами банк, действительно, не работает. Где же банчек налажал?
Investor_K написав:Народ, что решило собрание акционеров Дельты?
Дельта Банк (Киев) увеличивает уставный капитал на 31,3%, или на 1,167 млрд грн — до 4,894 млрд грн путем дополнительного выпуска акций. Об этом сообщил банк в системе раскрытия информации Нацкомиссии по ценным бумагам и фондовому рынку. Согласно сообщению, соответствующее решение приняли акционеры кредитно-финансового учреждения на общем собрании 29 сентября. Банк проведет частное размещение акций номиналом 5 тыс. грн в период с 3 декабря 2014 года по 23 января 2015 года. В размещении акций примут участие действующие акционеры банка и новый участник. Согласно сообщению, размещение акций не приведет к существенным изменениям долей акционеров.