Дельта - 2014 - 2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 19141915191619171918 ... 6233>
Повідомлення Додано: Чет 02 жов, 2014 17:51

pobytt написав:
  WachtAmRhein написав:Хотя если оформите карте в тарифном плане Дельта-голд, то сможете в кассу ходить без очереди

Это касается все голдов распространяемых дельтой или каких-то особенных?
У меня дальта-максим, но без очереди ломиться не пробовал )

Нет, только Дельта-голд и Дельта-платинум.
WachtAmRhein

Подякував: 665 раз.
Подякували: 1330 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 жов, 2014 17:54

Re: Дельта

sta1178 написав:
storm писал(а):
ДО, прошла неделя с момента обращения в отделение и сюда, почему до сих пор нет результатов? Как долго Вы еще планируете незаконно удерживать на счету принадлежащие мне деньги и отвечать стандартными фразами о том, что якобы ведется некая работа?
у меня уже третья неделя пошла

Даже пару дней проволочки это уже наказуемый(в нормальной стране с работающими законами) произвол банка, а в нашем гонду... государстве вместо собственных денег имеем пару бумажек A4 и пару строчек в мониторе...
storm

Подякував: 46 раз.
Подякували: 49 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 жов, 2014 17:57

WachtAmRhein написав:
Беріть участь в акції «Розраховуйся Ощадною карткою!» і отримайте шанс виграти 500 або 1000 грн

З 1 жовтня 2014 р. приготуйтеся виграти один з 15 грошових призів від Дельта Банку в рекламній акції «Розраховуйся Ощадною карткою!». Для участі в акції необхідно в період її проведення розрахуватися платіжною карткою «Ощадна картка № 1» в торгово-сервісній мережі на загальну суму від 3500 грн.

На переможців акції чекають:

5 грошових призів у розмірі 1000* (одна тисяча) грн кожен
10 грошових призів у розмірі 500* (п’ятсот) грн кожен

Позмагатися за грошовий приз у розмірі 1000* грн зможуть учасники акції, які у період проведення акції розрахувалися платіжною карткою «Ощадна картка № 1» в торгово-сервісній мережі на суму від 5000 грн, а за приз у розмірі 500* грн — на суму від 3500 грн.

Акція проводиться з 01.10.14 р. по 31.10.14 р.

А гарантированный приз 100 грн. будет? А то проигравшие попадают на кешбеке.

Уважаемый WachtAmRhein,
согласно официальным условиям Акции победителей ждут:
- 5 денежных призов в размере 1000 грн. каждый;
- 10 денежных призов в размере 500 грн. каждый.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком».
Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 жов, 2014 17:58

Delta official написав:
  Galasha написав:Уважаемая ДО,

поделитесь, пожалуйста, ссылочкой на сайт где размещены тарифа на обслуживание пакета "Чарівний гаманець". Ранее находится в разделе "Старые тарифы дебетных карточек", а сейчас найти не могу.

Уважаемая Galasha,
на сегодняшний день интересующие Вас тарифы на нашем сайте отсутствуют. Для их оперативного получения рекомендуем подать "Запит до Банку" в СДБО "myDELTA".

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком».

К сожалению, у меня сейчас нет возможности воспользоваться СДБО "myDELTA" для отправки запроса.
В таком случае, не могли бы вы проверить корректность начисления % за сентябрь по ЧГ, так как полученные мной % говорят о том, что % ставка с сентября была уменьшена (не считая снятых 15% налога на доход), однако ни тарифов, ни новости на сайте о соответствующем снижении % я найти не могу.
Galasha

Подякував: 39 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 жов, 2014 18:00

cash-back

господа а cash-back как активировать
а то хочется выйгать в акции "кнопки не нашел где она" в дельта платежи или mydelta ?
diplomnet

Подякував: 10 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 жов, 2014 18:00

[quote="

добро, давайте я тоді один подам в заяву в суд. оскільки я не зовсім юрист, то прошу Вас надіслати мені копії документів які ви подавали (як зразки).
можливо ще бажаючі знайдуться. я також знаю кілька людей особисто які ходять у той банк як по свячену воду - запропоную їм паралельно це зробити.[/quote]
__________________________________________________________________________________
NB!!!!
1.Ситуация в банках ( Укрпром и Дельта) разная.
2. Поменялись некоторые законы
3. У меня куча ссылок на мою " переписку" с разными структурами НБУ, банк и т.п.
4. Особо важная вещь, что Вы просите: у меня была формулировка " зобов язати банк виплатити..." и т.д - это плохая линия. Надо просить " стягнути"- это принципиально разные вещи.
5.Надо быть готовым, что самое сложное-это не суд, а исполнительная, которая похлеще суда раз в 10 :(((Полное бездействие.Так было, когда судилась я.
6.Всякие там упущенные выгоды, моральный ущерб в случае с Укрпромом никому не присудили, только тело депозита.
7. На других ветках есть люди, которые судились, могу найти имена. Может чем помогут.
Вроде все :))))

ИТак этот иск очень приблизительный.

До Печерського районного суду м. Києва
01001 м. Київ, вул. Хрещатик 42-а

Стягувач:ФИО

Ідентифікаційний номер
Боржник: Здесь "вставить Дельту, у меня было
Товариство з обмеженою відповідальністю
«Український промисловий банк»,
код ЄДРПОУ 19357325
01133, м. Київ, б-р. Л.Українки, 26

Про стягнення депозитного вкладу
в порядку наказного провадження
в сумі ХХХ (прописью ) доларiв США

З А Я В А
про видачу судового наказу

Дата --- року між мною та структурним підрозділом Боржника (відділенням № 39 м. Києва), було укладено Договір банківського вкладу № _ (далі Договір).
Згідно п.1.1 Договору Боржник приймає від Стягувача грошові кошти у розмірі сумма (прописью ) доларiв США.. строком на ... з умовою виплати Боржником відсотків.-... рiчних.
Згідно п.2.3.2 Договору я внесла готівкою на депозитний рахунок кошти передбачені у п. 1.1. Договору а саме ... доларiв США, про що свідчить квитанція № від 12.01.2009 (копія додається до заяви)

Згідно п. 2.4.3 Договору Стягувач має право отримати суму вкладу та нараховані проценти за останній розрахунковий період у «Дату повернення» зазначену у п. 1.1. Договору, тобто ...дата року.
Саме в цей день-дата 2009 року я письмово звернулася до Боржника із заявою (вх. № ..._) про термiнове виконання Боржником п. 2.1.5 та 2.1.2 Договору. (копія заяви додається ),з проханням у разi невиконання цих обов’язкiв в строк 3 банкiвських днiв дати менi письмове пояснення з цього приводу.
Таку ж заяву( вх.№ вiд дата .2009) я вислала Боржнику поштою дата 2009 року я додатково письмово звернулась до центрального офісу Боржника (за адресою: м. Київ, б-р. Л.Українки 26) із заявою (вх. № _) (копія заяви додається )щодо отримання належних мені коштів за вказаним Договором. В своїй заяві я зауважила, що на адресу тимчасового адміністратора Боржника Національним банком України направлено Лист № від 24.02.09, яким роз`яснено:
"вимоги за депозитними договорами, строк виконання за якими настав після введення тимчасової адміністрації, не підпадають під дію мораторію і мають бути задоволені банками у встановлені договорами строки".

Але, незважаючи навіть на зазначене вище пояснення регулятора (Національного банку), я отримала три відмови Боржника у поверненні мого депозитного вкладу (вих. № від дата , № вiд 23 березня .2009 та № від 30 березня 2009 року/Свою відповідь боржник аргументував відсутністю коштів на кореспондентському рахунку банку , а також першочерговістю виплат пенсій та соціальних витрат.
Згідно виписки з мого депозитного рахунку за № від дата мої кошти знаходяться у Боржника.
Отже, станом на 18 травня 2009 року Боржник належні мені кошти не повернув. Вважаю, що таким чином Боржник суворо порушує умови договору банківського вкладу та не виконує приписи законодавства, а саме:
- ст. 41 Конституції України, згідно якої «кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю. Ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право власності є непорушним». Про непорушність права власності також зазначено в ст. 321 ЦК України;
- ст. 629 ЦК України – «Договір є обов’язковим для виконання сторонами»;
- ч.2 ст. 1060 ЦК України, згідно якої «за договором банківського вкладу (депозиту) незалежно від його виду банк зобов’язаний видати вклад або його частину на першу вимогу вкладника»;
- ст. 526 ЦК України – «зобов’язання має виконуватися належним чином відповідно до умов договору та вимог Цивільного кодексу, та інших актів цивільного законодавства».
- п. 3.3 "Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами" (Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 29 грудня 2003 р. за N 1256/8577), згідно якого «за договором банківського вкладу (депозиту) незалежно від його виду банк зобов'язаний видати вклад або його частину на першу вимогу вкладника.
ст.533 ЦК України - « Валюта виконання грошового зобов”язання»
п.3 «Використання іноземної валюти, а також платіжних документів в іноземній валюті при здійсненні розрахунків на території України за зобов'язаннями допускається у випадках, порядку та на умовах, встановлених законом»;
- п. 1.6 "Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами" – «Банк сплачує суму вкладу (депозиту) і нараховані по ним відсотки у валюті вкладу (депозиту), якщо грошові кошти поступили на депозитний рахунок в іноземній валюті, або на умовах і в порядку, передбачених договором відповідно до заявки вкладника - в іншій іноземній або національній валюті»".
Згідно до ст. 95 ЦПК України судовий наказ є особливою формою судового рішення про стягнення з боржника грошових коштів чи витребування майна за заявою особи, якій належить право такої вимоги.
Згідно зі ст. 96 ЦПК України судовий наказ може бути видано якщо заявлено вимогу, яка ґрунтується на правочині, вчиненому у письмовій формі.

Враховуючи викладене та керуючись ст. 41 Конституції України, ст. ст. 11, 15, 16, 509, 526, 629,533 ЦК України, 95, 96, 98, 99 ЦПК України,

ПРОШУ:

1. Видати Судовий наказ про стягнення від Боржника на користь Стягувача депозитного вкладу у розмірі
сумма (прописью тисяч доларiв США.)
2. Звільнити мне від сплати державного мита на підставі п.37 ст. 4 Декрету «Про державне мито», а саме статті 4 п. 37: «від сплати державного мита звільняються громадяни за позовами про відшкодування збитків, завданих неповерненням у терміни, передбачені договорами або установчими документами, грошових та майнових внесків, які були залучені до акціонерних товариств, банків, кредитних установ, довірчих товариств та інших юридичних осіб, які залучають кошти та майно громадян;"

3. Стягнути з Боржника на користь Стягувача витрати на ІТЗ.

Додатки:
1. Копія договору банківського вкладу № ___ від дата р.
2. Копія квитанції про зарахування коштів на депозит № __ від 12.01.2009 р.
3. Копії моїх Заяви про повернення банківського вкладу від 13.02.09 (вх. № ___) та від 06.03.09 (вх._____).
4. Копії відповідей Боржника від 17.03.09 (вих. № _) ,від 23.03.09 ( вих..),та від 30.03.09 (вих. № ____)
5. Виписка з мого депозитного рахунку, що гроші знаходяться у Боржника _ за № від дата
6. Квитанція про сплату витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу.
7. Копія Заяви про видачу судового наказу з доданими до неї документами для Боржника.
8. Електронна версія Листа НБУ № №44-020/1357-2796 від 24.02.09.
.
Дата__2009 Підпис стягувача

___________________________________________________________________________________________
Lelja

Подякував: 64 раз.
Подякували: 154 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 жов, 2014 18:01

Далал через кассу в эквиваленте 15000 грн. (брал с точностью до 1 долл по курсу НБУ)
Моя сумма заняла 5 банковских дней (курс НБУ был в районе 13).
Если я правильно понял, вы пять раз в течение пяти дней посетили кассу, совершая там валютообмен по курсу покупки ДБ на день операции, и к исходу пятого дня имели на ОК1 эквивалент всего вклада в грн? Насколько охотно эти операции выполняли в отделении?
Кащей

Подякував: 229 раз.
Подякували: 110 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 жов, 2014 18:05

WachtAmRhein Да, в нынешних условиях я ОБЯЗАТЕЛЬНО пойду оформлять дельта голд.Только ради того, чтобы какой-то бабке под нос ее тыкнуть. Шутник вы, ей богу
bagira

Подякував: 3 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 жов, 2014 18:05

Galasha написав:К сожалению, у меня сейчас нет возможности воспользоваться СДБО "myDELTA" для отправки запроса.
В таком случае, не могли бы вы проверить корректность начисления % за сентябрь по ЧГ, так как полученные мной % говорят о том, что % ставка с сентября была уменьшена (не считая снятых 15% налога на доход), однако ни тарифов, ни новости на сайте о соответствующем снижении % я найти не могу.

С 1.09.2014 года были внесены изменения в размер процентов на положительный остаток, о чем была размещена новость на нашем сайте 30.07.2014 года: http://deltabank.com.ua/ru/press/news/2014/07/1809/
Начисление по Вашей карте было произведено корректно.

Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 жов, 2014 18:07

diplomnet написав:господа а cash-back как активировать
а то хочется выйгать в акции "кнопки не нашел где она" в дельта платежи или mydelta ?

Уважаемый diplomnet,
для получения начисленных бонусов достаточно в СДБО "myDELTA" нажать детали счета и кнопку "Выплатить бонусы".

Delta official

Профіль

#<1 ... 19141915191619171918 ... 6233>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість