Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kapetz написав:уведомить Херсонське відділення м. Херсон, проспект 200 років Херсону, 35-А, о том чтоб они подготовили полную сумму вклада для выдачи мне, в день моего приезда
Delta official написав:Згідно Постанови Правління Національного банку України від 01.06.2011 р. №174 Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні пункту 9: Банк на підставі цієї Інструкції та з урахуванням переліку касових операцій зобов'язаний розробити і затвердити внутрішні положення (інструкції)
Уважаемый kapetz, с целью проверки информации просим направить Ваши персональные данные (ФИО/ИНН/№ счета) в личных сообщениях Delta Official. Заранее благодарны!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
Delta official написав:Згідно Постанови Правління Національного банку України від 01.06.2011 р. №174 Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні пункту 9: Банк на підставі цієї Інструкції та з урахуванням переліку касових операцій зобов'язаний розробити і затвердити внутрішні положення (інструкції)
Я же говорил
Так потрібно було ці дельтівські інструкції і процитувати. Боюсь що їх....просто немає.
Я же говорил
Так потрібно було ці дельтівські інструкції і процитувати. Боюсь що їх....просто немає.
DOшке просто не разрешат этого сделать. Ну а то, что их нет - это нереально.
Востаннє редагувалось good_times в Чет 26 чер, 2014 18:30, всього редагувалось 2 разів.
kapetz написав:уведомить Херсонське відділення м. Херсон, проспект 200 років Херсону, 35-А, о том чтоб они подготовили полную сумму вклада для выдачи мне, в день моего приезда
А какая валюта вклада?
Гривня.
Все і зразу повинні віддати....тут Вас підтримуєм.
А какая валюта вклада?
Гривня.
а лимиты на ИБ у вас какие? Стандартные (для нищих) или индивидуальные?
Webracer написав:Delta official, порядок прийому платежів через касу, якось задокументовано? Є якісь офіційні документи, в яких розписана процедура поповнення? Що має вимагати касир, як проводиться ідентиікація? Де можна почитати?
Delta official, так що, посилання дасте?
Згідно Постанови Правління Національного банку України від 01.06.2011 р. №174 Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні пункту 9: Банк на підставі цієї Інструкції та з урахуванням переліку касових операцій зобов'язаний розробити і затвердити внутрішні положення (інструкції) про організацію роботи щодо здійснення касових операцій, у яких слід визначити порядок приймання, видачі, зберігання готівки та інших цінностей в операційній касі, у тому числі із застосуванням АТМ.
Delta official, так я якраз і хочу почитати ці положення (інструкції) про організацію роботи щодо здійснення касових операцій, які ви розробили згідно даної постанови.
Востаннє редагувалось Webracer в Чет 26 чер, 2014 18:31, всього редагувалось 1 раз.
Webracer написав:Так я якраз і хочу почитати ці положення (інструкції) про організацію роботи щодо здійснення касових операцій, які ви розробили згідно даної постанови.
Ключевое слово "внутренние". На форуме выкладывать не будут, разве что в отделении покажут
Востаннє редагувалось good_times в Чет 26 чер, 2014 18:32, всього редагувалось 1 раз.
Квесторе_поверніться написав:Так потрібно було ці дельтівські інструкції і процитувати. Боюсь що їх....просто немає.
Есть, спросите на кассе, с удовольствием они вам их покажут. Когда стали паспорт требовать при пополнении счетов третьих лиц, я этим вопросом интересовался.