Шановний Delta official, у Контакт Центрі мені повідомили, що на вихідних ліміт у банкоматах для будь-яких карт VISA був встановлений на рівні 1000 грн. Будь ласка, підтвердіть або спростуйте цю інформацію.
Дякую
|
|
![]() Шановний Delta official, у Контакт Центрі мені повідомили, що на вихідних ліміт у банкоматах для будь-яких карт VISA був встановлений на рівні 1000 грн. Будь ласка, підтвердіть або спростуйте цю інформацію.
Дякую
![]() Уважаемый dsaa, такая возможность отсутствует. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше:
![]() нельзя через инет-банкинг , валютные переводы только по счетам одного клиента . ..можно в кассе сделать то что вам ннужно Востаннє редагувалось -VICTOR- в Нед 09 лис, 2014 18:15, всього редагувалось 1 раз.
![]() Нет, именно 5 000 грн. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше:
![]()
я уже писал. не можете помочь - не надо писать отписки ![]() Delta official хм...ОК
![]() а банкомат для Visa 1000гр ? Востаннє редагувалось -VICTOR- в Нед 09 лис, 2014 18:17, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: ДельтаСейчас бы банки спас запрет на досрочное снятие депозитов.
![]() Шановний dmytro_kyiv,
підтверджуємо. Ситуація буде врегульована в понеділок. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше:
![]() Re: ДельтаДО, вы не отвечаете на неудобные вопросы? То есть теперь помимо неточной еще и некорректная информация от оф.представителя на этой ветке считается нормой для банка?
![]() ![]() Уважаемый anri,
чтобы у нас была возможность помочь, повторно обращаемся к Вам с просьбой направить в личных сообщениях Ваши контактные данные. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше:
|
|