Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:Delta official, онлайн депо відкрите з ОК1 і тіло депо (після закінчення терміну) також повертається на ОК1. 1.Чи є можливість змінити рахунок для повернення тіла депо? 2. Яким чином це можна здійснити?
В описаному Вами випадку виплата тіла депозиту та нарахованих відсотків здійснюється виключно на "Ощадну картку №1". Після виплати у Вас є можливість самостійно перерахувати кошти на інший Ваш рахунок за допомогою СДБО "myDELTA".
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
ignorabimus написав:ДО, верно ли я понимаю, что по картам ПК1 и Эво XL (в гривнах) по любым операциям покупки, даже в интернете, будет кэшбэк 1% за исключением заправок и супермаркетов, где кэшбек 2%?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
Квесторе_поверніться написав:Чого займатись цими мишиними бігами? Нехай гривня лежить.
Если не нужны деньги, то пусть лежит, конечно. А мне вот понадобились. И что? И вот бегает VIP клиент по банкоматам и кассам и слушает всякие бредни от ДО и прочих сотрудников банка.
vernitedepozit написав:И где герои которые писали что сбережения надо держать в гривне? депозиты надо так же размещать в гривне?! как то видел гривна 100%=24% годовых. 13 грн. + 24% годовых = 16,12 грн. и это только за 1 месяц!!!
Всех кто агитировал поздравляем вы победители. Вам достается первое место!!!
Я держал в гривне, не агитировал, но и не проиграл. Он уже закончился. Но у меня он был конвертационный, по моему так назывался. По окончанию меня спросили, конвертировать будете и я по 11,90 конвертанул.