Та якби ж то так... вийшло на 100 грн. в мене ліміт по зняттю в АТМ зменшився на практиці..

після розрахунку на 100 грн.
|
|
![]() White Horse
Та якби ж то так... вийшло на 100 грн. в мене ліміт по зняттю в АТМ зменшився на практиці.. ![]() після розрахунку на 100 грн.
![]() Шановний Prosto_Vad,
так, ліміти встановлені окремо на кожен тип операції. В описаній ситуації у Вас є можливість розрахуватися в торгово-сервісній мережі на суму 900 грн на добу та зняти кошти в банкоматі в розмірі 1000 грн. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше:
![]() White Horse
Після розрахунку пішов в банкомат зняв макс. 900 грн. після чого скромний банкомат засипав мене чеками про неможливість виконати операцію
![]() Delta official
Ваше отделение не перезванивает, туда не дозвонится и находится в таком неудобном месте. Я требую перезвонить и скажите мне номер заявки на перезвон из банка? Повторно Дельта не отвечать на вопросы Ваших клиентов это хамство с Вашей стороны. Такого отношения как у Вас я не в одной ветке банка не нашел. Если Вам на меня плевать так культурнее будет так на прямую и сказать.
![]() Re: ДельтаНу что готовимся )))
Повідомляємо, що у зв’язку з плановим проведенням технічних робіт по переходу АТ «Дельта Банк» на власну процесінгову платформу 17.11.2014 р. в період з 07:30 до 10:00 система Інтернет-банкінгу myDELTA переводиться в режим технічного обслуговування і буде недоступна для здійснення будь-яких операцій. Крім того, протягом зазначеного часу всі платіжні картки, емітовані АТ «Дельта Банк», не будуть доступні для проведення фінансових операцій (в банкоматах, торгово-сервісній мережі, додатку Рау2You, сервісі «Дельта Платежі»). ![]() В описанной ситуации запрос от МПС поступит в валюте доллар и 5% за отличие валюты операции и счета взиматься не будет. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше:
![]() НБУ вчера предоставил 4 банкам "рефинанс" еще на 1,3 млрдhttp://news.finance.ua/ru/news/~/338570
Не это ли объясняет изменение лимитов по Мастеру? Хотя, как ранее писали 900 < 500 + 500, но очень много людей не представляют, как пользоваться интернетом, поэтому для них лимиты повысились и, скорее всего, ручеек на выход после этого решения увеличится.
|
|