Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
ничего нового в этой постанове нет .. все это и так есть в законе о платежных системах при чем появилось не вчера .... в т.ч. и про обязательное информирование .. в альфе именно так и пишется заявление на откл. смс .. я осознаю важность этого заню про норму закона о платежных системах об обязательном информированиии но тем не менее я хочу отказать и все рриски беру на себя ...
ничего нового в этой постанове нет .. все это и так есть в законе о платежных системах при чем появилось не вчера .... в т.ч. и про обязательное информирование .. в альфе именно так и пишется заявление на откл. смс .. я осознаю важность этого заню про норму закона о платежных системах об обязательном информированиии но тем не менее я хочу отказать и все рриски беру на себя ...
А раньше это в обязанности банка входило?
Вот еще интересный пункт:
Банк зобов’язаний надіслати користувачу не пізніше ніж за 30 календарних днів до дати, з якої застосовуватимуться зміни правил користування електронним платіжним засобом або тарифів на обслуговування електронного платіжного засобу, повідомлення про такі зміни. Банк у повідомленні зобов’язаний зазначити, що користувач має право до дати, з якої застосовуватимуться зміни, розірвати договір без сплати додаткової комісійної винагороди за його розірвання. Зміни до правил використання електронного платіжного засобу або тарифів є погодженими користувачем, якщо до дати, з якої вони застосовуватимуться, користувач не повідомить банк про розірвання договору.
Получается теперь просто выложить на сайте изменения тарифов недостаточно, нужно еще за 30 дней отправить экземпляр пользователю карты
Востаннє редагувалось Амвросий в Вів 18 лис, 2014 02:51, всього редагувалось 1 раз.
Уважаемый Депозитчик, базовая процентная ставка по вкладу "Найкраща пропозиція on-line" для вкладов в гривне составляет 13,00% годовых. В случае полного срока размещения вклада согласно условий договора банковского вклада "Найкраща пропозиція on-line" размер процентной ставки для вкладов в гривне будет составлять 25,50% годовых за весь срок хранения средств на вкладе.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
Шановний Webracer, дякуємо за деталі. Перевіряємо інформацію.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
Вчерашние попытки пополнить кредитку привата так и не увенчались успехом. Сегодня решил пополнить Альфу результат тот же. (Лимит поднимал сегодня) "Покращення" стали все виднее. Сегодня закончился депозит. Вчера в 23-30 в истории операций по депозиту начисления процентов еще не было видно. Сегодня он вообще исчез из всех позиций. Поддержка говорит ждите на карте после 11. А так хотелось с утречка переоформить.