Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Шановний J, вопрос находится в работе у ответственного подразделение Банка. В ближайшее время вопрос будет урегулирован.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
Уважаемый riwalir, мы обязательно разберемся в сложившейся ситуации и примем необходимые меры для улучшения качества обслуживания наших Клиентов. Благодарим за то, что сообщили и искренне приносим свои извинения за доставленные неудобства.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
imam777 написав:Delta official Питання до Дельти офіціалу. До чого котиться Дельта??? Сьогодні був у Львові, на відділенні по вул.Коперніка закривав всі рахунки. На валютних рахунка були залишки трошки менше одного долара. Так менеджер сказав що залишки неповертаються. Я їй кажу давайте гривнями. Вона каже що неможна. Питання чому Дельта привласнює чужі гроші ?
imam777 написав:Delta official Питання до Дельти офіціалу. До чого котиться Дельта??? Сьогодні був у Львові, на відділенні по вул.Коперніка закривав всі рахунки. На валютних рахунка були залишки трошки менше одного долара. Так менеджер сказав що залишки неповертаються. Я їй кажу давайте гривнями. Вона каже що неможна. Питання чому Дельта привласнює чужі гроші ?
Залиште ви їм ті залишки, вони ім потрібніші . Добре Вам, а ми поки що з банком та його лімітами, котрі сьогодні в банкоматах зменшили
Delta official написав:Уважаемый Очкарик, для получения Тарифов по интересующим Вас картам рекомендуем подать "Запит до Банку" в СДБО "myDELTA".
По Вашей рекомендации я отправил запрос: На форумі від офіційного представника надійшла інформація о змінах в тарифах по карточці "Золотий гаманець №1 промо" від 4,09,14р. відносно змін по знятті в банокматах мережі Атмосфера. Прошу надати мені ці тарифи зі змінами від 17,11 на зареєстрований емейл адресу та підтвердити що смс інформування по картці **** відключено. Так як є інформація про технічний збій, після якого інофрмування в деяких картках було включено.
и получил ответ
Ми вдячні Вам за Ваш лист. У відповідь на Ваше звернення зазначаємо, що з інформацією стосовно карткових лімітів Ви можете ознайомитись на сайті Банку: http://deltabank.com.ua/personal/limits
Нагадуємо, що у разі виникнення додаткових питань стосовно обслуговування в АТ «Дельта Банк», Ви завжди маєте можливість звертатися за консультацією до VIP - центру Банку за номерами телефонів: 0 44 428 95 99 або 0 800 500 600 (тарифікація дзвінків згідно тарифів Вашого оператора зв’язку), а також за допомогою запиту в СДБО «myDELTА».