Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Шановний Volde-mar, зазначаємо, що по вкладу "Найкращий від Миколая" мінімальна сума складає 1 000 грн. Якщо договір банківського вкладу "Найкращий від Миколая"/"Найкращий від Миколая on-line" є діючим на кінець кожного календарного місяця строку залучення вкладу, а також на дату закінчення строку залучення вкладу, то розмір відсоткової ставки за вкладом за фактичну кількість днів кожного календарного місяця становитиме 25,00%. З примірником договору банківського вкладу, а також з розрахунками є можливість ознайомитись у відділенні Банку.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Вклади серії «Найкращий від Миколая»: отримуйте щомісячно до 25,5% річних у гривні, до 11,5% річних у доларах США та до 10,5% в євро! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/11/2019/
Volde-mar написав:ак,я є нерезидентом. А що українців не питають?
Меня не спрашивали. Я рядовой украинец, к госслужбе и политике никакого отношения не имею. Ну при открытии карточки там давали анкету, галочки поставить - чисто формальность, ее никто не читает. Ну или будут читать если возникнут проблемы.
Уважаемая Hella, если вклад будет досрочно расторгнут, то размер процентной ставки за весь фактический срок устанавливается на уровне 0,01% годовых фактического срока хранения средств и валюты вклада.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Вклади серії «Найкращий від Миколая»: отримуйте щомісячно до 25,5% річних у гривні, до 11,5% річних у доларах США та до 10,5% в євро! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/11/2019/
Меня не спрашивали. Я рядовой украинец, к госслужбе и политике никакого отношения не имею. Ну при открытии карточки там давали анкету, галочки поставить - чисто формальность, ее никто не читает. Ну или будут читать если возникнут проблемы.
пишите туда власни заощадження, счета не пишите, доходы в пределах оцфиуциальных. все. вам это сами менеджеры подскажут.
начнут спрашивать после ввода косвенного налогообложения, но там сначала будет амнистия, и можно задекларировать все наворованное заработанное ранее.
анири написав:Ув.ДО Повторю вопрос,сколько времени занимает официальный ответ банка,через сколько времени деньги вернутся на счёт? Напомню,при проверки карт.счёта в отд.банка экономист за 1мин убедилась,что снятия в 500грв в банкомате не было,деньги ошибочно были списаны.
Средства не были списаны с Вашего счета. Ответ будет предоставлен по факту решения Вашего вопроса.
ДО я вам конкретно задала вопрос-,,Когда я получу оф.ответ и деньги вернутся на счёт?'' Средства были списаны,ост.по карте уменьшился на 500гр,о чём пришла СМС.
Для коллег сообщаю о чём старательно молчит ДО,сделаете глубокий вдох, Официальный ответ будет предоставлен в течении 45 суток,именно столько времени будет рассматривать моё заявление Напомню,экономист в отд.подтвердил за 1мин,ДО тоже,но официально ждать пока разберутся и вернут на счёт 45 суток,ОХ....
Marta написав:Goodman Да, это очень даже вариант не плохой с Приватом, потому, что другие банки - Укрсиб, Ощад берут 1% уже на этапе безналичного пополнения карты,а не то что снятия. Вот только написано, что только 15000 в месяц можно перевести из Дельты, а это всего 6 дней, как забрать остальное?
А Разве перевод через Дельта Платежи не равен 0.5%? Если да, то можно использовать дельтовский(или не дельтовский) moneysend, тогда зачисление на карту укрсиба бесплатно.
Delta official написав:Шановний Volde-mar, зазначаємо, що по вкладу "Найкращий від Миколая" мінімальна сума складає 1 000 грн. Якщо договір банківського вкладу "Найкращий від Миколая"/"Найкращий від Миколая on-line" є діючим на кінець кожного календарного місяця строку залучення вкладу, а також на дату закінчення строку залучення вкладу, то розмір відсоткової ставки за вкладом за фактичну кількість днів кожного календарного місяця становитиме 25,00%. З примірником договору банківського вкладу, а також з розрахунками є можливість ознайомитись у відділенні Банку.
Ну я 100 грн сказав що рахувати було легше
Тоді таке питання вклад 1000 грн від 25.11.14 на 3 місяці 1) з 25.11.14 по 1.12.14 вклад тільки 6 днів, тобто не повний місяць - це нарахування за базовою ставкою 13% річних - так/ні 2) з 1.12.14 по 1.01.15 це поний місяць і нараховується 25% річних - так/ні 3) з 1.01.15 по 25.02.15 вклад тільки 25 днів, тобто не повний місяць - це нарахування за базовою ставкою 13% річних - так/ні 4) Оскільки вклад пролежав 3 місяці без дострокових розірвань мені донараховується з 25.11.14 по 1.12.14 ще 12%(25%ставка-13%було вже нараховано) і з 1.01.15 по 25.02.15 ще 12%(25%ставка-13%було вже нараховано) - так/ні Дякую