|
|
Re: ДельтаУв. ДО, подскажите, какие есть варианты погашения задолженности по моей кредитной карте со счета жены, в размере превышающем дневные лимиты в 2500?
Фальсифікація від «Дельта Банку»Для отримання грошей з каси банку клієнт підписує «Заяву на видачу готівки № ...», в якій вказується сума.
У цій заяві є рядок: «Зміст операції: Виплата коштів з карткового рахунку згідно заяви клієнта від ХХ.ХХ.2014 року». Звернули увагу? - «ЗГІДНО ЗАЯВИ КЛІЄНТА». Підходжу до каси сєвєродонецького відділення. Промовляю заявку: «тридцять вісім тисяч гривень». Касир замість суми, яку я заявив, видає меня для підпису заяву, в якій вказана не заявлена мною сума, а ... 500 грн». Явна фальсифікація. В рядку «Додаткові реквізити» я пишу: «Я заказував 38 000 грн». Дев’ять разів касир розривала та знову виписувала таку ж заяву. На десятий раз видала мені 500 грн. При необхідності у мене є письмовий доказ фальсифікації: заява в банку з моїм текстом. Якби я цього не зробив, то у мене не було б доказів, що я заказував 38 000 грн, а не 500 грн. Уважаемый Stringer,
информируем, что у Вас есть возможность провести необходимые Вам операции в течение нескольких дней.
Уважаемый Stringer,
у Вас есть возможность переводить средства на счета третьих лиц в СДБО "myDELTA" в пределах установленных временных ограничений - 2500 грн в сутки.
сенкс
Востаннє редагувалось Stringer в Пон 01 гру, 2014 02:19, всього редагувалось 1 раз.
Delta official
Не забудьте плз, что я сегодня (понедельник) жду от вас ответ на мое предложение касательно оплаты гостиницы.
Уважаемый Stringer,
при проведении операций через сервис "Погасити кредит" ограничения установлены на уровне 10000 грн по одной карте на протяжении 24 часов. В случае проведения данной операции с карт, эмитированных Дельта Банком, необходимо предварительно увеличить ограничения на проведения операций в сети Интернет звонком в Контакт-Центр Банка. Востаннє редагувалось Delta official в Пон 01 гру, 2014 02:52, всього редагувалось 1 раз.
Уважаемый Investor_K,
ответ на интересующий Вас вопрос обязательно будет Вам предоставлен.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||