Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Hennady написав:Если я провожу операции с помощью СДБО myDELTA (через функцию "Новый платеж") - где лимит 80 т., то я их ведь провожу с карт, эмитированных Дельта Банком, где лимит 15 т. Так какой лимит? Или я чего-то не правильно понял?
Hennady написав:Если я провожу операции с помощью СДБО myDELTA (через функцию "Новый платеж") - где лимит 80 т., то я их ведь провожу с карт, эмитированных Дельта Банком, где лимит 15 т. Так какой лимит? Или я чего-то не правильно понял?
Скажите конкретно - что вы хотите делать и Вам скажут какой будет у Вас лимит. По гривне 16 перекидок по 5000 грн, за 15 000 вообще не знаю к чему их вообще упоминать. .
Delta official Шановний представник! Сьогодні я намагалась зняти 500 грн з картки, гроші банкомат мені не видав, але СМСповідомлення про успішне здійснення операції прийшло. Зв'язалась з оператором, він все перевірив і сказав що дані 500 грн заблоковані і через кілька днів будуть мені повернуті на картку. Поясніть мені чому через кілька днів? Чому їх вже не можливо повернути мені на картку?
ЧИ ПОТРІБНО МЕНІ В ТАКОМУ ВИПАДКУ ПИСАТИ ЯКІСЬ ЗАЯВИ?
Востаннє редагувалось galuszka в Чет 04 гру, 2014 18:17, всього редагувалось 1 раз.