Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
МуМу работает как неисправный проблесковий маячок гаишника - то работает, то нет. Завалили сервер обрадованные клиенты. IFOBS тоже лежит (или и не поднимался?).
pepe написав:МуМу работает как неисправный проблесковий маячок гаишника - то работает, то нет. Завалили сервер обрадованные клиенты. IFOBS тоже лежит (или и не поднимался?).
Slad написав:Попрошу не ображати. Я нічого доказувати не буду. Не вірите - не вірте.
Вибачте будь-ласка, я, як давній користувач пенсійної картки виявився необізнаним у нових тенденціях.
буває. зараз в Україні зміни відбуваюся кожного дня і у всіх сферах, а дельта взагалі меганестабільна конторка сьогодні. через це у відділеннях бардак і ще більше проблем.
04122013 написав:Подскажите пожалуйста. А какие сейчас действуют лимиты на переводы в pay2you? Если переводить с мастеркард "Ощадна №1" на карту другого банка?
2500 вместе с комиссией
в сутки И 15000 грн. в месяц, причем месяц считается с даты последнего платежа