Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
В суботу закінчився онлайн депозит на 35000грн. Перед тим в четвер телефонував співробітник банку - чи буду забирати. На мою ствердну відповідь, сказав, що в понеділок зможу забрати в касі відділення (Львів, пл.Липнева). Щойно, відстоявши півгодини в черзі, касир мило повідомила, що мушу ще постояти в черзі до економістів - замовити гроші, а потім знову до неї в чергу. Обслуговування на рівні... Прохання до представника банку - мені сьогодні дуже потрібні ці гроші, в черзі цілий день провести не можу, свої дані я залишив в книзі скарг у вказанному відділенні. Хочеться вірити, що СЬОГОДНІ мені зателефонує відповідальна людина (якщо в Дельті такі ще є) і скаже, о котрій годині вони зможуть виконати свої зобов"язання по договору.
attaman написав:В суботу закінчився онлайн депозит на 35000грн. Перед тим в четвер телефонував співробітник банку - чи буду забирати. На мою ствердну відповідь, сказав, що в понеділок зможу забрати в касі відділення (Львів, пл.Липнева). Щойно, відстоявши півгодини в черзі, касир мило повідомила, що мушу ще постояти в черзі до економістів - замовити гроші, а потім знову до неї в чергу. Обслуговування на рівні... Прохання до представника банку - мені сьогодні дуже потрібні ці гроші, в черзі цілий день провести не можу, свої дані я залишив в книзі скарг у вказанному відділенні. Хочеться вірити, що СЬОГОДНІ мені зателефонує відповідальна людина (якщо в Дельті такі ще є) і скаже, о котрій годині вони зможуть виконати свої зобов"язання по договору.
Шановний attaman, приносимо вибачення за завдані незручності. Вказана Вами інформація передана до відповідального підрозіду для прийняття необхідних заходів. Очікуйте, будь ласка, на зворотній зв'язок найближчим часом.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
Интересно, много ли людей пользуется Дельта-платежами? А оплатой счетов через ИБ (не беря во внимание простые платежи "пополнить счет мобильного"? Интересует именно полное использование, с сохранением подписок, получение счетов за текущий месяц, ввод показаний счетчиков и т.д.
Я уже несколько подходов пытался сделать, чтобы наконец-то перейти от одного известного интернет-портала по оплате платежей, но каждый раз, как только начинаю - все усилия разбиваются об очень-очень-очень не интуитивный и неудобный интерфейс.
Если вдруг будет время - не парьтесь особо, и сделайте такой же интерфейс и функционал как и у известных сервисов - тогда куча людей сможет перейти на оплату платежей через ИБ и Дельта платежи безболезненно.
Я честно очень хотел бы делать все платежи, управление счетом и т.д. через единый центр Просто хотелось бы что бы это было удобною
6apa6ywka написав:Интересно, много ли людей пользуется Дельта-платежами? А оплатой счетов через ИБ (не беря во внимание простые платежи "пополнить счет мобильного"? Интересует именно полное использование, с сохранением подписок, получение счетов за текущий месяц, ввод показаний счетчиков и т.д.
Я уже несколько подходов пытался сделать, чтобы наконец-то перейти от одного известного интернет-портала по оплате платежей, но каждый раз, как только начинаю - все усилия разбиваются об очень-очень-очень не интуитивный и неудобный интерфейс.
Если вдруг будет время - не парьтесь особо, и сделайте такой же интерфейс и функционал как и у известных сервисов - тогда куча людей сможет перейти на оплату платежей через ИБ и Дельта платежи безболезненно.
Я честно очень хотел бы делать все платежи, управление счетом и т.д. через единый центр Просто хотелось бы что бы это было удобною
Уважаемый 6apa6ywka, спасибо за Ваше замечания. Для более детального изучения ситуации конкретизируйте, пожалуйста, в личных сообщениях Ваши предложения.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
Востаннє редагувалось Delta official в Пон 21 лип, 2014 11:22, всього редагувалось 1 раз.