Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Увага! Акцію з розміщення строкових вкладів серії «8 років разом» продовжено до 15 червня 2014 р. (включно)
Протягом строку дії акції ви можете оформити депозити «8 років разом» і «8 років разом on-line» та зафіксувати високий розмір процентної ставки за вкладом як на короткостроковий, так і на більш тривалий період.
Нагадуємо, що вклади «8 років разом» можна оформити в будь-якому відділенні Дельта Банку та отримати щомісячно до 25,50% річних у гривні, до 11% річних у доларах США та до 9% річних в євро при розміщенні коштів на строк від 90 до 370 днів.
Вклади «8 років разом on-line» можна оформити виключно в системі дистанційного банківського обслуговування «myDELTA» та отримати щомісячно до 26% річних у гривні, до 11,5% річних у доларах США та до 9,5% річних в євро при розміщенні коштів на строк від 90 до 370 днів.
Поспішайте скористатись акційною пропозицією з розміщення вкладів серії «8 років разом» та гарантовано збільшуйте свої доходи разом з Дельта Банком!
при попытках перевыпустить виртуальную карту выдает ошибку Технічна проблема. (308968ca) это я что-то не то делаю? мои идент. данные у Delta Official есть.
toffee написав:при попытках перевыпустить виртуальную карту выдает ошибку Технічна проблема. (308968ca) это я что-то не то делаю? мои идент. данные у Delta Official есть.
Для проверки информации просим в личных сообщениях указать № счета/ № договора карты, которую Вы желаете перевыпустить.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
Stringer написав:Delta official что опять за фигня? Платил в мае билеты с кредитки, списало на 400 грн больше - 100 грн якобы конвертация, 300 грн якобы потеря на курсе. Ладно, зная природное жлобство вашего банка, проглотил. Рейс отменили, мне пришел возврат, и опять на такие же 400 грн меньше. Меня задавила жаба - начал ругаться с перевозчиком - он утверждает, что и списание и возврат проходил исключительно в гривне, а мой банк, в смысле Дельта - просто банк мошенник. Решил проучить перевозчика, который бездоказательно рушит репутацию моего банка - затребовал выписку в дельте (#2198829), чтобы предъявить претензию перевозчику и взыскать с него 800 грн неустойки, за предоставление не достоверной информации по ценам, и нанесением в этой связи ущерба. Каково же было мое удивление при получении выписки. В ней отмечено, что "сумма операций" совершенно точно совпадает с цифрами перевозчика, и "валюта операции" указана грн., а уже в "суммах счета" проходит списание на 300 грн больше и зачисление на 300 грн меньше... Это как понимать? Неужели перевозчик прав и дельта банк тупо мошенничает, или меня кто то ошибочно дезинформировал?
Информация предоставлена в телефонном режиме.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full