9 мільярдерів-недоучок

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2015 02:07

9 мільярдерів-недоучок

Пропонуємо до обговорення:
Мільярдери із технологічної сфери, яких об'єднує одна несподівана спільна риса

Дивися повний текст 9 мільярдерів-недоучок.
R2
Аватар користувача
Робот новин
 
Повідомлень: 99902
З нами з: 14.05.04
Подякував: 0 раз.
Подякували: 150 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2015 02:07

Угу, і Джон Леннон теж вчився у школі на одні "двійки", до речі. У США просто неможливо отримати високооплачувану роботу у великій корпорації з можливістю кар'єрного росту без університетської освіти. Університетський диплом у США - це сходинка вгору, у нас же він нічого не вартий. А всі вищеописані люди були або геніями у певній сфері діяльності, або просто опинилися в потрібний час в потрібному місці - от і маємо формулу успіху. Цікаво було би порівняти дані, скільки людей покинуло університет, і не досягло нічого, у співвідношенні до аналогічних мільйонерів/мільярдерів. Впевнений, що перших було би на порядок більше. Так що правило "Покинь університет - і станеш мільярдером", ніфіга не працює.
NetSerpent
Аватар користувача
 
Повідомлень: 693
З нами з: 24.05.09
Подякував: 254 раз.
Подякували: 139 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2015 12:04

Думаю что тех кто бросив универ моет полы намного больше чем тех кто стал миллиардером!
fadykstas
 
Повідомлень: 398
З нами з: 16.03.09
Подякував: 337 раз.
Подякували: 79 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2015 12:36

Мир делится на школяров, которые коллекционируют различные дипломы об образованиях, сертификаты курсов, которые усердно продвигаются по служебной лестнице, и на мэтров, которые придумывают правила строят служебные лестницы, по которым потом усердно продвигаются школяры с дипломами. Таким мир создал Бог. Школяр этого не понимает, по естественным причинам. Если общество ограничивает в творчестве мэтров, оно обречено. Что, собственно, мы и видим в Украине. У власти, да и, собственно, на многих предприятиях в основном школяры, а нужны мэтры с идеями и энергией для их воплощения.
ovg
 
Повідомлень: 436
З нами з: 01.02.08
Подякував: 34 раз.
Подякували: 140 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2015 20:12

Re: 9 мільярдерів-недоучок

  NetSerpent написав:Угу, і Джон Леннон теж вчився у школі на одні "двійки", до речі. У США просто неможливо отримати високооплачувану роботу у великій корпорації з можливістю кар'єрного росту без університетської освіти. Університетський диплом у США - це сходинка вгору, у нас же він нічого не вартий. А всі вищеописані люди були або геніями у певній сфері діяльності, або просто опинилися в потрібний час в потрібному місці - от і маємо формулу успіху. Цікаво було би порівняти дані, скільки людей покинуло університет, і не досягло нічого, у співвідношенні до аналогічних мільйонерів/мільярдерів. Впевнений, що перших було би на порядок більше. Так що правило "Покинь університет - і станеш мільярдером", ніфіга не працює.


Думаю в кожного з них була своя геніальна ідея яка як ми бачимо принесла їм купу грошенят, не потрібно їх рівняти з нашими бухими орлами.
Якщо в вас нема ідеї то нема чого кидати ВНЗ, а якщо нема мозгів нах взагалі йти в ВНЗ? Краще зразу на роботу, враховуючи те що диплом нічого не вартий і після навчання навряд чи ви будете працювати по спеціальності.

Мені цікава інша статистика скільки людей покинули універ задля власної справи і досягли успіху думаю статистика не була б такою вже й поганою.
andriy_vsemohutniy
Аватар користувача
 
Повідомлень: 70
З нами з: 28.01.15
Подякував: 9 раз.
Подякували: 25 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: M-Audio і 14 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
3 772
Переглянути останнє повідомлення
Нед 09 січ, 2022 12:16
antikkristall
5 1239
Переглянути останнє повідомлення
Сер 05 січ, 2022 13:14
Faceless
9 1550
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 12 лис, 2021 16:33
moveton
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама