|
ПроКредит (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 01 гру, 2015 01:34
ХЗ может в консерватории чтото поменялось с лета одно могу сказать точно если вы активный пользователь карт то прокредит это не то что вам надо, тут хорошо депо держать в юникредите много всяких разных карт, инет банкинг, моб банкинг - но можно попасть на смене тарифов и депо там не очень по % (все касательно грн)
-
barabass
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 гру, 2015 11:36
barabass написав:если вы активный пользователь карт то прокредит это не то что вам надо,
Для неактивного тоже. Активно я пользуюсь другой картой, причем со схемой двойного счета, которую сейчас вводят здесь. И запасная с такой же схемой. Карта ПроКредита у меня играла роль носимой заначки, я ее старался нигде не светить, а сумму на ней держал много больше, чем на основных. Теперь для этой цели карта не пригодна 
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6476 раз.
- Подякували: 21641 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 01 гру, 2015 11:56
Сибарит написав:Теперь для этой цели карта не пригодна
Еммм... Мені здається, якраз для цієї мети вона і годиться - кинули на ощадний рахунок якщо кожен день карта не потрібна... Правда, у мене в такій якості - Укргазбанківський "Прозапас". А от для повсякденної карти, швидше за все, будуть проблеми - замість грошей завжди готових для розрахунку, тепер потрібно: - зайти в інтернет-банк, - зробити переказ, - почекати поки гроші з'являться на карті, - розрахуватись, - зайти в інтернет-банк, - залишок знову перевести на рахунок. В умовах Прокредитівського інтернет-банку і відсутності мобільного додатку, відчуваю, це буде те ще задоволення. Однак я поки експериментую. Гроші на рахунку при переказі з картки з'являються в межах 1 хв. В зворотньому напрямку і у вихідні дні поки не пробував.
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 гру, 2015 12:15
Bobb У нас разный стиль использования карт  На активных я держу по паре тысяч грн. Они всегда готовы к работе. Пополняю по мере расходования, после трат. Заначку тоже хочется держать в постоянной готовности, без необходимости переводов через ИБ, но держать несколько десятков тысяч не под процентом уже давит жаба.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 01 гру, 2015 12:34
Сибарит Та ні - якраз абсолютно однаковий (судячи по опису). Просто у мене прокредитівська картка якраз була "активна", а заначка - "Прозапас". Заначка може бути потрібна раз в декілька місяців і деякі незручності цієї карти мене сильно не парять, тим більше ТАМ розплатитись можна в будь-який момент. Однак затримка в пів-дня (як тепер можливо буде з прокредитівською карткою), по досвіду, для мене теж була б допустима. Для Вас хіба ні? Ваше "в постоянной готовности" слід розуміти як "в будь-яку секунду"? Тоді це вже не"заначка", а активна карта.
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 гру, 2015 12:54
Bobb написав:Ваше "в постоянной готовности" слід розуміти як "в будь-яку секунду"? Тоді це вже не"заначка", а активна карта.
Это вопрос терминологии и личных предпочтений. Для меня важна мгновенная доступность именно заначки - она предназначена для непредвиденных расходов. А вот для активной карты задержки вполне допустимы - там все плановое. На один поход в супермаркет или на заправку там хватает всегда. После покупок на досуге пополняю. Спасибо за напоминание про "Прозапас". Надо будет еще разок на этот продукт глянуть, хоть и не хотелось мне связываться с госами.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 01 гру, 2015 13:04
Amid написав:Не могу пока подыскать нормальной альтернативы Прокредиту по карточкам для физлиц. Сунулся было в укрсоц, а там тарифы на конвертацию 4% да и сам курс такой себе, "обслуживание" тоже не вдохновляет. В Укрсибе в принципе всё понравилось, 313 грн/год, норм курс конвертации и не берут комиссию (со слов ЦП) но лимит по МС стандарт 5000 грн в сутки и поднять нельзя(не смешно). Если пакет Ультра, то он стоит 1100 грн, смысла менять Прокредит нет... Вот дальше репу чухаю... (Это те банки, где снятие/пополнение без комиссии и, хотя бы номинально, иностранный капитал).
Подивись на карти Правекса вчорашній курс по карткам: ПРАВЭКС-БАНК долар 25.1000 євро 26.7000 Приватбанк долар 25.7069 євро 27.2480 ПроКредит Банк долар 25.3600 євро 26.9100 По карті Рафаель за 200 грн в рік, конвертація 1,5% ( + смс банкінг та страхування на 20000 грн) по карті Платинум в пакеті Фамільний конвертація відсутня, я користуюсь пакетом Фамільний, бо там ще й страхування сім ї на 120000 грн в рік від Акси + куча знижок та можливостей.
-
turist80
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 гру, 2015 13:09
Сибарит написав: barabass написав:если вы активный пользователь карт то прокредит это не то что вам надо,
Для неактивного тоже. Активно я пользуюсь другой картой, причем со схемой двойного счета, которую сейчас вводят здесь. И запасная с такой же схемой. Карта ПроКредита у меня играла роль носимой заначки, я ее старался нигде не светить, а сумму на ней держал много больше, чем на основных. Теперь для этой цели карта не пригодна 
Так понимаю, вы имеете ввиду альфа-банк?
-
Amid
-
-
- Подякував: 243 раз.
- Подякували: 355 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 01 гру, 2015 13:12
Amid написав:Так понимаю, вы имеете ввиду альфа-банк?
Альфа запасная. Основная - ФИДО. Там бесконтактный мастер и ИБ не тормозит.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 01 гру, 2015 13:19
Сибарит написав:Bobb У нас разный стиль использования карт  На активных я держу по паре тысяч грн. Они всегда готовы к работе. Пополняю по мере расходования, после трат. Заначку тоже хочется держать в постоянной готовности, без необходимости переводов через ИБ, но держать несколько десятков тысяч не под процентом уже давит жаба.
снимите все и раз в месяц платите 100 грн - проблем . 
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3