Polza Более привлекательных условий в "нормальных" банках скорее всего не будет. Единственно, что возможно ставки останутся на уровне по "длинным" депо (3 мес. и более).
Topka написав:Slim А я читала статью про новогодний их депозит и что они привлекли очень много народу в кризис и в праздники новогодние!
А я читав (також колись), що голова правління "Хрещатику" Дмитро Гриджук обіймав аналогічну посаду в АПБ "Україна", який загадково став банкрутом і канув в лету.
Це просто так, спало на гадку.
Знову подякую Хрещатику за лояльність. Мав річний депо, термін якого спливав 3.04.2010. Планував пустити його на поповнення "Від Різдва до Різдва"... ТІльки ж чекати до 6.04. не хотілося, бо ж відсотки втрачалися б... Звернувся через сайт Банку з проханням щось придумати і придумали! Термін дії річного депо скоротили на 1 день, що дало мені змогу спокійнесенько реалізувати свої плани, не чекаючи 6.04. Приємно, що в Банку пішли назустріч!
Topka написав:Slim А я читала статью про новогодний их депозит и что они привлекли очень много народу в кризис и в праздники новогодние!
А я читав (також колись), що голова правління "Хрещатику" Дмитро Гриджук обіймав аналогічну посаду в АПБ "Україна", який загадково став банкрутом і канув в лету. Це просто так, спало на гадку.
Если это действительо так, то вызывает нехорошие асоциации.
Знову подякую Хрещатику за лояльність. Мав річний депо, термін якого спливав 3.04.2010. Планував пустити його на поповнення "Від Різдва до Різдва"... ТІльки ж чекати до 6.04. не хотілося, бо ж відсотки втрачалися б... Звернувся через сайт Банку з проханням щось придумати і придумали! Термін дії річного депо скоротили на 1 день, що дало мені змогу спокійнесенько реалізувати свої плани, не чекаючи 6.04. Приємно, що в Банку пішли назустріч!
Дякую! Молодці!
Банку респект.
За что? За то, что досрочно расторгли депозит, начислив проценты по ставке "до востребования"? Естественно, банку от этого прямая выгода.
Дякую! Молодці!
Банку респект.
За что? За то, что досрочно расторгли депозит, начислив проценты по ставке "до востребования"? Естественно, банку от этого прямая выгода.
От тільки не треба "ла-ла"...
Ніхто достроково депо не розторгав...
Якщо цікавлять деталі, то у відділенні була підписана додаткова угода з зміненим на один день терміном дії депо. Всі обіцяні 32% з капіталізацією за рік я отримав справно. Хрещатик виконав все, як було обумовлено договором і маленькою додатковою угодою
Betis_ck написав:От тільки не треба "ла-ла"... Ніхто достроково депо не розторгав... Якщо цікавлять деталі, то у відділенні була підписана додаткова угода з зміненим на один день терміном дії депо. Всі обіцяні 32% з капіталізацією за рік я отримав справно. Хрещатик виконав все, як було обумовлено договором і маленькою додатковою угодою
Ясно. Пригадую, "Київ" свого часу також таким бавився. Бажаю плідної співпраці.
Betis_ck написав:От тільки не треба "ла-ла"... Ніхто достроково депо не розторгав... Якщо цікавлять деталі, то у відділенні була підписана додаткова угода з зміненим на один день терміном дії депо. Всі обіцяні 32% з капіталізацією за рік я отримав справно. Хрещатик виконав все, як було обумовлено договором і маленькою додатковою угодою
Ясно. Пригадую, "Київ" свого часу також таким бавився. Бажаю плідної співпраці.
Дякую за побажання!
В свою чергу хочу запропонувати вам надзвичайно дохідний та зручний вклад Кредобанку.
http://www.kredobank.com.ua/for_private ... /8679.html 3,00 % річних у гривні та 0,01% у валюті - дійсно унікальна пропозиція