|
Хрещатик Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 12 тра, 2010 09:15
Tarasov2
Банк крещатик открыл еще пару банкоматов в Киеве, тогда как все остальные только закрывают. Это разве тихая работа...?
-
Remady
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 09:16
Банк крещатик открыл еще пару банкоматов в Киеве, тогда как все остальные только закрывают. Это разве тихая работа...?
-
Remady
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 10:15
А кто подскажет, можно ли застолбиться в этом банке ?
-
grampus
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 12:03
Remady написав:Банк крещатик открыл еще пару банкоматов в Киеве, тогда как все остальные только закрывают. Это разве тихая работа...?
Ви не вірно мене зрозуміли. Я не заперечую, що банк розвивається і активно працює над мережею і таке інше.. Але бордів, чи рекламних роликів ТБ мною помічено не було.
-
Tarasov2
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 12:34
grampus
а что значит застолбиться7
-
Slim
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 15:02
Slim
Положить min сумму денег на долгий срок (хочу на 24 мес) с возможностью пополнения и чтобы процентная ставка не изме. на протяжение этого срока.
-
grampus
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 17:36
получается столбить нельзя...я прав?
Поповнення здійснюється на умовах, як діятимуть у банку за даним видом вкладу на момент додаткових внесків. Поповнення не дозволяється в останній місяць розміщення коштів.
-
ПозитифчеГ
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 тра, 2010 11:47
grampus написав:Slim Положить min сумму денег на долгий срок (хочу на 24 мес) с возможностью пополнения и чтобы процентная ставка не изме. на протяжение этого срока.
Убезпечити себе від зміни ставок не реально, оскільки залишаючи за собою таку можливість банки струхують себе. Тобто у будь-чкому разі дрібними літерами буде вписано нюанс, який дозволить банку змінити ставку. Загалом у іншобу банк діє цілком за ринковими законами. Неповернення депозитів не було, проблемних кредитів мінімум. Але ставки вище ринкових не надто практикуються у Хрещатику.
-
Tarasov2
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 13 тра, 2010 14:57
Сейчас не то что ставки снижают, сейчас многие банки вообще свою деятельность прекращают.
forum.korrespondent.net/read.php?4,1147663
-
Slim
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 13 тра, 2010 16:07
Tarasov2 написав:grampus написав:Slim Положить min сумму денег на долгий срок (хочу на 24 мес) с возможностью пополнения и чтобы процентная ставка не изме. на протяжение этого срока.
Убезпечити себе від зміни ставок не реально, оскільки залишаючи за собою таку можливість банки струхують себе. Тобто у будь-чкому разі дрібними літерами буде вписано нюанс, який дозволить банку змінити ставку. Загалом у іншобу банк діє цілком за ринковими законами. Неповернення депозитів не було, проблемних кредитів мінімум. Але ставки вище ринкових не надто практикуються у Хрещатику.
Не соглашусь...тот же ВТБ в договоре указывает что не имеет право снижать % ставки!
-
ПозитифчеГ
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|